| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Ugradnja umjetnih noktiju u Društvo forumu; Može li mi netko ukratko objasniti geliranje noktiju na prirodan nokat (završila sam tečaj EVENAIL u Velikoj Mlaki) ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #142 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,178
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju evo samo da javim....idem ovaj tjedan na geliranje....iako sam rekla da više neću,al eto naručila se i idem opet....javim kak je bilo....i stavim sličice.... a šta se tiče geliranja....ništa,izrašpaš nokte,i preko staviš taj gel,onda ruku pod onu lampu da se gel stvrdne i onda to nalakiraš...a ako stavljaš i produžetke na prirodne nokte,isti postupak osim šta ti još produži nokte....ne bavim se tim,al znam kak se radi...
__________________ ......""Ljubav je kao šah...uvijek te zezne neki konj dok osvajaš kralja""...... |
| | |
| | #143 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-01-08
Poruka: 18
![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju ne nemoj raspati nokte,prirodni nokti se nesmiju raspati,za to postoji odmascivac za nokte jedna tekucina,kojom prebrises nokte i onda nanosis gel,zasto svi o tom raspanju pričaju,,,,raspa se samo umjetni nokat kada se radi nadogradnja da ne bude debel prije nanosenja gela.... |
| | |
| | #147 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-11-07 Godina: 26
Poruka: 93
![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju Citat:
![]()
__________________ nevjerna | |
| | |
![]() |
| Tagovi: noktiju, ugradnja, umjetnih |
« koje je vaše idealno vrijeme za udaju
|
cure,jel se bojite ic same kuc navece (kad se vracate iz diska ili od negdje) »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:58.

......napravila ih prije dva dana, pa se još navikavam na njih...........