Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Ugradnja umjetnih noktiju u Društvo forumu; na pocetku se nije ni kuzilo al onda kasnije se vidio prijelaz, pa sam to isla brze bolje popunit btw. ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-07-08, 16:13   #191 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-10-07
Godina: 21
Poruka: 202
wjewerica se izdvaja iz masewjewerica se izdvaja iz masewjewerica se izdvaja iz mase
Re: Ugradnja umjetnih noktiju

na pocetku se nije ni kuzilo
al onda kasnije se vidio prijelaz, pa sam to isla brze bolje popunit
btw. sad sam uspjela prije sekundu odvalit vrh nokta
poizdila sam!!!!
Odgovori sa citatom
Star 06-07-08, 16:14   #192 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,530
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Ja ti idem kod jedne jeftinije kozmetičarke u Brodu, a žena super radi, ja sam ono kad izraste popunjavala lakom za nokte, a često sam išla na nadopunjavanje, tako da nije bio neki problem, gel sam stavljala jer mi jedino tako nokti liče na nešto, stavim tamniji lak i to super izgleda.. sad već neko vrijeme imam samo svoje, lakiram isključio prozirnim, eventualno nekim nježnim pastelnim lakom.
Odgovori sa citatom
Star 06-07-08, 16:17   #193 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,323
maja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masi

meni još jedna stvar smeta kod geliranih noktiju,nisu dovoljno oštri-nema grebanja s njima
maja-manuela je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-07-08, 16:18   #194 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,530
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Da, tupi su
Odgovori sa citatom
Star 06-07-08, 16:20   #195 (permalink)
Regularni forumas

wjewerica se izdvaja iz masewjewerica se izdvaja iz masewjewerica se izdvaja iz mase

LoL, daa, stvarno jesu tupi...nista od krvi za vrijeme sexa
Odgovori sa citatom
Star 06-07-08, 16:22   #196 (permalink)
prof. Foruma

maja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masimaja-manuela je dragulj u masi

to im je najveći nedostatak
maja-manuela je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-07-08, 16:25   #197 (permalink)
Regularni forumas

cek cek, pa ima ovakih
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg naglowek1.jpg (55.3 KB, 14 pogleda)
Odgovori sa citatom
Star 06-07-08, 16:30   #198 (permalink)
prof. Foruma

mislim da bi mi takve dragi odmah iščupao s gađenjem
maja-manuela je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-07-08, 16:34   #199 (permalink)
Regularni forumas

LOL znam, kad sam decku pokazala ove pandje rekao je da bi mi ih prepilio po noci kad bi ih stavila

ot: rekla mi sad frendica da je akril kancerogen, jel znate vi sta o tome??
Odgovori sa citatom
Star 06-07-08, 18:00   #200 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 20
Poruka: 1,124
petrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz mase

ja stavljam akril jer je tanji od gela pa mi to ljepše izgleda......nokti su mi inače lomljivi pa mi je akril odlična stvar.......ne volim preduge nokte,izgleda mi totalno neprirodno......moji su onak,normalne dužine,i izgledaju prirodno,ni ne kuži se da imam akril.....
tipse ili umjetne nokte sam imala jednom i nikad više....uništila sam si nokte s tim,a i brže izraste nego s akrilom........i da,idem na nadogradnju svaka 4 tjedna...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: noktiju, ugradnja, umjetnih

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:19.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114