| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Ugradnja umjetnih noktiju u Društvo forumu; .............evo mene opet sa novim sličicama............prije par dana sam išla na nadopunu i malo promijenila look........... sad su ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | .............evo mene opet sa novim sličicama............prije par dana sam išla na nadopunu i malo promijenila look........... sad su mi ljepši............
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #72 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,390
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju Sorry meni se ne sviđaju. Malo mi preumjetno izgledaju. Više preferiram da to izgleda prirodnije i da nije naglašena toliko dužina, "kocka", french... |
| | |
| | #73 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju ....................nemaš se zašto ispričavati, svatko ima svoj ukus................možda na slici izgledaju malo umjetno, ali u živo su drugačiji..........i sad nije french, kockice se meni osobno više sviđaju, nego zaobljeni, oni mi djeluju malo "tetasti"........... ![]() ..........i da, volim i duže noktiće, ali ne preduge............ ![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #75 (permalink) |
| 4nick8or | Re: Ugradnja umjetnih noktiju preporuka muškima, ako želite da vam ugrade umjetne nokte, tražite djevojke nešto više osim druženja uz kavu i budu vam ih "ugradile"**** *** ne govorim iz osobnog iskustva, pa nisam ja takav ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju Predugi su za moj ukus... ne znam, što sam starija volim kraće nokte, najviše milimetar - dva. I onako da nisu ni prečetvrtasti ni skroz zaobljeni, sredina. Francuska manikura je klasika, ali lijepo mi je vidjeti i tamni lak na kraćim zaobljenim noktima.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #77 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,690
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju Citat:
Meni su ti ukrasići fora ali ono samo na jednom noktu,ne vidi se baš dobro al ja sam si dala napraviti plavi cvijetić na palcu,meni je slatko,samo kaj je Lana pizdila kaj mi je to morala radit,al jbg!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! | |
| | |
| | #79 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 224
![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju cure.. nokti su vam super...
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
| | #80 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ugradnja umjetnih noktiju ............hvala............. ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: noktiju, ugradnja, umjetnih |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:06.

sad su mi ljepši............

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!