| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Ugradnja umjetnih noktiju u Društvo forumu; Zanabo.... Slazem se u potpunosti!!!weeeee........ |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #242 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-09-08
Poruka: 1
![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju Do sad sam koristila LCN gelove zanima me kad napravim sebi ma stoje 4 tjedna bez problema kad radim drugim aodijepe se baš fino da na noktu nema nikakvih oštećenja. Provala bi Hollywod gelove. Radi li netko s njima ?Mogu li miješati više vrta gelova? |
| | |
| | #244 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-10-08
Poruka: 282
![]() ![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju bok cure evo da malo osvjezimo ovu temu ![]() idem cesto na geliranje noktiju i nail art, ali na svoje nokte, ne stavljam umjetne... ima li koja forumasica da se bavi time (nisam citala sve prethodne stranice), vrlo rado bih nesto novo ![]() |
| | |
| | #246 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-10-08
Poruka: 1
![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju pzdrav svima,evo htjela sam samo reci da se ja bavim ugradnjom umj.noktiju i sminkanjem.posto radim kod kuce cijene su mi dosta povoljne...ugradnja umjetnih noktiju je 170kn+10kn trajni franch.geliranje prirodnih noktiju ili nadopuna je 120kn+10kn franc.radim i sa sljokicama i cirkonima,sminkam za 70kn..eto ako vas zanima mozete mi se javiti na br tel.0918951373 ![]() |
| | |
| | #248 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 1,265
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju Nikad mi se nisu sviđali umjetni, izgelirani nokti... izgledaju mi nekako izvještaćeni, pogotovo ako su još predugi.
__________________ Quod scriptum manet. |
| | |
![]() |
| Tagovi: noktiju, ugradnja, umjetnih |
« dar curi za rođendan
|
krizma »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:57.