| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Ugradnja umjetnih noktiju u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: maja-manuela meni još jedna stvar smeta kod geliranih noktiju,nisu dovoljno oštri-nema grebanja s ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #201 (permalink) | |
| fear of the dark | Re: Ugradnja umjetnih noktiju Citat:
![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #204 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-06-08
Poruka: 23
![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju E bok!Baš mi je ovak nekaj trebalo da se uozbiljim malo!!!!Stvarno ti je zakon tema... ![]() Moja mama si je jedanput stavila te umjetne nokte i za dva dana su joj itrasli 20 cm!!!Možeš li mi odgovoriti zašto se to dogodilo!?! ![]() Onda sam joj ja moral s fleksericom nokte rezati. u pol noći.Svi susjedi su poludeli, i neću da mi se više tak nekaj dešava!OČEKUJEM ODGOVOR ČIM PRIJE JE MOGUČE!!! ![]() ![]() |
| | |
| | #205 (permalink) |
| fear of the dark | Re: Ugradnja umjetnih noktiju evo ja se vratila s noktiju... stavila sam umjetne nokte s gelom,predobri su mi... tjela sam samo gel staviti ali mi je ženska rekla bolje i umjetne radi dužine.. dugački su ![]() sad mi teško pisat...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
![]() |
| Tagovi: noktiju, ugradnja, umjetnih |
« koje je vaše idealno vrijeme za udaju
|
cure,jel se bojite ic same kuc navece (kad se vracate iz diska ili od negdje) »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:32.

...jbt več sam postal majstor za umjetne nokte