Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Ugradnja umjetnih noktiju u Društvo forumu; zanima me ima li koja od forumašica ugrađene umjetne nokte... kolko češto ih morate odlaziti kod kozmetičarke održ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-06-07, 00:47   #1 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika tree_hill_girl

Datum registracije: 02-01-07
Poruka: 222
tree_hill_girl se izdvaja iz mase
Ugradnja umjetnih noktiju

zanima me ima li koja od forumašica ugrađene umjetne nokte...
kolko češto ih morate odlaziti kod kozmetičarke održavati i koliko ste izdvojile za njih?? ja razmišljam o tome da ih ugradim pa me zanimaju vaša iskustva...
Why I always keep on coming back for more?
tree_hill_girl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 00:49   #2 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,310
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan
Re: Ugradnja umjetnih noktiju

ja mislila ugraditi to sutra...ali jeli to bolno?
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 00:58   #3 (permalink)
Regularni forumas

jel bolje ugradit nokte ili gelirat prirodne??? i kolike su cijene???
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 01:02   #4 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,310
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

sve to skup sport draga moja,vjeruj meni...
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 01:23   #5 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 2,935
eva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svima

Najbolje ti je gelirat nokte, prirodnije izgleda. Ja ih osobno nisam gelirala jer su mi prirodno cvrsti i dugi, a geliranje unistava prirodne nokte , pa dobro razmisli o tome. Cijene, kako di- od 150-400 kn, s tim da svakih pola miseca-misec dana(ovisi koliko brzo rastu tvoji) moras dat 50-100 kn za geliranje dijela nokta koji ti je tek izrasta.
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 01:25   #6 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 24
Poruka: 46
Crickey se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: tree_hill_girl Pogledaj Poruke
zanima me ima li koja od forumašica ugrađene umjetne nokte...
kolko češto ih morate odlaziti kod kozmetičarke održavati i koliko ste izdvojile za njih?? ja razmišljam o tome da ih ugradim pa me zanimaju vaša iskustva...
Imal ih je moja sestra. Što se cijene tiče, fakat imaš svega od 120 kn pa do 300kn...Skup sport. Meni osobno to i nije nešto privlačno, umjetne "kandže" i to moraš stalno održavati..ma previše zezancije. Još ak često pereš suđe ili radiš normalno ne traju dugo. Sve u svemu, to je za cure kaj niš ne rade. Bar ne fizički.
Crickey je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 01:52   #7 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Gelirani nokti nisu umjetni, i ne štete noktima... i ne moraju se pola mjeseca obnavljat nego mjesec do dva. I nije za cure koje ništa ne rade, čak naprotiv, gel učvrsti nokat pa ne puca tako lako kao kad nema gela. Naravno trebaš ih sama redovito turpijat da ne narastu previše, jer onda lakše pucaju.
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 11:53   #8 (permalink)
Regularni forumas

zanimljivo cure... mene zanima... te gelirane nokte možeš sama održavat tijekom mjeseca tj, mislim možeš ih sama nalakirat kad ti padne na pamet ili moraš i za to kod kozmetičarke???
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 12:00   #9 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 955
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat

ne bi se ja zezala sa umjetnim noktima
Mean girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 12:34   #10 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: tree_hill_girl Pogledaj Poruke
zanimljivo cure... mene zanima... te gelirane nokte možeš sama održavat tijekom mjeseca tj, mislim možeš ih sama nalakirat kad ti padne na pamet ili moraš i za to kod kozmetičarke???

Gle, ugradnja umjetnih noktiju znači nalijepiti plastične nokte i onda na to gelirat, a geliranje noktiju ti samo znači učvrčšivanje tvojih prirodnih noktiju da ti ne pucaju i da ljepše izgledaju.

Možeš ih sama lakirati i trebaš ih turpijati sama, da ih održiš na normalnoj dužini... Ako su ti nokti jako loši i tanki i baš nikako ih ne možeš pustit onda si probaj pa vidi.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: noktiju, ugradnja, umjetnih

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:22.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103