Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Ugradnja umjetnih noktiju u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: tree_hill_girl zanima me ima li koja od forumašica ugrađene umjetne nokte... kolko češto ih morate ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-08-07, 03:20   #41 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 435
tigrica se izdvaja iz masetigrica se izdvaja iz masetigrica se izdvaja iz mase
Re: Ugradnja umjetnih noktiju

Citat:
Pravi autor: tree_hill_girl Pogledaj Poruke
zanima me ima li koja od forumašica ugrađene umjetne nokte...
kolko češto ih morate odlaziti kod kozmetičarke održavati i koliko ste izdvojile za njih?? ja razmišljam o tome da ih ugradim pa me zanimaju vaša iskustva...

jedno vrime sam furala to, al sad ima par miseci sam odustala.
a) skupo je (bar ovde u Njemackoj. novi nokti od 50- 90 Eura, a nadopunjavanje do 40 Eura, pa sad stavljaj svako malo i nadopunjivaj)
b) prirodni nokti su mi se skroz izkvarili (sad su opet ok)
c) ako ti pukne koji izgleda totalno glupo ( ja sam ljepila flaster da se nevidi)

uvik imas obaveze s tim noktima i moras trcati do tetkice da ti to sredi.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 01:12   #42 (permalink)
Starter

Datum registracije: 27-08-07
Godina: 18
Poruka: 5
denieva se izdvaja iz mase

JA IMAN UMJETNE NOKTE I PLACAN IH SAMO 100 KUNA A TRAJU MI VEC 2 MISECA....NE BOLI...NIJE SKUPO..I NE UNISTAVA NOKTE...A SA NJIMA MOS SVE RADIT...ALI BAS SVE...SUPER SU I CVRSTI A MOS IH I LAKIRAT I GRIST I SVE ZIVO A NJIMA NISTA....STAVLJAN IH VEC POLA GODINE I ODUSEVLJENA SAN....

Piši malim slovima!

Zadnji Uredio daidza : 27-08-07 u 01:15.
denieva je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 04:28   #43 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,054
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

imam svoje jer su dosta kvalitetni,nekad su duži nekda kraći,alo držim do toga jako
Odgovori sa citatom
Star 29-08-07, 19:23   #44 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,192
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Gelirani nokti nisu umjetni, i ne štete noktima... i ne moraju se pola mjeseca obnavljat nego mjesec do dva. I nije za cure koje ništa ne rade, čak naprotiv, gel učvrsti nokat pa ne puca tako lako kao kad nema gela. Naravno trebaš ih sama redovito turpijat da ne narastu previše, jer onda lakše pucaju.
točno tako!! ja ih redovito geliram baš iz razloga što su moji nokti dosta slabi.. ovako su čvršći i plaćam svakih mjesec i pol dana 120 kn.. nije tako strašno!! isplati se jer ruke stvarno lijepše i urednije izgledaju!! preporućam!!
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-08-07, 19:33   #45 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,051
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Ja svoje također geliram svakih mjesec - mjesec i pol. Ona mi ih tamo lijepo sredi, napravi manikuru i na miru sam, a izgledaju lijepo. Ne volim one preduge, moji su dugi oko 4-5 mm i to mi je dosta, jer tako izgledaju prirodnije.
I da, ukoliko ih se doma nalakira, taj lak traje duže nego na negeliranim noktima.
Jedino što mi je tlaka tamo sjedit' 2 sata koliko cijeli taj postupak traje
Odgovori sa citatom
Star 29-08-07, 19:52   #46 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,850
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

Ja imam svoje duge noktice..Prirodne i lipo sam si sama ih nalakirala ko na francuskoj manikuri...Bas su mi lipi...
Moja malenkost je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 06:56   #47 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika ..pahuhuljica..

Datum registracije: 31-03-07
Godina: 24
Poruka: 1,006
..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi

............da se pohvalim sa svojim novim noktićima...............napravila ih prije dva dana, pa se još navikavam na njih...........
..............a ovaj cvjetić kao prirodni osušeni............
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg DSC00125.JPG (153.3 KB, 51 pogleda)
Tip Fajla: jpg DSC00128.JPG (131.7 KB, 45 pogleda)
..pahuhuljica.. je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 10:56   #48 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,195
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

koji nokti... hmmm gric! gric!
Dar1 je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 11:06   #49 (permalink)
SLIKA BEZ SMINKE RULZ

Datum registracije: 10-02-07
Godina: 20
Poruka: 837
BITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavan

fora fora..di si to radila...super su mi nokti s akrilom..ja takve sebi uvijek stavljam kod Lane na medvescaku...samo ne volim te neke ukrasice..
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 11:09   #50 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,291
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

Uopce ne volim nikakve šljokice, cvjetice i ostalu umjetnost na noktima.
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: noktiju, ugradnja, umjetnih

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:49.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108