| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Ugradnja umjetnih noktiju u Društvo forumu; ja si planiram stavit umjetne nokte...moji prirodni su dugački i dobri,al su mi sad popucali svi....a nekako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #92 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-01-08
Poruka: 3
![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju Super ti je da stavis samo gel na svoje nokte i tako ce ti prije porasti i nece pucati.Ako stavis french gel na spice onda postoji mogucnost da se opticki malo produze pa izgleda kao da ih vec imas duze , mada su skroz kratki.I naravno,moras paziti da ti manikerka ne stavi puno ( debelo ) gela jer ce izgledati jako ne prirodno. |
| | |
| | #95 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,160
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju E da, ja sam imala preko ljeta gel, doduše na moje nokte. To si stavim tako malo preko ljeta da razbijem monotoniju i da ne moram svaki dan lakirati nokte na moru. Sad mi nisu nešto ti lanjski, ali tada su mi bili baš simpatični.
__________________ Si vis pacem, para bellum. |
| | |
| | #98 (permalink) | |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,160
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju Citat:
![]() Tada su mi bili simaptični. I bili su moji nokti, a ne umjetni.
__________________ Si vis pacem, para bellum. | |
| | |
| | #99 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-01-08
Poruka: 18
![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju mama:-curka je taku manikuru htijela ..ugl meni je prekrasno bilo ispalo i nokti i sve cisto prirodno ko god je vidio pitao ju je jesu prirodni,pa je neko tu rekao da plasticni nokti izgledaju neprirodnije od geliranih nije istina sve zavisi ko vam radi,ja sam vidila masu geliranih noktiju a su bili preruzni |
| | |
![]() |
| Tagovi: noktiju, ugradnja, umjetnih |
« koje je vaše idealno vrijeme za udaju
|
cure,jel se bojite ic same kuc navece (kad se vracate iz diska ili od negdje) »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:42.