Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Ugradnja umjetnih noktiju u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Wamp Ja sam imala gel i nisu mi se uništili nokti uopće, ali ja svoje nokte ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 30-06-07, 01:16   #21 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 18
Poruka: 1,628
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan
Re: Ugradnja umjetnih noktiju

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Ja sam imala gel i nisu mi se uništili nokti uopće, ali ja svoje nokte ne puštam, dugi su možda 2-3 mm i to mi je pristojna dužina, ne volim preduge.
Ne ma nije ona mislila na to,nego kad skineš gel s nokta koji je narasto ispod gela on je tako tanak i savitljiv kad gel otpadne da se ljulja na vjetru!
Tak je i meni bilo,gel je za one koji to namjeravaju raditi i popravljati ih da oni dobro izgledaju,i naravno za one koji imaju para i uvjeta za to!
Odgovori sa citatom
Star 30-06-07, 01:21   #22 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,236
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ja nisam imala para ali mi za to nije bilo žao davat.
Odgovori sa citatom
Star 30-06-07, 14:16   #23 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ja sam imala i umjetne nokte sa gelom of kors i frenchom u svim bojama (ne sam bijelo gore, bilo je i rozo, žuto...) a imala sam i gel na svojim noktima.

Mislim da šteti noktima. Svaki put kad mi je izrašpala sve dole nokti su bili pretanki i trebalo je barem mjesec dana da dobiju natrag svoju normalnu čvrstoću i debljinu.
Međutim ja bi si to stavljala, pa makar i oštetila nokte-jer mi je jedinostavno lijepo.
Jesam slučajno spomenula bol ako negdje zapneš sa noktom?

Na geliranje ideš ovisno o tome koliko ti brzo rastu nokti. Ja sam išla svakih 4 tjedna.
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-07-07, 15:55   #24 (permalink)
Starter

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 19
Poruka: 63
aish se izdvaja iz mase

ja sam eto ugradila nokte,ali nisu jako dugacki,i bez šljokica i cvjetica na njima.svoje nisam mogla pustit,a ovi su sad bas lijepi i tanki.cura mi ih je fenomenalno napravila (250kn)
aish je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-07-07, 09:30   #25 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 1
DIJA2303 se izdvaja iz mase

jel znate nekog tko dobro radi a da je u centru zg-a ili tresnjevka???
DIJA2303 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-07-07, 11:20   #26 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Mala_opasnost

Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 99
Mala_opasnost se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: tree_hill_girl Pogledaj Poruke
zanima me ima li koja od forumašica ugrađene umjetne nokte...
kolko češto ih morate odlaziti kod kozmetičarke održavati i koliko ste izdvojile za njih?? ja razmišljam o tome da ih ugradim pa me zanimaju vaša iskustva...
Ja osobno nisam, ali imam frendicu koja je...svakih mjesec dana mora ponovo...kad joj je dojadilo..odustala je od toga..nokti su joj uzasni...sve se listaju i kaze da ju jako boli sve okolo...cjene su oko 150-200 ...
Odgovori sa citatom
Star 20-07-07, 14:34   #27 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Evo ja isto stavila gel na svoje nokte. Gore rozo. Neloše izgleda, malo promjene preko ljeta...
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-07-07, 14:42   #28 (permalink)

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,998
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Roza je super boja

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-07-07, 14:11   #29 (permalink)
lui
Starter

Datum registracije: 29-07-07
Poruka: 1
lui se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: DIJA2303 Pogledaj Poruke
jel znate nekog tko dobro radi a da je u centru zg-a ili tresnjevka???
Znam ti ja jednu u Ilici,cura fakat odlicno radi i osim toga ima fantastican gel.
Evo ti i njen broj 091/9024466
lui je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-07-07, 16:01   #30 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,187
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

imam ja ,naljepsi su naljepim sliku ok
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: noktiju, ugradnja, umjetnih

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:06.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111