| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi U lovu na moga dečka u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: eowyn O Bože, Damfisk, pa ako ga volim kako ću biti hladna na neku žensku koja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U lovu na moga dečka Citat:
Ako je momak "fucker" i "mačak" (tako ti mi u Splitu nazivamo serijske "zavodnike" i "osvajače" - to je kao pozitivna karakteristika, a ne uvreda) onda možda ta dotična ženskica smatra da nije promijenio navike, da traži/želi/očekuje nešto "sa strane", da ste se vi možda svadili... postoji 101 moguće objašnjenje... Ja samo kažem da reputacija "zavodnika" sa sobom nosi određenu prtljagu koje se ne možeš nikad riješit. Ako ti ta njegova reputacija odgovara, onda moraš prihvatit i prtljagu koju ta ista reputacija sa sobom donosi... Ne možeš očekivat da sada sve osobe ženskog roda bježe od njega jer je on, kao, zauzet. Jebi ga, tako je to ![]() A da mu kupiš majicu na kojoj piše "Ženama pristup zabranjen"? Doduše, onda bi se moglo pomisilit da je peder, pa će ga počet opsjedat feminizirani mušarci ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,470
![]() | Re: U lovu na moga dečka Hajde Damfisk ne pričaj bajke Znači ako tebi tip bari očito curu u kafiću pred vašim prijateljima i svima drugima, to ne znači da pravi budalu od tebe nego da misli da niste više zajedno? Ma de molim te, nemoj biti smiješan A što se tiče majice, nema za tim potrebe jer se to ni sa oklopom ne bi promijenilo, a kamoli s običnom majicom ![]() |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U lovu na moga dečka Citat:
Pa kažem... ne znam što je njoj bilo u glavu... moguća su razna objašnjenja... između ostalog, i ovo što je orhideja rekla, da cura pravi budalu od sebe... Nisam mislio na taj konkretan slučaj nego generalno. A da meni tip ide kuvat curu u kafiću ispred mene i ekipe, a recimo, zna da je sa mnom, onda bi ga definitivno ignorirao jer je budaletina. Doduše, to se još nije dogodilo, pa ne mogu sa 100% sigurnošću tvrdit... ovisi i o curi, a ne samo o meni
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-06
Poruka: 162
![]() | Re: U lovu na moga dečka Možda ta cura želi da ti poludiš i da se vas dvoje svađate zbog gluposti....kako bi se ona mogla nekada uvaliti,po mogućnosti da ga tješi...sve mi imamo takvih bolesnica koje traže priliku i uvaljuju se,nažalost!!!!
__________________ Ono što te ne uništi,ojača te !!! Zadnji Uredio orhideja : 15-06-06 u 14:55. |
| | |
| | #26 (permalink) | ||
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,470
![]() | Re: U lovu na moga dečka Citat:
Niti me boli to što ona pokušava....to mi u biti bude dizanje i mog ega...samo što to ponekad bude preočito pa me malo bude sramota ljudi koji sve to promatraju Znam da nikad nisam pokušavala zbariti tuđeg dečka ni ako je sam, a pogotovo ne ako je s curom, tako da ne kužim takve glupače ![]() Citat:
To na mene djeluje samo tako da ju fino lagano odjebem, a moj mi dečko u tim trenutcima poraste maksimalno u mojim očima....znate već šta hoću reći ![]() | ||
| | |
| | #27 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-06
Poruka: 162
![]() | Re: U lovu na moga dečka Dečko i ja se nikad, baš nikad ne svađamo, tako da to ni jednoj takvoj sigurno neće poći za rukom To na mene djeluje samo tako da ju fino lagano odjebem, a moj mi dečko u tim trenutcima poraste maksimalno u mojim očima....znate već šta hoću reći [/quote] Takve "djevojke" treba ignorirati onda polude
__________________ Ono što te ne uništi,ojača te !!! |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 31
Poruka: 732
![]() ![]() | Re: U lovu na moga dečka Citat:
Opa, offtopic, sorry.
__________________ Pain is caused by pleasure | |
| | |
![]() |
| Tagovi: decka, lovu, moga |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 01:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Kako izbaciti neželjene dijelove sa DVD-a | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 01-03-06 16:10 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 01:49 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 18:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:21.

Zar to onda nije istina da ta ženska pravi budalu od mene?