| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Ugradnja umjetnih noktiju u Društvo forumu; ja sam ih stavljala par puta, al svaki put ostane zraka, pa se gel pocne dizat nakon dan-dva. i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #212 (permalink) |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju zadnji pu kad sam stavila cekala sam jako dugu, vise od mjesec dana, pa su mi jako izrasli, ali ništa, niti jedan nije otpao...sad sam bila na nadopuni, a iduci put kad budem isla reci cu joj da mi skine umjetne i stavi gel na moje nokte (koji su inace slabi, a sad ce pogotovo biti) jer su mi vec narasli ![]() |
| | |
| | #213 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-03-08 Godina: 35
Poruka: 647
![]() ![]() ![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju Citat:
![]() pa imaš i sad gel, nema ti šta skidati, nego izrašpa i pređe gelom![]() | |
| | |
| | #214 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-08-08
Poruka: 1
![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju JA SAM STAVILA GEL NA NOKTE I SUPER JE.IZGLEDA PRIRODNO.2MM. CIJENA 200KN PO DOSTA A NOKTI STALNO UREDNI. RVI PUT POSLIJE 120 U SPLITU.IMAM IH 15 DANA . SVE RADIM I TO PUNO.MISLIM DA CU ZA 20TAK DANA ICI DA MI POPUNI GEL |
| | |
| | #216 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Ugradnja umjetnih noktiju tako nekako ![]() ja bih samo htjela sličice na nokte, koje ne mogu postrugati dok se oblačim i isprati vodom dok perem ruke
__________________ Sportske vijesti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #219 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 13-08-08
Poruka: 2
![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju Citat:
![]() ![]() ![]() .ja baš mislim ići gelirat jer su mi lomljivi pa ćemo vidjet kako će ispast.. | |
| | |
| | #220 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 13-08-08
Poruka: 2
![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: noktiju, ugradnja, umjetnih |
« dar curi za rođendan
|
krizma »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:15.

......napravila ih prije dva dana, pa se još navikavam na njih...........