| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi U lovu na moga dečka u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Jel' može jedno muško mišljenje o ovoj temi? Ajde. Ali budi blag... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U lovu na moga dečka Citat:
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U lovu na moga dečka Evo, vidjet ćete moje mišljenje sutra, kad dođem sebi nakon večerašnje utakmice... Sad baš i nisam u stanju napisat nešto suvislo... Ali bit ću blag... ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,470
![]() | Re: U lovu na moga dečka Citat:
Sačuvaj svoje mišljenje za drugu temu ![]() A ti Saan, umjesto da kažeš svoje mišljenje, dečke ohrabruješ da pišu tu Mislim da je tema jasna ![]() | |
| | |
| | #15 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U lovu na moga dečka Pa dobro.. pa recimo, da vidite muško mišljenje u identičnoj situaciju odn. kad se tamo neki tip mota oko moje cure... Ili možda da vidite muško viđenje situacije koju si ti opisala - kad se tamo neka ženska ubacuje onome koji je u stabilnoj dugotrajnoj vezi... Zašto ne...
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U lovu na moga dečka Citat:
sve mi ozbiljnikuše ponekad se pitamo kako bi to bilo da... pogotovo kad zaglibiš od 16ste u vezi
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura | |
| | |
| | #19 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U lovu na moga dečka Pa evo što ja mislim: Mislim da niste objektivne! Kao prvo, kažete da volite da je tip "lovac", da je "imao puno cura", da je "mačak"... što po samoj logici stvari pretpostavlja slijedeće: 1) da ima puno bivših cura; i 2) da je atraktivan, poželjan drugim ženama. E sad, s jedne strane želite tog i takvog tipa - vjerovatno da se možete pohvalit kakvog frajera ste uhvatile i "smirile" - a s druge strane vam smeta kad neka druga "baci oko" i malo se angažira oko tog i takvog "vašeg" tipa. Pa to nema smisla!!!! Ne može tip bit "fucker" i "igrač" a da ga niti jedna ženska ne primjećuje. Stvar je u povjerenju - ako se ženske motaju oko njega vi mu možete vjerovat (pa vas boli kurac tko se mota oko njega) ili mu možete ne vjerovat (pa ga držat pod konstantnom "prismotrom"), ali u svakom slučaju dobijete što ste tražile - tražile se "fuckera" i "mačka" a s njime nužno dobijate i interes drugih žena za njega. Recimo, ja osobno ne bih imao nikakvih problema oko činjenice da se tipovi motaju oko moje cure - ako vjerujem da me voli i da me neće prevarit, onda me uopće nije briga koliko ih se mota uokolo, a ako joj ne vjerujem, onda mi služi samo za seksualnu gimnastiku (i ona to jako dobro zna), pa me opet uopće nije briga koliko ih se mota uokolo. Vrlo jednostavno.
| | |
| | #20 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,470
![]() | Re: U lovu na moga dečka O Bože, Damfisk, pa ako ga volim kako ću biti hladna na neku žensku koja ga opsjeda? To onda ne bi bilo normalno! Ja imam povjerenja u njega, ali prvenstveno mi to smeta kad se dogodi na nekom javnom mjestu na očigled svih Zar to onda nije istina da ta ženska pravi budalu od mene? ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: decka, lovu, moga |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 01:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Kako izbaciti neželjene dijelove sa DVD-a | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 01-03-06 16:10 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 01:49 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 18:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:11.

Sačuvaj svoje mišljenje za drugu temu 
Sve su teme ovdje za sve 

Zar to onda nije istina da ta ženska pravi budalu od mene?