| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Ugradnja umjetnih noktiju u Društvo forumu; Lorena - Pa di ti to svoje radiš, ja sam jedno od svojih geliranja i njega platila 400 kn, a nikad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Ugradnja umjetnih noktiju Lorena - Pa di ti to svoje radiš, ja sam jedno od svojih geliranja i njega platila 400 kn, a nikad manje od 200kn, ovisi kakve sam fiks ideje imala... Ali više si ne bih stavila gel, zbog onod mog posta prije... A i sad sam zadovoljna s noktima osim šta su mi se tokom ljeta malo skratili i s*ebali al ono... |
| | |
| | #52 (permalink) |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 837
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju da i ja ne volim te ukrasice...ali volim lijepe duge fake nokte sa frenchom ![]()
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Ugradnja umjetnih noktiju stavila sam umjetne nokte prije svatova,držali su jedno 10 dana a onda su me uhvatili živci i počela sam ih skidati sama...horor...nokti su ispod te plastike totalno propali..bili su tanki kao papir a počeli su i smrditi jer nije bilo zraka da "dišu" rekla sam nikad više...za gel neznam kako je pa ne želim niti komentirati... |
| | |
| | #54 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju ...........bitch, ja sam daleko od Zg, tako da ti ništa neće značiti da ti kažem gdje sam ih radila..............a i nisu uopće skupi, ja platila samo 150 kn.............. ![]() .........a ovi cvjetići su mi baš super, nisam htjela cirkone jer to svaka ima...........
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 425
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju Ok mi je kad si cura gelira nokte da bi ih ucvrstila i to,al inace mi to zgelirano jos pogotovo s tim kičem svakakvim zgleda ful jeftino..i odurno mi je kad je ovaj bijeli gornji dio nokta ovak debeli..lijepo mi je jedino kad je poludugi nokat s tim bijelim,ali tankim.. ja inace imam prirodno cvrste nokte i jako lijep oblik tako da si sama radim french koji mi drzi cijeli tjedan i zgleda odlicno..to mi je puno ljepse od gela jer ne izgleda ko da su zadebljani nokti,a i djeluje prirodno.. ![]() |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju Citat:
![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" | |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,227
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju Otpao joj je s malog prsta, lose napravljeno. ![]() A koliki tek broj cizme nosi? 53? ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju Ma nije otpao- nego urasta u prst, i to susjedni... Prebolesno (i izgleda odurno)...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #60 (permalink) |
| charolastra | Re: Ugradnja umjetnih noktiju O šit, užasno
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: noktiju, ugradnja, umjetnih |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:50.

Otpao joj je s malog prsta, lose napravljeno.