| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Ugradnja umjetnih noktiju u Društvo forumu; evo neki nokti koji sam ja radila... DSC02432.JPG (56.5 KB) DSC03945.JPG (66.6 KB) DSC03955.JPG (55.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #222 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-12-06 Godina: 23
Poruka: 71
![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju Citat:
iako ja baš ne volim te "dekorirane" ![]() koliko ti treba da to sve iscrtkaš? pretpostavljam da radiš po nekoj šabloni ja sam htjela da mi gelira moje jer sam imala dosta čvrste nokte, ali me uvjerila da jako brzo pucaju i kad puknu pucaju na mesu pa ful boli i stavila mi je tipse jel me preveslala jer je ovo bilo 50kn više? ![]() | |
| | |
| | #223 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Ugradnja umjetnih noktiju Citat:
![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | |
| | |
| | #224 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: ...Novi Sad... Godina: 23
Poruka: 4,495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju Samo što je prirodno meni je okej.
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #229 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 23-01-08
Poruka: 5
![]() | Citat:
ne treba puno,ovisi kakav je nail art...najviše pol sata...ne radim po šabloni...sve je iz glave.. ))ne trebaju ti tipse,pogotovo ak imaš čvrste nokte...i rijetko kad puknu,al mogu gadno puknut.. ![]() hvala..sve je gel Zadnji Uredio Wamp : 27-08-08 u 22:47. | |
| | |
| | #230 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Godina: 29
Poruka: 1,841
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju Meni se najviše sviđaju nokti na zadnjoj slici...ostali su mi prešareni
__________________ Ne treba meni zvijezda sa neba, meni samo treba kada se probudim da mi kažeš...dobro jutro moja voljena |
| | |
![]() |
| Tagovi: noktiju, ugradnja, umjetnih |
« dar curi za rođendan
|
krizma »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:47.

iako ja baš ne volim te "dekorirane" 

mrzim ih i kad ih zaboravim odkidat nekad