| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Ugradnja umjetnih noktiju u Društvo forumu; meni je to sweet..i htjela bih to..=)..al cula sam da jako boli..i da potpuno unisti nokte..jer ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-02-08 Lokacija: ZagREb Godina: 15
Poruka: 73
![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju meni je to sweet..i htjela bih to..=)..al cula sam da jako boli..i da potpuno unisti nokte..jer ih stanji do minimuma..i svaki mjesec moras stavlajt nove..nekad cak i zna puknit nokat..pa onda i prije moras na mjenjanje..tak da sam se odlucila da ipak to ne zelim..
__________________ xXx ..luW ya.. xXx |
| | |
| | #122 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-02-08
Poruka: 6
![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju bok ljudi! ja sam nova na ovom forumu pa se nemojte ljutiti ako postavim koje pitanje a da je već bilo. sad sam pročitala zadnjih par stranica i zainteresirale su me duda67 i manikerka sa svojim noktima. zanima me da li se vi time bavite ili ste ih dale raditi i gdje. molim vas odgovor jer bi si i ja dala ugraditi nokte,a jednom sam već to napravila i otpali su mi u roku 2 tjedna. |
| | |
| | #125 (permalink) |
![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju hehe..moa sestra je kozmeticarka pa mi je sve te glupost objasnjavala..pa sam onda uz pomoc nje rekla da necu umjetne nokte..mejbi one iz dm-a za krizmu..i onda ih skinut..i to je to..hehehe
__________________ xXx ..luW ya.. xXx Zadnji Uredio Wamp : 20-02-08 u 14:29. |
| | |
| | #126 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-02-08
Poruka: 6
![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju imala sam i to i isto samo bacanje novaca bezveze. a pošto hoću nešto malo bolje odlučila sam se na ugradnju,samo tražim gdje i neku preporuku da se opet ne zeznem. ![]() Zadnji Uredio Wamp : 20-02-08 u 14:29. |
| | |
| | #127 (permalink) |
![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju kozmeticki salon maja..tam ti je usluga jaako dorra..ma men to treba na dan dva..ne vise..tak da..=)
| | |
| | #129 (permalink) |
![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju ima ih visHe..jedan ti je tam u hebrangovoj..briem..a za ostale ne znam..mejbi na netu negdje pise...pa upisHi u google..kozmeticki salon maja..pa ces vidit...=)..al budem ti se ja raspitala..ako zelis??
| | |
![]() |
| Tagovi: noktiju, ugradnja, umjetnih |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:44.

..luW ya..