| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Ugradnja umjetnih noktiju u Društvo forumu; okej,hvala na savjetu... stavit ću gel onda... pa da i mislila sam nadopunjavati.... ali mi je bilo glupo staviti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #181 (permalink) |
| fear of the dark | Re: Ugradnja umjetnih noktiju okej,hvala na savjetu... stavit ću gel onda... pa da i mislila sam nadopunjavati.... ali mi je bilo glupo staviti gel zato što su mi nokti sad kratki,nisu dugački... a jel znaš koliko mi gel može produžit nokte?
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #182 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Pula Godina: 20
Poruka: 194
![]() ![]() ![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju a cuj mogu se nesto produzit, doduse ne previse, ali daje jako lijep izgled noktima ![]() I da ne govorim da pomaze full rastu, jer se ne moras bojat da ce ti puknut Mozes i akrilno ih produzit, to je jos bolje jer mogu bit full dugi i tvrdi i izgleda super! evo ti primjer noktiju produzenih i oblikovanih gelom (jos su nokti bili uzasno kratki )
__________________ ''In the beginning there was nothing, and then, even THAT exploded!'' |
| | |
| | #183 (permalink) |
| fear of the dark | Re: Ugradnja umjetnih noktiju fora... moji su ko ti s gelom ,još i veći prirpdni... kad nisu dugački...imam takav duguljast oblik noktiju...definitivno ću stavit gel... ![]() e da nema tebe,ja bi blesača stavila umjetne...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #186 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju Hmm, ja sam imala samo gel i nije mi unistio nokte... tipse su mi totalno unistile nokte, i to zbog ljepila s kojim ti ih priljepi na prirodni nokat skidanje je bila muka Isusova, i poslje sam imala osjecaj da ce se raspast ako ih jos malo turpijam. Gel je meni zakon i spas jer su mi nokti i inace jako lomljivi i listaju se pa samo cekam da puknu
__________________ ''In the beginning there was nothing, and then, even THAT exploded!'' |
| | |
| | #187 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju kad gel malo izraste,užasno izgleda,a ne sviđa mi se ni kad se tek stavi jer su nokti deblji,meni to nije lijepo ako hoćeš skinuti gel,sastružu ti ga a nokat ostane tanak i još lomljiviji nego prije jednostavno,ako ne želiš čitav život stavljati gel,moraš pustiti da izraste,a to jako ružno i neuredno izgleda |
| | |
| | #188 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju Meni isto sve što je umjetno ružno izgleda, ja se čak ni ne farbam ![]() Ali imala sam gel dosta dugo (i mislim opet stavljat), samo što je meni ova moja radila skroz tanko, i nokti su mi bili dugi maksimalno 2 milimetra, tako da se taj gel stvarno nije kužio. Tako su mi nokti izgledali najurednije i nisam imala brige (inače moji prirodni su grozni, nikako da narastu) Ove sve ostale rade predebelo i to stvarno zna ružno izgledat.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #189 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju A istina, izgleda ruzno kad izraste, al zato ga ![]() To da su deblji neznam, to je malo diskutabilno jer sve ovisi o kozmeticarki, ja sam isla kod jedne koja mi je odvratno napravila s gelom, izgledali su ko umjetni sa gelom - uzasno debelo, a jedna druga mi je napravila puno tanje tak da su super izgledali. Meni je kozmeticarka gel skidala s nekim sredstvom, doduse ni to uvijek ne pomaze, pa ti treba sastrugat, sto opet ovisi o kozmeticarki, ako nije dobra ce ti unistit tvoje prirodne nokte, ak je, onda to ne bi trebao bit problem. Uostalom, tko voli nek izvoli, ja znam da ja cu ![]()
| | |
| | #190 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju ni ja se ne farbam,freak za prirodno ![]() i najtanji gel meni je ipak nekako previše debel,to valjda ovisi i o obliku nečijeg nokta,na mojima se primjeti jako a kako je to izgledalo dok ti je gel izrastao? Zadnji Uredio maja-manuela : 06-07-08 u 15:11. |
| | |
![]() |
| Tagovi: noktiju, ugradnja, umjetnih |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:16.

)