Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Ugradnja umjetnih noktiju u Društvo forumu; bok cure.. najbolji gel sto sam probala jeste allesandrov,imam ih 4 godine,i zaista nikad mi niti jedan nije ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-09-08, 23:41   #231 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-09-08
Poruka: 3
alessandra se izdvaja iz mase
bok cure..
najbolji gel sto sam probala jeste allesandrov,imam ih 4 godine,i zaista nikad mi niti jedan nije pukao

Zadnji Uredio Wamp : 03-09-08 u 23:56. Razlog: koristi edit!!
alessandra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-09-08, 00:45   #232 (permalink)
Starter

Re: Ugradnja umjetnih noktiju

ej sorry al znas sta ne kuzim,izgledaju kao da su tek napravljeni,a french kao da je izrastao
alessandra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-09-08, 23:05   #233 (permalink)
Starter

Datum registracije: 12-07-08
Poruka: 26
starmo se izdvaja iz mase

Dodane Slike
Tip Fajla: jpg red.jpg (50.7 KB, 14 pogleda)
starmo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-09-08, 08:23   #234 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-12-06
Godina: 23
Poruka: 71
sara tancredi se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: ivana699 Pogledaj Poruke
ne treba puno,ovisi kakav je nail art...najviše pol sata...ne radim po šabloni...sve je iz glave.. ))

ne trebaju ti tipse,pogotovo ak imaš čvrste nokte...i rijetko kad puknu,al mogu gadno puknut..
hvala na info skinula sam tipse i nokti su mi o-čaj-ni sad čekam da malo izrastu i postanu čvrsti pa ću ići na geliranje bez tipsi
sara tancredi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-09-08, 13:20   #235 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-01-08
Poruka: 19
manikerka se izdvaja iz mase

sara ne kuzim te ,tipse su ti unistile nokte,draga moja varas se,nokte ti tipsa ne moze unisitit,kao prvo,neg ti je vjerojatno tvoja manikerka previse stanjila nokat di ide tipsa ili sta vec,ja radim nokte vec dugo vremena ,i sebi naravno pa kad moji nokti postignu zeljenu dizinu odrezem tipse,otopim ih,izraspama gel,i imam svoje super nokte,a ti ako si kidala nokte,nije ni cudo da su ti unisteni,,,
manikerka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-09-08, 18:14   #236 (permalink)
Starter

da da,nokti nebi trebali biti unisteni ako su na pravilan nacin skinuti,nego dosta amatera i ljudi bez adekvatne diplome i tecaja rade nokte,mislim da bi svaka kozmeticarkat rebala objasniti kad stavlja tipse ili gel nacin na koji se skida,
alessandra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-09-08, 19:40   #237 (permalink)
Starter

Datum registracije: 15-09-08
Poruka: 14
zanabo se izdvaja iz mase

drage moje, dugo sam vremena gelirala nokte i prošla svašta, od užasnih, do prekrasnih noktiju. Neki su bili predebeli, neki nakrivo, neki jednostavno loše napravljeni. Mislim da cure koje rade nokte doma rade čak puno kvalitetnije nego u salonima. bar iz mog iskustva i jeftinije su ohoho...zadnje sam plaćala 100 kn, a u salonu ispod 300 nikad. Znači i kad ne bi ispali bajno, mogla sam otići 3 puta. Moje veliko iznenađenje je akril. cure kažu da jako šteti noktima, ali sve to šteti. ja evo akril imam jako drugo, puno je tvrđi od gela, u tanjem je sloju, pa izgleda prirodnije, idem u prosjeku jednom mjesečno i plačam 140 kn, kod jedne ženske doma. Tak da sam ja za akril!!!pozz
zanabo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-09-08, 19:42   #238 (permalink)
Starter

zaboravila sam reći da su vam nokti uništeni ako ih skidate sami. al nemam loša iskustva
zanabo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-09-08, 19:57   #239 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 16-09-08
Godina: 24
Poruka: 584
danza će uskoro biti poznatdanza će uskoro biti poznatdanza će uskoro biti poznatdanza će uskoro biti poznatdanza će uskoro biti poznatdanza će uskoro biti poznatdanza će uskoro biti poznatdanza će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: zanabo Pogledaj Poruke
drage moje, dugo sam vremena gelirala nokte i prošla svašta, od užasnih, do prekrasnih noktiju. Neki su bili predebeli, neki nakrivo, neki jednostavno loše napravljeni. Mislim da cure koje rade nokte doma rade čak puno kvalitetnije nego u salonima. bar iz mog iskustva i jeftinije su ohoho...zadnje sam plaćala 100 kn, a u salonu ispod 300 nikad. Znači i kad ne bi ispali bajno, mogla sam otići 3 puta. Moje veliko iznenađenje je akril. cure kažu da jako šteti noktima, ali sve to šteti. ja evo akril imam jako drugo, puno je tvrđi od gela, u tanjem je sloju, pa izgleda prirodnije, idem u prosjeku jednom mjesečno i plačam 140 kn, kod jedne ženske doma. Tak da sam ja za akril!!!pozz
sve mi se cini da radimo nokte kod iste osobe!!!!!!
i ja sam za akril! gel sam koristila 6 godina - bilo je svega.... grbavi, debeli, neprirodni, pucali su, odvajali se....!!!! zadnje 2 koristim akril! cula sam o njemu svasta - da je kancorogen (to je tvar koja potice rak), al vjerujte mi nista od toga nije tocno - znanstveno dokazano! akril manje steti prirodnom noktu jer, kad ga odlucis skinut nemoras ga izraspat, i tako unistit svoj nokat - kao sto je slucaj sa gelom. Postoji posebna tekucina kojom se skida! Meni u te 2 god. koliko ga koristim nikad nije pukao nokat
Odgovori sa citatom
Star 16-09-08, 20:08   #240 (permalink)
Starter

Wink Re: Ugradnja umjetnih noktiju

Citat:
Pravi autor: danza Pogledaj Poruke
sve mi se cini da radimo nokte kod iste osobe!!!!!!
i ja sam za akril! gel sam koristila 6 godina - bilo je svega.... grbavi, debeli, neprirodni, pucali su, odvajali se....!!!! zadnje 2 koristim akril! cula sam o njemu svasta - da je kancorogen (to je tvar koja potice rak), al vjerujte mi nista od toga nije tocno - znanstveno dokazano! akril manje steti prirodnom noktu jer, kad ga odlucis skinut nemoras ga izraspat, i tako unistit svoj nokat - kao sto je slucaj sa gelom. Postoji posebna tekucina kojom se skida! Meni u te 2 god. koliko ga koristim nikad nije pukao nokat
da da...najbolje mi je što ti žena nacrta gore kaj hoćeš i ne mora kao kod gela biti iznad površine, jer ona sve što nacrta izrašpa i preko toga dođe lak koji mi traje do sljedečeg puta. meni je to super...kaj sve šteti...pete, solarij, sunce, kreme, a možda me sutra auto zgazi...nokti su supač i supač se osjećaš kad vidiš da svi gledaju tvoje lijepe noktiće
zanabo je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: noktiju, ugradnja, umjetnih

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:45.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114