Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Ugradnja umjetnih noktiju u Društvo forumu; Lorena - Pa di ti to svoje radiš, ja sam jedno od svojih geliranja i njega platila 400 kn, a nikad ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-09-07, 11:20   #51 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,217
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml
Re: Ugradnja umjetnih noktiju

Lorena - Pa di ti to svoje radiš, ja sam jedno od svojih geliranja i njega platila 400 kn, a nikad manje od 200kn, ovisi kakve sam fiks ideje imala...
Ali više si ne bih stavila gel, zbog onod mog posta prije... A i sad sam zadovoljna s noktima osim šta su mi se tokom ljeta malo skratili i s*ebali al ono...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 11:44   #52 (permalink)
SLIKA BEZ SMINKE RULZ

Datum registracije: 10-02-07
Poruka: 837
BITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavan

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
Uopce ne volim nikakve šljokice, cvjetice i ostalu umjetnost na noktima.
da i ja ne volim te ukrasice...ali volim lijepe duge fake nokte sa frenchom
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 11:49   #53 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 854
ivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

stavila sam umjetne nokte prije svatova,držali su jedno 10 dana a onda su me uhvatili živci i počela sam ih skidati sama...horor...nokti su ispod te plastike totalno propali..bili su tanki kao papir a počeli su i smrditi jer nije bilo zraka da "dišu" rekla sam nikad više...za gel neznam kako je pa ne želim niti komentirati...
ivana0015 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 14:11   #54 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika ..pahuhuljica..

Datum registracije: 31-03-07
Godina: 24
Poruka: 1,006
..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi

...........bitch, ja sam daleko od Zg, tako da ti ništa neće značiti da ti kažem gdje sam ih radila..............a i nisu uopće skupi, ja platila samo 150 kn..............
.........a ovi cvjetići su mi baš super, nisam htjela cirkone jer to svaka ima...........
..pahuhuljica.. je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 21:45   #55 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-04-07
Poruka: 425
denserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz mase

Ok mi je kad si cura gelira nokte da bi ih ucvrstila i to,al inace mi to zgelirano jos pogotovo s tim kičem svakakvim zgleda ful jeftino..i odurno mi je kad je ovaj bijeli gornji dio nokta ovak debeli..lijepo mi je jedino kad je poludugi nokat s tim bijelim,ali tankim..
ja inace imam prirodno cvrste nokte i jako lijep oblik tako da si sama radim french koji mi drzi cijeli tjedan i zgleda odlicno..to mi je puno ljepse od gela jer ne izgleda ko da su zadebljani nokti,a i djeluje prirodno..
denserica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 23:27   #56 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,192
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: dadyml Pogledaj Poruke
Lorena - Pa di ti to svoje radiš, ja sam jedno od svojih geliranja i njega platila 400 kn, a nikad manje od 200kn, ovisi kakve sam fiks ideje imala...
Ali više si ne bih stavila gel, zbog onod mog posta prije... A i sad sam zadovoljna s noktima osim šta su mi se tokom ljeta malo skratili i s*ebali al ono...
u Dugavama.. u jednom salonu! sad je 150,00 kn al ni to nije puno!! a stvarno traje i kvalitetni su!
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 23:32   #57 (permalink)
mab
Akademik Foruma

Datum registracije: 23-11-06
Godina: 22
Poruka: 3,579
mab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mab

baš su mi ovi

Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 23:36   #58 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,227
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Otpao joj je s malog prsta, lose napravljeno.
A koliki tek broj cizme nosi? 53?

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 23:56   #59 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Ma nije otpao- nego urasta u prst, i to susjedni... Prebolesno (i izgleda odurno)...
Odgovori sa citatom
Star 27-09-07, 00:02   #60 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,197
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

O šit, užasno

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: noktiju, ugradnja, umjetnih

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:50.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111