Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi U lovu na moga dečka u Društvo forumu; Kad sam ja išla prvi ili drugi razred osnovne škole,moja najbolja prijateljica se zaljubila u mog dečka.on ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-08-06, 17:53   #41 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 5,146
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl
Re: U lovu na moga dečka

Kad sam ja išla prvi ili drugi razred osnovne škole,moja najbolja prijateljica se zaljubila u mog dečka.on je rekao da voli mene ali smo se nas dvije potukle.ali je on ostao samnom.
icegirl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-08-06, 18:15   #42 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 15-08-06
Poruka: 117
Kaligula se izdvaja iz mase

Ak se cura prema decku normalno ponasa,ne maltretira ga isforsiranim svadama,i ak postoji medusobno postovanje,seksualna privlacnost i zajednicke teme razgovora,nijedan normalan decko curu nece prevariti,ma kako god se neka curica nabacivala.Prosao sam to vise puta i nikada nisam popustio,ma kakav god pristup koristile,a ima cura koje ne prezu pred nicim.Volim cure koje znaju sto hoce i ne boje se to otvoreno priznati ali ne je NE.
Kaligula je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 05:40   #43 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika mogu biti krava

Datum registracije: 01-05-07
Poruka: 475
mogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznatmogu biti krava će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mogu biti krava Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku mogu biti krava

gade mi se te fufi.mislim,on uopće ne mrzi šta je u istoj situaciji ka ja.sve šta mi reće kad se motaju oko mene;ne moraš me štitit,samo reci...dok ja doživin histerični napadaj(u sebi naravno)ali šta mi je slatko s muške strane,kad osjeti da je u opasnosti(s razlogom ili bez)odma može učinit za mene sve ono što jednostavno prije 5 min nije moga nikako.ili ako je na putu-odma doć...on misli da mi ne smeta to nabacivanje drugih jer san u njegovoj glavi presamopouzdana...jesan samopouzdana i znam svoje znanje-iskusnija san od njega ali svejedno uvik ima tih glupih fufica koje ne znaju ništa.ali najviše volim kad smo vanka u ekipi i ja se maknem sa strane s prijateljima i samo promatram(ako san trizna)te kad vidin neku maloumnicu,dobro se izvarin a onda se polako uputim,naslonim na momka a ako još iman minicu,raširim noge,stavim njegovu ruku tu u blizinu i počmen mu jezom obrađivat usne ili usnama lice.ne prođe puno dok se lešinarka makne ali svejedno..nisam uvik tu...
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 15:36   #44 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,371
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Ti u minici?!
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 15:41   #45 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,530
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

A nisu uvijek samo te cure krive ni dečki tako nevini... ali ako imaš dečka kojem možeš vjerovat super...
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 16:09   #46 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 346
livija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono nešto

Ma ajde...za mojim bivšim je jedna trčala,ja sam samo to hladno podnjela kao da se ništa ne događa,to je stvar povjerenja,vjerovala sam da me voli i da neće ništ napraviti i nije,tak da...samo hladne glave kroz sve to.
Edit:neka cijelo vrijeme bude prisiljena gledat vas zajedno,izlazi s njim na mjesta gdje i ona.brže će se osvjestiti.

Zadnji Uredio livija : 27-05-07 u 16:18.
livija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 16:11   #47 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,226
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
Curi koja napada zauzetog dečka nije ništa u glavi osim propuha. Takve su glupače i željne kurca! A možda su nesretno zaljubljene. Kako god okreneš zauzeti nisu in. Živjela demokraciija, jebite su slobodni sa slobodnima zauzete ostavite da jebu svoje žemske. I manje će se ratova voditi. živjeli.
ubit ih treba,,,,imas pravo,,,meni se desilo nedavno,,uvjek pazim s kim cu decka upoznat al jebiga situacija se nekako izmjenila i ta je doticna ostala samnom dok sam ja njega cekala,,dok je isao u auto nes ,,mi je rekla ajme kako je divan ti decko ,joj presladak je,da nije tvoj ,,,,,MOLIMMMMMMM nisam vjerovala sto cujem ,halooooooooooo kad se vratio mu se tako nabacivala ,,,,,,,aaaaa,,,,ja kazem sori draga mi se idemo sex...... a ona,,a joj daj idemo negdje na cugu svi,,,,,, ,,,,i svaki dan me pitala di je kako je,,,,aaaaaaaa,,,majku im,,,,uvjek ce bit tih krava otimacica,,,pa kako netko moze bit takav,,,pa ja bi bar sutila i cekala da prekinu da mi se stvarno svidja a ne na ocigled cure kontata mi ga pred ocima,,,,,,,,aaaaaaa
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 16:16   #48 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

imala sam jednog dečka koji je bio jaaaaaaaako zgodan. Gdje god bih se makla s njim svi su gledali samo u njega. Svake minute smo stajalli na cesti da bi on čavrljao s nekim curicama s treperavim sjajnim okicama i glupim smijuljenjem. SAmo sam čekala da autograme počne davat po gradu.
Prekinuli smo jer nisam mogla živjeti u njegovoj sjeni.
Šalim se, ne zbog toga, ali mi je strašno smetalo što žene nikad nisu mogle se normalno ponašati pred njim.
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 16:22   #49 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 346
livija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
Curi koja napada zauzetog dečka nije ništa u glavi osim propuha. Takve su glupače i željne kurca! A možda su nesretno zaljubljene. Kako god okreneš zauzeti nisu in. Živjela demokraciija, jebite su slobodni sa slobodnima zauzete ostavite da jebu svoje žemske. I manje će se ratova voditi. živjeli.
Nemoj generalizirati,nerazumijem šta se toliko diže frke ako znaš da te dečko voli i imaš povjerenja u njega... pa naravno da su nesretno zaljubljene kad su zaljubljene u zauzetog ,neosuđujem nikog,e da sam ja u takvoj situaciji ufff teško bi bilo al nisam fala bogu
Odgovori sa citatom
Star 27-05-07, 16:50   #50 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 25
Poruka: 2,701
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

Ako neka treba napada moga dečka....to samo znači da ja imam KOMADA pored sebe.....i ponosna sam na to
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: decka, lovu, moga

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Mujo i ekipa Gogy Vicevi i Smiješni Tekstovi 4 11-07-08 01:33
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 23:37
Kako izbaciti neželjene dijelove sa DVD-a Kristijan Tutoriali i Trikovi 0 01-03-06 16:10
istanbul turska slike Kristijan Putovanja 1 06-10-05 01:49
100 viceva o plavušama Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 2 25-04-04 18:42

Trenutno vrijeme na forumu: 16:17.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114