| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Ugradnja umjetnih noktiju u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Wamp Ja sam imala gel i nisu mi se uništili nokti uopće, ali ja svoje nokte ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju Citat:
Tak je i meni bilo,gel je za one koji to namjeravaju raditi i popravljati ih da oni dobro izgledaju,i naravno za one koji imaju para i uvjeta za to!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju Ja sam imala i umjetne nokte sa gelom of kors i frenchom u svim bojama (ne sam bijelo gore, bilo je i rozo, žuto...) a imala sam i gel na svojim noktima. Mislim da šteti noktima. Svaki put kad mi je izrašpala sve dole nokti su bili pretanki i trebalo je barem mjesec dana da dobiju natrag svoju normalnu čvrstoću i debljinu. Međutim ja bi si to stavljala, pa makar i oštetila nokte-jer mi je jedinostavno lijepo. Jesam slučajno spomenula bol ako negdje zapneš sa noktom? ![]() Na geliranje ideš ovisno o tome koliko ti brzo rastu nokti. Ja sam išla svakih 4 tjedna. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-07-07 Godina: 19
Poruka: 63
![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju ja sam eto ugradila nokte,ali nisu jako dugacki,i bez šljokica i cvjetica na njima.svoje nisam mogla pustit,a ovi su sad bas lijepi i tanki.cura mi ih je fenomenalno napravila (250kn) ![]() |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 99
![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju Ja osobno nisam, ali imam frendicu koja je...svakih mjesec dana mora ponovo...kad joj je dojadilo..odustala je od toga..nokti su joj uzasni...sve se listaju i kaze da ju jako boli sve okolo...cjene su oko 150-200 ...
__________________ ...Ima nesto vrjednije od zlata, to su tvoje ruke oko moga vrata.Ima nesto sto u tami blista, to je nasa ljubav iskrena i čista... |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Offline | Re: Ugradnja umjetnih noktiju Roza je super boja ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: noktiju, ugradnja, umjetnih |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:06.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!

...Ima nesto vrjednije od zlata, to su tvoje ruke oko moga vrata.Ima nesto sto u tami blista, to je nasa ljubav iskrena i čista...