| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Ugradnja umjetnih noktiju u Društvo forumu; neukrotiva a jelda ma i meni su predivni,al naravno i curi koja ih sad fura...bas bila jučer da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #105 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-02-08
Poruka: 4
![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju Zanima me jel netko od vas isao na neki tecaj ugradnje umjetnih noktiju (ako je koji)? Ja bih isla u kozmeticki studio Juliana Nails na tečaj ugradnje umjetnih noktiju...pa trebam neke preporuke... Je li netko cuo nesto o tome tecaju (je li dobar, skup, los, jeftin bilo sto)? |
| | |
| | #106 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-02-08 Godina: 25
Poruka: 5
![]() | bok cure...ja sam bila na tecaju u njemackoj...neznam kako je kod nas i nisam ni cula za tecajeve kod nas u dalmaciji osim mozda u splitu i naravno u zg. super sam zadovoljna i vec duze radim kod kuce u zadru...i sama nosim umjetne, zapravo su sada narasli moji prirodni nokti koji su zasticeni gelom, geliram prirodne za 100 kn i stavljam umjetne ( tipse) sa gelom za 150 kn ( malo reklame .. , sav nail art i ukrasi su ukljuceni u cijenu...nokte ne raspam do boli kao sto neke cure opisuju, samo se raspa gornji masni sloj nokta da se gel moze staviti bez opasnosti da se podigne, odlijepi ili slicno. stavit cu vam nekolko slika pa molim komentare...tnxsad kad sam skuzila kako smanjiti velicinu slike eto jos nekoliko ![]() Zadnji Uredio Wamp : 13-02-08 u 12:52. |
| | |
| | #107 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-01-08
Poruka: 18
![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju hajde bok evo i mene nakon dugoo dugoo vremena ivana nokti su ti lijepi ali primjetila sam da ti se malo vidi prijelaz ali samo kic,ipak je to moje strucno oko heheh,sa kakvim gelovima radis inace??pinkili nekim drugim ako imas msn javi se meni pa da mal izmjenimo neke receptiče za nokte ako zelis...malo znanja nikad dosta..hehe stjuardessssa@hotmail.com |
| | |
| | #108 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-02-08 Godina: 25
Poruka: 5
![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju javim ti se na mail kad stignem...uskoro...sad samo na brzake...one prve slike i jesu prvi radovi pa se zbilja vidi prijelaz a i moji su to nokti, nisam tada nikome radila, ove zadnje su novi...radim sa NSC gelovim i njemacke...odlicni su, nisu pregusti, imam pink mutni, rose prozirni, prozirni, bijeli mlijecni, pa gel koji prekrije sve 3 faze, ...stavim samo njega, cak ne triba finish. i sto je meni bitno_--ne pece!!!--_ kad ih stavis u lampu. koristila sam i talijanske gelove itd i grozno mi je kad zabole nokti. javim se |
| | |
| | #109 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 29
Poruka: 1,099
![]() ![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju Imam pitanje: U redu, ugradnja umjetnih noktiju doista fora izgleda, ali koliko oni doista smetaju pri obavljanju svakodnevnih poslova (smeće, pranje suđa, posao), i glavna stvar za nas muške koliko to čudo košta za svih 10 prstiju???
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: noktiju, ugradnja, umjetnih |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:44.

, sav nail art i ukrasi su ukljuceni u cijenu...nokte ne raspam do boli kao sto neke cure opisuju, samo se raspa gornji masni sloj nokta da se gel moze staviti bez opasnosti da se podigne, odlijepi ili slicno. stavit cu vam nekolko slika pa molim komentare...tnx