Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi U lovu na moga dečka u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: eowyn O Bože, Damfisk, pa ako ga volim kako ću biti hladna na neku žensku koja ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-06-06, 14:43   #21 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,103
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: U lovu na moga dečka

Citat:
Pravi autor: eowyn
O Bože, Damfisk, pa ako ga volim kako ću biti hladna na neku žensku koja ga opsjeda? To onda ne bi bilo normalno! Ja imam povjerenja u njega, ali prvenstveno mi to smeta kad se dogodi na nekom javnom mjestu na očigled svih Zar to onda nije istina da ta ženska pravi budalu od mene?
Pa možda to tako izgleda sa tvoje točke gledišta... a s njezine možda i ne...

Ako je momak "fucker" i "mačak" (tako ti mi u Splitu nazivamo serijske "zavodnike" i "osvajače" - to je kao pozitivna karakteristika, a ne uvreda) onda možda ta dotična ženskica smatra da nije promijenio navike, da traži/želi/očekuje nešto "sa strane", da ste se vi možda svadili... postoji 101 moguće objašnjenje...

Ja samo kažem da reputacija "zavodnika" sa sobom nosi određenu prtljagu koje se ne možeš nikad riješit. Ako ti ta njegova reputacija odgovara, onda moraš prihvatit i prtljagu koju ta ista reputacija sa sobom donosi... Ne možeš očekivat da sada sve osobe ženskog roda bježe od njega jer je on, kao, zauzet.

Jebi ga, tako je to

A da mu kupiš majicu na kojoj piše "Ženama pristup zabranjen"? Doduše, onda bi se moglo pomisilit da je peder, pa će ga počet opsjedat feminizirani mušarci
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-06-06, 14:45   #22 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-02-06
Poruka: 162
orhideja se izdvaja iz mase

Po onome što si ti prije napisala ona samo pravi budalu od sebe...
Odgovori sa citatom
Star 15-06-06, 14:47   #23 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,470
eowyn je zabranio reputaciju

Hajde Damfisk ne pričaj bajke Znači ako tebi tip bari očito curu u kafiću pred vašim prijateljima i svima drugima, to ne znači da pravi budalu od tebe nego da misli da niste više zajedno? Ma de molim te, nemoj biti smiješan
A što se tiče majice, nema za tim potrebe jer se to ni sa oklopom ne bi promijenilo, a kamoli s običnom majicom
eowyn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-06-06, 14:51   #24 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 14,103
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: eowyn
Hajde Damfisk ne pričaj bajke Znači ako tebi tip bari očito curu u kafiću pred vašim prijateljima i svima drugima, to ne znači da pravi budalu od tebe nego da misli da niste više zajedno? Ma de molim te, nemoj biti smiješan
A što se tiče majice, nema za tim potrebe jer se to ni sa oklopom ne bi promijenilo, a kamoli s običnom majicom

Pa kažem... ne znam što je njoj bilo u glavu... moguća su razna objašnjenja... između ostalog, i ovo što je orhideja rekla, da cura pravi budalu od sebe... Nisam mislio na taj konkretan slučaj nego generalno.

A da meni tip ide kuvat curu u kafiću ispred mene i ekipe, a recimo, zna da je sa mnom, onda bi ga definitivno ignorirao jer je budaletina. Doduše, to se još nije dogodilo, pa ne mogu sa 100% sigurnošću tvrdit... ovisi i o curi, a ne samo o meni
Odgovori sa citatom
Star 15-06-06, 14:53   #25 (permalink)
Regularni forumas

Možda ta cura želi da ti poludiš i da se vas dvoje svađate zbog gluposti....kako bi se ona mogla nekada uvaliti,po mogućnosti da ga tješi...sve mi imamo takvih bolesnica koje traže priliku i uvaljuju se,nažalost!!!!

Zadnji Uredio orhideja : 15-06-06 u 14:55.
orhideja je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-06-06, 14:58   #26 (permalink)
Zlatni Član

Citat:
Pravi autor: damfisk
Pa kažem... ne znam što je njoj bilo u glavu... moguća su razna objašnjenja... između ostalog, i ovo što je orhideja rekla, da cura pravi budalu od sebe... Nisam mislio na taj konkretan slučaj nego generalno.

A da meni tip ide kuvat curu u kafiću ispred mene i ekipe, a recimo, zna da je sa mnom, onda bi ga definitivno ignorirao jer je budaletina. Doduše, to se još nije dogodilo, pa ne mogu sa 100% sigurnošću tvrdit... ovisi i o curi, a ne samo o meni
Ma ne zanima mene šta je njoj u glavi, da ti iskreno kažem Niti me boli to što ona pokušava....to mi u biti bude dizanje i mog ega...samo što to ponekad bude preočito pa me malo bude sramota ljudi koji sve to promatraju Znam da nikad nisam pokušavala zbariti tuđeg dečka ni ako je sam, a pogotovo ne ako je s curom, tako da ne kužim takve glupače

Citat:
Pravi autor: orhideja
Možda ta cura želi da ti poludiš i da se vas dvoje svađate zbog gluposti....kako bi se ona mogla nekada uvaliti,po mogućnosti da ga tješi...
Dečko i ja se nikad, baš nikad ne svađamo, tako da to ni jednoj takvoj sigurno neće poći za rukom To na mene djeluje samo tako da ju fino lagano odjebem, a moj mi dečko u tim trenutcima poraste maksimalno u mojim očima....znate već šta hoću reći
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-06-06, 15:09   #27 (permalink)
Regularni forumas

Dečko i ja se nikad, baš nikad ne svađamo, tako da to ni jednoj takvoj sigurno neće poći za rukom To na mene djeluje samo tako da ju fino lagano odjebem, a moj mi dečko u tim trenutcima poraste maksimalno u mojim očima....znate već šta hoću reći [/quote]

Takve "djevojke" treba ignorirati onda polude
Odgovori sa citatom
Star 15-06-06, 15:11   #28 (permalink)
Zlatni Član

Ah kad sam ja pretemperamentna pa ne znam ignorirati da ga jebeš
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-06-06, 18:50   #29 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 07-04-06
Poruka: 732
saan se izdvaja iz masesaan se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: mama
hej kakav je to lik na kraju?
sve mi ozbiljnikuše ponekad se pitamo kako bi to bilo da...
pogotovo kad zaglibiš od 16ste u vezi
A ima nas koje bi tako rado imale dugu vezu s nekim koga vole i ko i njih voli, al ne možeš ga nać. Teško.
Opa, offtopic, sorry.
Odgovori sa citatom
Star 15-06-06, 19:29   #30 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 14-02-06
Godina: 46
Poruka: 802
MATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku MATILDA

Možda tražiš na krivom mjestu.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: decka, lovu, moga

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Mujo i ekipa Gogy Vicevi i Smiješni Tekstovi 4 11-07-08 01:33
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 23:37
Kako izbaciti neželjene dijelove sa DVD-a Kristijan Tutoriali i Trikovi 0 01-03-06 16:10
istanbul turska slike Kristijan Putovanja 1 06-10-05 01:49
100 viceva o plavušama Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 2 25-04-04 18:42

Trenutno vrijeme na forumu: 16:21.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114