| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Ugradnja umjetnih noktiju u Društvo forumu; e curke ako zeite imati kvalitetno napravljene nokte,i da izgledaju sta prirodnije javite se na broj 098 987 30 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #153 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() | |
| | |
| | #157 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-06-07 Lokacija: ...tvoji snovi... Godina: 19
Poruka: 710
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju ajme nevolim umjetne nokte...al ako izgledaju prirodno, ok...al na sebe ih neću stavit ![]()
__________________ These iron bars can't hold my soul in. |
| | |
| | #160 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-04-08
Poruka: 2
![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju Pozdrav svim tipkačicama i "tipkačima" na ovoj temi! Ja ovdje nova, a tema mi je u zadnje vrijeme "top-tema", zašto? Zato jer se borim s lomljivim, ispucalim noktima i voljela bih da mi vi stručnjakinje kažete kolika mora biti najmanja dužina prirodnog nokta da bi se geliralo? Ako vam kažem da mi je na jednom noktu duž.samog nokta oko 3mm, bit će vam jasno zašto sam to pitala..Hvala puno! |
| | |
![]() |
| Tagovi: noktiju, ugradnja, umjetnih |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:14.