| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Ugradnja umjetnih noktiju u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: duda67 hej, nova sam ovdje, i imam katastrofa nokte, a ova mi se dužina baš sviđa, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #171 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-05-08
Poruka: 1
![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju hej, nova sam ovdje, i imam katastrofa nokte, a ova mi se dužina baš sviđa, i super su. moji su nokti full kratki. pa imam pitanje, jel mi mora stavljat cijeli umjetni nokat da bi imala neku dužinu ili kaj? u subotu idem stavljat pa malo informacija nije za bacit . cmok cmok |
| | |
| | #173 (permalink) | |||
| Starter Datum registracije: 04-06-08 Lokacija: zagreb
Poruka: 1
![]() | ej curke ja sam vam ovdje nova pa imam jedno pitanje sto se tice professionails gela,tj ja sam mislila narucit taj gel ali cura koja radi s tim gelovima kaze da ja nemogu radit s tim gelom bez nekakve baze pa sad zanima me jel to je tako ili... ja sa tom bazom nisam nikad radila pa me zanima sad dal bi mi se dizao gel bez baze.. hvala unaprijed!!! Citat:
...cure ljubomora i zavist su jako ruzne osobine!!!![]() Citat:
![]() Citat:
![]() Koristi edit! Zadnji Uredio Wamp : 10-06-08 u 11:45. | |||
| | |
| | #175 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-05-08 Lokacija: Samoborka Godina: 21
Poruka: 711
![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju Ja sam ih jučer stavila i baš sam happy ![]()
__________________ Oči u oči,nije to lako al rastanak barem zaslužili smo,oči u oči a ne ovako,ko da se nikad ni sreli nismo.. |
| | |
| | #179 (permalink) |
| fear of the dark | Re: Ugradnja umjetnih noktiju a koliko se moji nokti (koji su trnutno kratki) mogu produžiti s gelom? koliko gel produži? ja bi tjela imat duže nokte.... a idem u srijedu stavljat,naručila sam se... samo ne znam oću gel il da nokte stavim? ali imam jako lijep oblik noktiju,onak dugački su,imam dugačke prste i dugačke nokte iako su kratki...ako me razumijete?
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #180 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Pula Godina: 20
Poruka: 215
![]() ![]() ![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju Citat:
ja bih na tvom mjestu stavljala get, pa isla nadopunit gel svaki put kad ti narastu, jer onda nokti budu puno ljepsi, tvrdji i ne izgleda tako umjetno JJa cu ic isto gelirat za cca tjedan dana ![]()
__________________ ''In the beginning there was nothing, and then, even THAT exploded!'' | |
| | |
![]() |
| Tagovi: noktiju, ugradnja, umjetnih |
« koje je vaše idealno vrijeme za udaju
|
cure,jel se bojite ic same kuc navece (kad se vracate iz diska ili od negdje) »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:07.

......napravila ih prije dva dana, pa se još navikavam na njih...........

...cure ljubomora i zavist su jako ruzne osobine!!!

Oči u oči,nije to lako al rastanak barem zaslužili smo,