| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi U lovu na moga dečka u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: livija Nemoj generalizirati,nerazumijem šta se toliko diže frke ako znaš da te dečko voli i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U lovu na moga dečka Citat:
![]()
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura | |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: Slavonski Brod,Osijek
Poruka: 346
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U lovu na moga dečka Evo još samo ovo da dovršim priču o bivšem:neki dan sam saznala da se oženio za tu curu što je trčala za njim,ipak ono bili su srodne duše...ko bi rekao čuvajte svoje dečke cure ![]()
__________________ life goes around |
| | |
| | #53 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() | |
| | |
| | #54 (permalink) |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U lovu na moga dečka ne brinem se nešto previše...samo ga onda zezam, a on popizdi ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,833
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U lovu na moga dečka Imam i ja jednu koja leti za mojim dečkom. Čak smo skupa na godini. I neki dan idemo van ja i on kad ona u bircu. Ubila se plešući ispred njega, te vako te nako, pa guzica, pa sise...ne znaš kamo da gledaš. A kao pleše sa frendicom. Moš si misliti. Meni bilo zanimljivo i ja sam ju još gledala. Evo vidila je Dorina... znaš na koju mislim???
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-07 Godina: 25
Poruka: 261
![]() | Re: U lovu na moga dečka Joj ja popizdim na takve, a imala sam gro iskustva sa sličnima, odmah bi im šamarčinu odvalila, ne kužim te cure koje se idu uvaljivati zauzetim dečkima...ja to nikad nisam niti budem... ![]() |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: U lovu na moga dečka imala sam i ja... i to se fufica uvaljivala svim deckima od mog babinjaka a mog decka je kao non stop zicala za prijevoz, slala poruke itd itd... a mladja od njega 10 god s 12 ili 13. god. je izjavila da zeli bit prostitutka i to najozbiljnije... i danas nije daleko od toga ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #58 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-07 Godina: 25
Poruka: 261
![]() | Re: U lovu na moga dečka Citat:
![]() | |
| | |
| | #59 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,081
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U lovu na moga dečka cure, oprostite što se miješam u ovaj dio foruma, ali imam jedno pitanje: Jel istina, da su vama curama zauzeti dečki privlačniji od onih slobodnih?? Mislim, čuo sam (i to čak i od nekih cura) da je kao zauzeti dečko privlačniji jer je zauzet, kao ono 'zabranjeno voće je najslađe'....Ne želim nikoga vrijeđati s time, samo pitam... ![]() |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: U lovu na moga dečka meni je moj decko najprivlacniji i da, zauzet je (samonom ) pa ono... valjda ima neke istine u tome ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
![]() |
| Tagovi: decka, lovu, moga |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 01:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Kako izbaciti neželjene dijelove sa DVD-a | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 01-03-06 16:10 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 01:49 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 18:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:04.

,neosuđujem nikog,e da sam ja u takvoj situaciji ufff teško bi bilo
al nisam fala bogu

a mog decka je kao non stop zicala za prijevoz, slala poruke itd itd... a mladja od njega 10 god