Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Ugradnja umjetnih noktiju u Društvo forumu; ja sam ih stavljala par puta, al svaki put ostane zraka, pa se gel pocne dizat nakon dan-dva. i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 30-07-08, 17:01   #211 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika kvaziLicious

Datum registracije: 29-04-08
Godina: 18
Poruka: 339
kvaziLicious se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku kvaziLicious
Re: Ugradnja umjetnih noktiju

ja sam ih stavljala par puta, al svaki put ostane zraka, pa se gel pocne dizat nakon dan-dva. i onda sam odustala
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-07-08, 17:08   #212 (permalink)
...ide u školu!

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

zadnji pu kad sam stavila cekala sam jako dugu, vise od mjesec dana, pa su mi jako izrasli, ali ništa, niti jedan nije otpao...sad sam bila na nadopuni, a iduci put kad budem isla reci cu joj da mi skine umjetne i stavi gel na moje nokte (koji su inace slabi, a sad ce pogotovo biti) jer su mi vec narasli
mama je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-08-08, 22:27   #213 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika rebecca brandon

Datum registracije: 07-03-08
Godina: 35
Poruka: 647
rebecca brandon se izdvaja iz maserebecca brandon se izdvaja iz maserebecca brandon se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
zadnji pu kad sam stavila cekala sam jako dugu, vise od mjesec dana, pa su mi jako izrasli, ali ništa, niti jedan nije otpao...sad sam bila na nadopuni, a iduci put kad budem isla reci cu joj da mi skine umjetne i stavi gel na moje nokte (koji su inace slabi, a sad ce pogotovo biti) jer su mi vec narasli

pa imaš i sad gel, nema ti šta skidati, nego izrašpa i pređe gelom
rebecca brandon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-08-08, 21:01   #214 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-08-08
Poruka: 1
suzanica se izdvaja iz mase

JA SAM STAVILA GEL NA NOKTE I SUPER JE.IZGLEDA PRIRODNO.2MM. CIJENA 200KN PO DOSTA A NOKTI STALNO UREDNI.
RVI PUT POSLIJE 120 U SPLITU.IMAM IH 15 DANA . SVE RADIM I TO PUNO.MISLIM DA CU ZA 20TAK DANA ICI DA MI POPUNI GEL
suzanica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-08-08, 21:02   #215 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-03-08
Godina: 23
Poruka: 798
olja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznatolja će uskoro biti poznat

znaci 320 kn mjesecno za nokte??
Odgovori sa citatom
Star 09-08-08, 22:05   #216 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 5,110
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

tako nekako

ja bih samo htjela sličice na nokte, koje ne mogu postrugati dok se oblačim i isprati vodom dok perem ruke
icegirl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-08-08, 16:08   #217 (permalink)
...ide u školu!

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: rebecca brandon Pogledaj Poruke
pa imaš i sad gel, nema ti šta skidati, nego izrašpa i pređe gelom
Ne, sad imam plastiku i gle na njima, ali moji su dovoljno izrasli da vise ne moram stavljati plastiku, stavit cu samo gel da mi ne puknu.
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-08-08, 03:05   #218 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika rebecca brandon

Datum registracije: 07-03-08
Godina: 35
Poruka: 647
rebecca brandon se izdvaja iz maserebecca brandon se izdvaja iz maserebecca brandon se izdvaja iz mase

pa to ti govorim, izrašpati će ti ih i nanjeti novi gel
rebecca brandon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-08-08, 18:26   #219 (permalink)
Starter

Datum registracije: 13-08-08
Poruka: 2
mala marcanka se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: ..pahuhuljica.. Pogledaj Poruke
............da se pohvalim sa svojim novim noktićima...............napravila ih prije dva dana, pa se još navikavam na njih...........
..............a ovaj cvjetić kao prirodni osušeni............
baš su ti ljepi nokti.
.ja baš mislim ići gelirat jer su mi lomljivi pa ćemo vidjet kako će ispast..
mala marcanka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-08-08, 10:57   #220 (permalink)
Starter

Datum registracije: 13-08-08
Poruka: 2
mala marcanka se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: petrica_ Pogledaj Poruke
ja stavljam akril jer je tanji od gela pa mi to ljepše izgleda......nokti su mi inače lomljivi pa mi je akril odlična stvar.......ne volim preduge nokte,izgleda mi totalno neprirodno......moji su onak,normalne dužine,i izgledaju prirodno,ni ne kuži se da imam akril.....
tipse ili umjetne nokte sam imala jednom i nikad više....uništila sam si nokte s tim,a i brže izraste nego s akrilom........i da,idem na nadogradnju svaka 4 tjedna...
ej,a ti si stavila tipse pa akril? ili samo akril?
mala marcanka je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: noktiju, ugradnja, umjetnih

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:15.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114