| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Ugradnja umjetnih noktiju u Društvo forumu; ivanory ok nisam ja nista vrijedala da nemislis,i meni dan danas zna ispast i losije i bolje,to sve ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-01-08
Poruka: 19
![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju ivanory ok nisam ja nista vrijedala da nemislis,i meni dan danas zna ispast i losije i bolje,to sve ovisi o gelu i o trenutnom raspolozenju hehe...ja sad uskoro trebam dobiti pircing za nokte neznam jel to kod nas vec ima...al je zakon stvar |
| | |
| | #112 (permalink) |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,524
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju ne smetaju u pravilu, osim sto zna zaboljeti pa cak i puknuti ako zapneš, kao i pravi nokat.
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
| | #113 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-02-08 Godina: 25
Poruka: 5
![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju )manikerka..nisam ni shvatila tako, ne brini )radim piercinge i super su. moras paziti dok radis rupicu da ti tip ili prirodni nokat ne pukne, jer to bude uglavnom okomito pa moze boljeti. I nije za cure koje rade, jer s njim zapinjes, ali super izgleda. |
| | |
| | #114 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-01-08
Poruka: 19
![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju ![]() [IMG]http://img246.imageshack.us/img246/7826/d sc00121yv1.th.jpg[/IMG] ![]() evo još neki noktici koje sam radila... |
| | |
| | #115 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-02-08
Poruka: 6
![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju Nova sam na forumu,evo mojih noktića,pa ko ima malo strpljenja neka pogleda.Komentari su dobrodošli. http://profile.imageshack.us/user/du...18533709e.smil |
| | |
![]() |
| Tagovi: noktiju, ugradnja, umjetnih |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:28.

)manikerka..nisam ni shvatila tako, ne brini