| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Ugradnja umjetnih noktiju u Društvo forumu; Postoji razlika , kad stavljas samo gel preko svojih noktiju kao sta si ti Wampice napravila onda se nokat ne unistava, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju Postoji razlika , kad stavljas samo gel preko svojih noktiju kao sta si ti Wampice napravila onda se nokat ne unistava, al ja sam stekla dojam da tree_hill_girl zeli duze nokte, onda se na gel stavlja stipsa, tj. plasticni dio na vrh nageliranog nokta, nokat se mora brusit i to unisti prirodni nokat. Ali u svakom slucaju bolje to od plastike preko cijelog nokta (obicni umjetni nokat), a i lipse i prirodnije izgleda.
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju A di sam ja napisala da sam ja radila gel? Pa brušenjem se uništava nokat da, ali se nokat kao i kosa stalno obnavlja, raste.. kao i kosa koju većina žena farba...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju Tako sam skontala. Nije uopce vazno jesi li ili nisi. Vidi nokat joj se hoce obnovit s vremenom, samo ako ima prirodno cvrste nokte, steta joj je to radit. Ako nema bit ce joj jos gori neko vrime kad se odluci skinit ih,al ce zato uzivat u njima dok ih ima. Pitala je savjet, ja sam joj rekla ono sta ce joj i ona sta joj ih bude ugradivala reci prije nego ih pocne radit.
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #14 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju Kad se gel stavlja na prirodne nokte i tada se nokat mora "brusit" tj. turpijat, ali stvar je u tome da kad nokat izraste on se obnovi svakako, bio on prirodno čvrst ili ne...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 26-06-07 u 18:03. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 223
![]() | sad ste me zbunile?? ja samo želim malo duže nokte... jel ih mogu gelirat samo il ?? btw kolko ste vi platile to ? Nadogradnju noktiju radimo isključivo gel metodom na šablonama. Tom tehnikom ne uništavamo prirodan nokat, već ga štitimo. Gelom se mogu produžiti izgriženi, oštečeni ili nokti koji se listaju ili pucaju. Neke analize pokazuju da oko 80% žena ima problema s noktima. Vrlo česti problemi kao npr. listanje, pucanje ili brazdanje noktiju mogu se redovitom i stručnom njegom ukloniti. Prirodne ili nadograđene nokte preporučamo ponovno gelirati svaka četiri tjedna, što može ovisiti o tome koliko brzo nokat raste. U prosjeku brzina rasta nokta na tjedan je 0,5-1,2 mm.
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? Zadnji Uredio daidza : 27-06-07 u 13:38. |
| | |
| | #16 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju Citat:
Pa evo sama si si odgovorila Sorry ako smo te zbunile, postoje valjda i dobre i loše strane. Raspitaj se gdje u tvom gradu ima dobra ali ne skupa kozmetičarka koja to radi i s njom popričaj pa vidi, mislim da ti nokti moraju biti dugi oko mm ili dva da bi mogla na svoj prirodan nokat gelirat.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 223
![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju fala van... baš sam sutra misla ugovorit kod ove jedne kozmetičarke... nadan se da će bit dobro... meni su nokti inače slabi.. il ih malo izgrizem il ako ih puštam... puknu... ![]() ma želila bi lipe nokte baren priko lita,...
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
| | #18 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju Ma bit će ti super Najbolje da ti ona sama pogleda nokte i savjetuje te, a ja vjerujem da ćeš bit zadovoljna, ipak su lijepi nokti važni svakoj ženi ![]()
| | |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Ugradnja umjetnih noktiju ej curke... ja sam imala par puta gel na noktima i svaki put sam rekla više nikad, naravno gel sam stavila s namjerom jer sam grizla nokte čim izraste mm ja odma gric.... no, što htjedoh reći, nakon što sam ga skunula, tjkad mi je pao, il kad mi se otkinulo pa sam morala skinut to s rašpom nokti su mi bili toliko tanki, nikad prije takvi bili nisu, i bila rupa na rupi. jesu oni bili dugi ali za 10 min su otišli k vragujer su bili vrlo savitljivi. nokte uzgajam od 2 mjeseca mazala sam ih jednim lakom kaj svaki dan stavljaš i skidaš i sad su odlični, i dugi, već si izgledam ko vještica... evo sad sam ih slikala pa vidi ![]() |
| | |
| | #20 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju Ja sam imala gel i nisu mi se uništili nokti uopće, ali ja svoje nokte ne puštam, dugi su možda 2-3 mm i to mi je pristojna dužina, ne volim preduge.
| | |
![]() |
| Tagovi: noktiju, ugradnja, umjetnih |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:06.

Pa brušenjem se uništava nokat da, ali se nokat kao i kosa stalno obnavlja, raste.. kao i kosa koju većina žena farba...

Najbolje da ti ona sama pogleda nokte i savjetuje te, a ja vjerujem da ćeš bit zadovoljna, ipak su lijepi nokti važni svakoj ženi