| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Ugradnja umjetnih noktiju u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: tree_hill_girl zanima me ima li koja od forumašica ugrađene umjetne nokte... kolko češto ih morate ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 435
![]() ![]() ![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju Citat:
jedno vrime sam furala to, al sad ima par miseci sam odustala. a) skupo je (bar ovde u Njemackoj. novi nokti od 50- 90 Eura, a nadopunjavanje do 40 Eura, pa sad stavljaj svako malo i nadopunjivaj) b) prirodni nokti su mi se skroz izkvarili (sad su opet ok) c) ako ti pukne koji izgleda totalno glupo ( ja sam ljepila flaster da se nevidi) uvik imas obaveze s tim noktima i moras trcati do tetkice da ti to sredi.
__________________ Čovjeku treba dvije godine da nauči pričati, a pedeset da nauči šutit. | |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-08-07 Godina: 18
Poruka: 5
![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju JA IMAN UMJETNE NOKTE I PLACAN IH SAMO 100 KUNA A TRAJU MI VEC 2 MISECA....NE BOLI...NIJE SKUPO..I NE UNISTAVA NOKTE...A SA NJIMA MOS SVE RADIT...ALI BAS SVE...SUPER SU I CVRSTI A MOS IH I LAKIRAT I GRIST I SVE ZIVO A NJIMA NISTA....STAVLJAN IH VEC POLA GODINE I ODUSEVLJENA SAN.... Piši malim slovima!
__________________ I LOVE DEAN WINTERS Zadnji Uredio daidza : 27-08-07 u 01:15. |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju Citat:
![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" | |
| | |
| | #45 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,051
![]() ![]() ![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju Ja svoje također geliram svakih mjesec - mjesec i pol. Ona mi ih tamo lijepo sredi, napravi manikuru i na miru sam, a izgledaju lijepo. Ne volim one preduge, moji su dugi oko 4-5 mm i to mi je dosta, jer tako izgledaju prirodnije. I da, ukoliko ih se doma nalakira, taj lak traje duže nego na negeliranim noktima. Jedino što mi je tlaka tamo sjedit' 2 sata koliko cijeli taj postupak traje ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #46 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju Ja imam svoje duge noktice..Prirodne i lipo sam si sama ih nalakirala ko na francuskoj manikuri...Bas su mi lipi... ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #47 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju ............da se pohvalim sa svojim novim noktićima......... ......napravila ih prije dva dana, pa se još navikavam na njih........... ..............a ovaj cvjetić kao prirodni osušeni............ ![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #49 (permalink) |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 837
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju fora fora..di si to radila...super su mi nokti s akrilom..ja takve sebi uvijek stavljam kod Lane na medvescaku...samo ne volim te neke ukrasice..
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. |
| | |
![]() |
| Tagovi: noktiju, ugradnja, umjetnih |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:49.

......napravila ih prije dva dana, pa se još navikavam na njih...........