Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Ugradnja umjetnih noktiju u Društvo forumu; .............evo mene opet sa novim sličicama............prije par dana sam išla na nadopunu i malo promijenila look........... sad su ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-10-07, 06:37   #71 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika ..pahuhuljica..

Datum registracije: 31-03-07
Godina: 24
Poruka: 936
..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi
Smile Re: Ugradnja umjetnih noktiju

.............evo mene opet sa novim sličicama............prije par dana sam išla na nadopunu i malo promijenila look........... sad su mi ljepši............
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg DSC00135.JPG (156.5 KB, 53 pogleda)
Tip Fajla: jpg DSC00136.JPG (147.3 KB, 38 pogleda)
Tip Fajla: jpg DSC00140.JPG (146.9 KB, 20 pogleda)
Tip Fajla: jpg DSC00142.JPG (139.3 KB, 14 pogleda)
Tip Fajla: jpg DSC00143.JPG (151.8 KB, 15 pogleda)
Tip Fajla: jpg DSC00144.JPG (144.0 KB, 16 pogleda)
Tip Fajla: jpg DSC00146.JPG (126.8 KB, 49 pogleda)
..pahuhuljica.. je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-10-07, 08:42   #72 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Poruka: 5,390
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: Ugradnja umjetnih noktiju

Sorry meni se ne sviđaju.

Malo mi preumjetno izgledaju. Više preferiram da to izgleda prirodnije i da nije naglašena toliko dužina, "kocka", french...
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-10-07, 08:46   #73 (permalink)
prof. Foruma

..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi

....................nemaš se zašto ispričavati, svatko ima svoj ukus................možda na slici izgledaju malo umjetno, ali u živo su drugačiji..........i sad nije french, kockice se meni osobno više sviđaju, nego zaobljeni, oni mi djeluju malo "tetasti"...........
..........i da, volim i duže noktiće, ali ne preduge............
Odgovori sa citatom
Star 20-10-07, 14:10   #74 (permalink)
Starter

Datum registracije: 07-10-07
Poruka: 16
ja:) se izdvaja iz mase

OVAKO AKO STE IZ RIJEKE ODITE KOD ANE SE NARUCITI TAMO IMA I KOZMETICKI SALON RADI SUPER ZA 200 KN A ODRZAVANJE 180KN...nenaplacule lakiranje i crtanje...i nije bolno lol...
ja:) je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-10-07, 14:34   #75 (permalink)
4nick8or

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,410
pharaoh je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

preporuka muškima, ako želite da vam ugrade umjetne nokte, tražite djevojke nešto više osim druženja uz kavu i budu vam ih "ugradile"****

*** ne govorim iz osobnog iskustva, pa nisam ja takav
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-10-07, 14:38   #76 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,326
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Predugi su za moj ukus... ne znam, što sam starija volim kraće nokte, najviše milimetar - dva. I onako da nisu ni prečetvrtasti ni skroz zaobljeni, sredina. Francuska manikura je klasika, ali lijepo mi je vidjeti i tamni lak na kraćim zaobljenim noktima.
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 22:48   #77 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,690
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Citat:
Pravi autor: BITCHARKA Pogledaj Poruke
fora fora..di si to radila...super su mi nokti s akrilom..ja takve sebi uvijek stavljam kod Lane na medvescaku...samo ne volim te neke ukrasice..
Evo ovi nokti su upravo kod nje rađeni prije neka 2 tjedna,115,00kn sitnica a traju oko mjesec dana!
Meni su ti ukrasići fora ali ono samo na jednom noktu,ne vidi se baš dobro al ja sam si dala napraviti plavi cvijetić na palcu,meni je slatko,samo kaj je Lana pizdila kaj mi je to morala radit,al jbg!
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg Slika070.jpg (151.8 KB, 42 pogleda)
Tip Fajla: jpg Slika076.jpg (158.9 KB, 39 pogleda)
Tip Fajla: jpg Slika077.jpg (128.8 KB, 35 pogleda)
Odgovori sa citatom
Star 07-11-07, 12:26   #78 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,709
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Ja bi bilo kakve samo da ih imam... crtao bi po njima cvjetiće i svašta... od sreće beskrajne
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-11-07, 19:53   #79 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika tree_hill_girl

Datum registracije: 02-01-07
Poruka: 224
tree_hill_girl se izdvaja iz mase

cure.. nokti su vam super...
Why I always keep on coming back for more?
tree_hill_girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 10:29   #80 (permalink)
prof. Foruma

............hvala.............
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: noktiju, ugradnja, umjetnih

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:06.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114