| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Ugradnja umjetnih noktiju u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: manikerka curke ev moj blog pa mal pogledajte ako vas zanima prekrasni nokti Manikerka imam jedno pitanje... š... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #161 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 07-03-08 Godina: 22
Poruka: 1
![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju Citat:
| |
| | |
| | #162 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,426
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju ja vam to sve vidim kao veliku koloniju bakterija... ili kolonije... Možda gel ok, jer nemaš osjećaj ''stranog tijela'', ali sa jako redovnim njegovanjem i ne prečesto radi prirodnog rada noktiju. Što se boja tiče- ili svijetlo bež- ili tamno skroz (bordo, tamno plava), ok ponekad i crvendać može proći, ali u nekoj nijansi koju mogu podnijet (crvena boja mi stvara nervozu) bez ikakvih ukrasa, cirkona, štrajfna, dvobojnih fora, i ne znam šta sve ima... |
| | |
| | #163 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-04-08
Poruka: 1
![]() | ej cure, ja sam prije imala gelirane nokte i super su mi bili, al sam ih morala skinut (zbog operacije).. sad bi si ih opet stavila al nemam pojma kam ic jer je moja prestala radit.. ima neko kakav prijedlog.. (zagreb-centar,trešnjevka,špansko,kustošija otprilike to područje..) hvala |
| | |
| | #166 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 20-05-08
Poruka: 3
![]() | Citat:
Ja ti radim nokte u Rudešu sam javi se na mail ako hoces tanja_32@net.hr Zadnji Uredio daidza : 20-05-08 u 18:58. | |
| | |
| | #167 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-05-08 Lokacija: Samoborka Godina: 21
Poruka: 502
![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju Ja sam imala gelirane i nakon tj dana su počeli pucat,totalno sam se razočarala..
__________________ Oči u oči,nije to lako al rastanak barem zaslužili smo, oči u oči a ne ovako,ko da se nikad ni sreli nismo... |
| | |
![]() |
| Tagovi: noktiju, ugradnja, umjetnih |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:52.