Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi U lovu na moga dečka u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Jel' može jedno muško mišljenje o ovoj temi? Ajde. Ali budi blag...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-06-06, 13:29   #11 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,530
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan
Re: U lovu na moga dečka

Citat:
Pravi autor: damfisk
Jel' može jedno muško mišljenje o ovoj temi?
Ajde. Ali budi blag
Odgovori sa citatom
Star 13-06-06, 15:36   #12 (permalink)
...ide u školu!

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Citat:
Ovo će biti zanimljivo:čekić
Odgovori sa citatom
Star 13-06-06, 16:52   #13 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,103
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Evo, vidjet ćete moje mišljenje sutra, kad dođem sebi nakon večerašnje utakmice...

Sad baš i nisam u stanju napisat nešto suvislo...

Ali bit ću blag...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-06-06, 17:07   #14 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,470
eowyn je zabranio reputaciju

Citat:
Ne može Sačuvaj svoje mišljenje za drugu temu

A ti Saan, umjesto da kažeš svoje mišljenje, dečke ohrabruješ da pišu tu Mislim da je tema jasna
eowyn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-06-06, 17:24   #15 (permalink)
doctor queñones

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Pa dobro.. pa recimo, da vidite muško mišljenje u identičnoj situaciju odn. kad se tamo neki tip mota oko moje cure...

Ili možda da vidite muško viđenje situacije koju si ti opisala - kad se tamo neka ženska ubacuje onome koji je u stabilnoj dugotrajnoj vezi...

Zašto ne...
Odgovori sa citatom
Star 13-06-06, 17:36   #16 (permalink)
Zlatni Član

Ma šalim se Pa samo daj Sve su teme ovdje za sve
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-06-06, 19:47   #17 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 07-04-06
Poruka: 732
saan se izdvaja iz masesaan se izdvaja iz mase

A nemam ja šta odgovarat, nisam nikad imala neku dugotrajnu vezu pa ne znam. Sve su bile kratke
Odgovori sa citatom
Star 15-06-06, 03:18   #18 (permalink)
...ide u školu!

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: saan
A nemam ja šta odgovarat, nisam nikad imala neku dugotrajnu vezu pa ne znam. Sve su bile kratke
hej kakav je to lik na kraju?
sve mi ozbiljnikuše ponekad se pitamo kako bi to bilo da...
pogotovo kad zaglibiš od 16ste u vezi
Odgovori sa citatom
Star 15-06-06, 14:33   #19 (permalink)
doctor queñones

Pa evo što ja mislim:

Mislim da niste objektivne!

Kao prvo, kažete da volite da je tip "lovac", da je "imao puno cura", da je "mačak"... što po samoj logici stvari pretpostavlja slijedeće:
1) da ima puno bivših cura; i
2) da je atraktivan, poželjan drugim ženama.

E sad, s jedne strane želite tog i takvog tipa - vjerovatno da se možete pohvalit kakvog frajera ste uhvatile i "smirile" - a s druge strane vam smeta kad neka druga "baci oko" i malo se angažira oko tog i takvog "vašeg" tipa.

Pa to nema smisla!!!! Ne može tip bit "fucker" i "igrač" a da ga niti jedna ženska ne primjećuje.

Stvar je u povjerenju - ako se ženske motaju oko njega vi mu možete vjerovat (pa vas boli kurac tko se mota oko njega) ili mu možete ne vjerovat (pa ga držat pod konstantnom "prismotrom"), ali u svakom slučaju dobijete što ste tražile - tražile se "fuckera" i "mačka" a s njime nužno dobijate i interes drugih žena za njega.

Recimo, ja osobno ne bih imao nikakvih problema oko činjenice da se tipovi motaju oko moje cure - ako vjerujem da me voli i da me neće prevarit, onda me uopće nije briga koliko ih se mota uokolo, a ako joj ne vjerujem, onda mi služi samo za seksualnu gimnastiku (i ona to jako dobro zna), pa me opet uopće nije briga koliko ih se mota uokolo. Vrlo jednostavno.
Odgovori sa citatom
Star 15-06-06, 14:38   #20 (permalink)
Zlatni Član

O Bože, Damfisk, pa ako ga volim kako ću biti hladna na neku žensku koja ga opsjeda? To onda ne bi bilo normalno! Ja imam povjerenja u njega, ali prvenstveno mi to smeta kad se dogodi na nekom javnom mjestu na očigled svih Zar to onda nije istina da ta ženska pravi budalu od mene?
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: decka, lovu, moga

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Mujo i ekipa Gogy Vicevi i Smiješni Tekstovi 4 11-07-08 01:33
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 23:37
Kako izbaciti neželjene dijelove sa DVD-a Kristijan Tutoriali i Trikovi 0 01-03-06 16:10
istanbul turska slike Kristijan Putovanja 1 06-10-05 01:49
100 viceva o plavušama Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 2 25-04-04 18:42

Trenutno vrijeme na forumu: 16:11.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114