| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Ugradnja umjetnih noktiju u Društvo forumu; bok cure.. najbolji gel sto sam probala jeste allesandrov,imam ih 4 godine,i zaista nikad mi niti jedan nije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #234 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-12-06 Godina: 23
Poruka: 71
![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju Citat:
skinula sam tipse i nokti su mi o-čaj-ni sad čekam da malo izrastu i postanu čvrsti pa ću ići na geliranje bez tipsi | |
| | |
| | #235 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-01-08
Poruka: 19
![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju sara ne kuzim te ,tipse su ti unistile nokte,draga moja varas se,nokte ti tipsa ne moze unisitit,kao prvo,neg ti je vjerojatno tvoja manikerka previse stanjila nokat di ide tipsa ili sta vec,ja radim nokte vec dugo vremena ,i sebi naravno pa kad moji nokti postignu zeljenu dizinu odrezem tipse,otopim ih,izraspama gel,i imam svoje super nokte,a ti ako si kidala nokte,nije ni cudo da su ti unisteni,,, |
| | |
| | #236 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-09-08
Poruka: 3
![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju da da,nokti nebi trebali biti unisteni ako su na pravilan nacin skinuti,nego dosta amatera i ljudi bez adekvatne diplome i tecaja rade nokte,mislim da bi svaka kozmeticarkat rebala objasniti kad stavlja tipse ili gel nacin na koji se skida, |
| | |
| | #237 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-09-08 Lokacija: Sesvete Godina: 23
Poruka: 14
![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju drage moje, dugo sam vremena gelirala nokte i prošla svašta, od užasnih, do prekrasnih noktiju. Neki su bili predebeli, neki nakrivo, neki jednostavno loše napravljeni. Mislim da cure koje rade nokte doma rade čak puno kvalitetnije nego u salonima. bar iz mog iskustva i jeftinije su ohoho...zadnje sam plaćala 100 kn, a u salonu ispod 300 nikad. Znači i kad ne bi ispali bajno, mogla sam otići 3 puta. Moje veliko iznenađenje je akril. cure kažu da jako šteti noktima, ali sve to šteti. ja evo akril imam jako drugo, puno je tvrđi od gela, u tanjem je sloju, pa izgleda prirodnije, idem u prosjeku jednom mjesečno i plačam 140 kn, kod jedne ženske doma. Tak da sam ja za akril!!!pozz |
| | |
| | #239 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-09-08 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 584
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju Citat:
i ja sam za akril! gel sam koristila 6 godina - bilo je svega.... grbavi, debeli, neprirodni, pucali su, odvajali se....!!!! zadnje 2 koristim akril! cula sam o njemu svasta - da je kancorogen (to je tvar koja potice rak), al vjerujte mi nista od toga nije tocno - znanstveno dokazano! akril manje steti prirodnom noktu jer, kad ga odlucis skinut nemoras ga izraspat, i tako unistit svoj nokat - kao sto je slucaj sa gelom. Postoji posebna tekucina kojom se skida! Meni u te 2 god. koliko ga koristim nikad nije pukao nokat ![]()
__________________ bolje bit malo lud nego malo pametan! | |
| | |
| | #240 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 15-09-08 Lokacija: Sesvete Godina: 23
Poruka: 14
![]() | Citat:
da da...najbolje mi je što ti žena nacrta gore kaj hoćeš i ne mora kao kod gela biti iznad površine, jer ona sve što nacrta izrašpa i preko toga dođe lak koji mi traje do sljedečeg puta. meni je to super...kaj sve šteti...pete, solarij, sunce, kreme, a možda me sutra auto zgazi...nokti su supač i supač se osjećaš kad vidiš da svi gledaju tvoje lijepe noktiće | |
| | |
![]() |
| Tagovi: noktiju, ugradnja, umjetnih |
« dar curi za rođendan
|
krizma »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:45.

))

da da...najbolje mi je što ti žena nacrta gore kaj hoćeš i ne mora kao kod gela biti iznad površine, jer ona sve što nacrta izrašpa i preko toga dođe lak koji mi traje do sljedečeg puta. meni je to super...kaj sve šteti...pete, solarij, sunce, kreme, a možda me sutra auto zgazi...nokti su supač i supač se osjećaš kad vidiš da svi gledaju tvoje lijepe noktiće