| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi U lovu na moga dečka u Društvo forumu; Kad sam ja išla prvi ili drugi razred osnovne škole,moja najbolja prijateljica se zaljubila u mog dečka.on ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: U lovu na moga dečka Kad sam ja išla prvi ili drugi razred osnovne škole,moja najbolja prijateljica se zaljubila u mog dečka.on je rekao da voli mene ali smo se nas dvije potukle.ali je on ostao samnom.
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-08-06
Poruka: 117
![]() | Re: U lovu na moga dečka Ak se cura prema decku normalno ponasa,ne maltretira ga isforsiranim svadama,i ak postoji medusobno postovanje,seksualna privlacnost i zajednicke teme razgovora,nijedan normalan decko curu nece prevariti,ma kako god se neka curica nabacivala.Prosao sam to vise puta i nikada nisam popustio,ma kakav god pristup koristile,a ima cura koje ne prezu pred nicim.Volim cure koje znaju sto hoce i ne boje se to otvoreno priznati ali ne je NE. |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: U lovu na moga dečka gade mi se te fufi.mislim,on uopće ne mrzi šta je u istoj situaciji ka ja.sve šta mi reće kad se motaju oko mene;ne moraš me štitit,samo reci...dok ja doživin histerični napadaj(u sebi naravno)ali šta mi je slatko s muške strane,kad osjeti da je u opasnosti(s razlogom ili bez)odma može učinit za mene sve ono što jednostavno prije 5 min nije moga nikako.ili ako je na putu-odma doć...on misli da mi ne smeta to nabacivanje drugih jer san u njegovoj glavi presamopouzdana...jesan samopouzdana i znam svoje znanje-iskusnija san od njega ali svejedno uvik ima tih glupih fufica koje ne znaju ništa.ali najviše volim kad smo vanka u ekipi i ja se maknem sa strane s prijateljima i samo promatram(ako san trizna)te kad vidin neku maloumnicu,dobro se izvarin a onda se polako uputim,naslonim na momka a ako još iman minicu,raširim noge,stavim njegovu ruku tu u blizinu i počmen mu jezom obrađivat usne ili usnama lice.ne prođe puno dok se lešinarka makne ali svejedno..nisam uvik tu... ![]()
__________________ ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke... |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: Slavonski Brod,Osijek
Poruka: 346
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U lovu na moga dečka Ma ajde...za mojim bivšim je jedna trčala,ja sam samo to hladno podnjela kao da se ništa ne događa,to je stvar povjerenja,vjerovala sam da me voli i da neće ništ napraviti i nije,tak da...samo hladne glave kroz sve to. Edit:neka cijelo vrijeme bude prisiljena gledat vas zajedno,izlazi s njim na mjesta gdje i ona.brže će se osvjestiti.
__________________ life goes around Zadnji Uredio livija : 27-05-07 u 16:18. |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,226
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U lovu na moga dečka Citat:
ubit ih treba,,,,imas pravo,,,meni se desilo nedavno,,uvjek pazim s kim cu decka upoznat al jebiga situacija se nekako izmjenila i ta je doticna ostala samnom dok sam ja njega cekala,,dok je isao u auto nes ,,mi je rekla ajme kako je divan ti decko ,joj presladak je,da nije tvoj ,,,,,MOLIMMMMMMM nisam vjerovala sto cujem ,halooooooooooo kad se vratio mu se tako nabacivala ,,,,,,,aaaaa,,,,ja kazem sori draga mi se idemo sex...... a ona,,a joj daj idemo negdje na cugu svi,,,,,, ,,,,i svaki dan me pitala di je kako je,,,,aaaaaaaa,,,majku im,,,,uvjek ce bit tih krava otimacica,,,pa kako netko moze bit takav,,,pa ja bi bar sutila i cekala da prekinu da mi se stvarno svidja a ne na ocigled cure kontata mi ga pred ocima,,,,,,,,aaaaaaa![]() | |
| | |
| | #48 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U lovu na moga dečka imala sam jednog dečka koji je bio jaaaaaaaako zgodan. Gdje god bih se makla s njim svi su gledali samo u njega. Svake minute smo stajalli na cesti da bi on čavrljao s nekim curicama s treperavim sjajnim okicama i glupim smijuljenjem. SAmo sam čekala da autograme počne davat po gradu. Prekinuli smo jer nisam mogla živjeti u njegovoj sjeni. Šalim se, ne zbog toga, ali mi je strašno smetalo što žene nikad nisu mogle se normalno ponašati pred njim. |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: Slavonski Brod,Osijek
Poruka: 346
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U lovu na moga dečka Citat:
,neosuđujem nikog,e da sam ja u takvoj situaciji ufff teško bi bilo al nisam fala bogu
__________________ life goes around | |
| | |
| | #50 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U lovu na moga dečka Ako neka treba napada moga dečka....to samo znači da ja imam KOMADA pored sebe.....i ponosna sam na to ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Tagovi: decka, lovu, moga |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 01:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Kako izbaciti neželjene dijelove sa DVD-a | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 01-03-06 16:10 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 01:49 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 18:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:17.

ubit ih treba,,,,imas pravo,,,meni se desilo nedavno,,uvjek pazim s kim cu decka upoznat al jebiga situacija se nekako izmjenila i ta je doticna ostala samnom dok sam ja njega cekala,,dok je isao u auto nes ,,mi je rekla ajme kako je divan ti decko ,joj presladak je,da nije tvoj ,,,,,MOLIMMMMMMM
nisam vjerovala sto cujem ,halooooooooooo
,neosuđujem nikog,e da sam ja u takvoj situaciji ufff teško bi bilo
al nisam fala bogu