| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Ugradnja umjetnih noktiju u Društvo forumu; zanima me ima li koja od forumašica ugrađene umjetne nokte... kolko češto ih morate odlaziti kod kozmetičarke održ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 222
![]() | Ugradnja umjetnih noktiju zanima me ima li koja od forumašica ugrađene umjetne nokte... kolko češto ih morate odlaziti kod kozmetičarke održavati i koliko ste izdvojile za njih?? ja razmišljam o tome da ih ugradim pa me zanimaju vaša iskustva...
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju jel bolje ugradit nokte ili gelirat prirodne??? i kolike su cijene???
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju Najbolje ti je gelirat nokte, prirodnije izgleda. Ja ih osobno nisam gelirala jer su mi prirodno cvrsti i dugi, a geliranje unistava prirodne nokte , pa dobro razmisli o tome. Cijene, kako di- od 150-400 kn, s tim da svakih pola miseca-misec dana(ovisi koliko brzo rastu tvoji) moras dat 50-100 kn za geliranje dijela nokta koji ti je tek izrasta.
__________________ Ovdje počiva moj posljednji živac. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 46
![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju Imal ih je moja sestra. Što se cijene tiče, fakat imaš svega od 120 kn pa do 300kn...Skup sport. Meni osobno to i nije nešto privlačno, umjetne "kandže" i to moraš stalno održavati..ma previše zezancije. Još ak često pereš suđe ili radiš normalno ne traju dugo. Sve u svemu, to je za cure kaj niš ne rade. Bar ne fizički. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju Gelirani nokti nisu umjetni, i ne štete noktima... i ne moraju se pola mjeseca obnavljat nego mjesec do dva. I nije za cure koje ništa ne rade, čak naprotiv, gel učvrsti nokat pa ne puca tako lako kao kad nema gela. Naravno trebaš ih sama redovito turpijat da ne narastu previše, jer onda lakše pucaju.
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju zanimljivo cure... mene zanima... te gelirane nokte možeš sama održavat tijekom mjeseca tj, mislim možeš ih sama nalakirat kad ti padne na pamet ili moraš i za to kod kozmetičarke???
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju Citat:
Gle, ugradnja umjetnih noktiju znači nalijepiti plastične nokte i onda na to gelirat, a geliranje noktiju ti samo znači učvrčšivanje tvojih prirodnih noktiju da ti ne pucaju i da ljepše izgledaju. Možeš ih sama lakirati i trebaš ih turpijati sama, da ih održiš na normalnoj dužini... Ako su ti nokti jako loši i tanki i baš nikako ih ne možeš pustit onda si probaj pa vidi.
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ | |
| | |
![]() |
| Tagovi: noktiju, ugradnja, umjetnih |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:22.