| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Upoznavanje dečkove rodbine? u Društvo forumu; Eh, ovako...došlo je vrijeme o upoznavanja dečkove rodbine, staraca i sestre. Stvar je u tome da mene hvata ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | Eh, ovako...došlo je vrijeme o upoznavanja dečkove rodbine, staraca i sestre. Stvar je u tome da mene hvata panika, a vjerovatno bezveze...jer to je najobičnije upoznavanje, neki lagani razgovor i to je to. Al mene će neka trema uhvatit..Počela su mi se motat po glavi pitanja tipa "dal ću im se svidjet", "šta će mislit o meni" i sl. Pa bi vas molila neki savjet, bilo šta, usput nisam ni tolko otvorena osoba kod upoznavanja i teško mi se opustit..šta da radim? |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 26
Poruka: 1,457
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Upoznavanje dečkove rodbine? onako kako se osjećaš tako se i ponašaj i- nema iznenađenja ![]() to je najbolje i inače, ali u takvim situacijama gdje si i tako smušen, najbolje onako kakav jesi pa gdje puklo ako im se svidiš jer se pretvaraš, ništa od toga kad te upoznaju bolje opet im se nećeš sviđat eto... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,148
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Upoznavanje dečkove rodbine? budi svoja tj. ono sto jesi i bez ikakvog pretvaranja ako te takvu kakva jesi prihvate (a hoce jer ne vidim razloga da ne bi) onda ce se i oni znati postaviti u buducnosti prema tebi. ako se pretvaras i izigravas ono sto nisi onda se mogu u buducnosti razocarati kad skuze da si ipak malo drugacija p.s. i oni su vjerovatno uzbudjeni malo, prilicno sam siguran u to ![]()
__________________ |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Upoznavanje dečkove rodbine? Kaj god da ti mi rekli bude bilo kako ce bit. Jednostavno, zagrizi govance i prođi kroz to. Nema nekog recepta za bezbolno prolaženje. Jedino što nemoj biti pretjeranio šutljiva i davati spartanske odgovore: Da, ne, mozda nego ubaci još pokoju rijec. i sretno!!!! Ako budes i dalje sa deckom onda ces se smijati sama sebi kako je to bilo prvi put bedasto. I znaj da je njegovim starcima isto neugodnjak, sestra i brat ce uzivati u zajebanciji kad ce gledati starce i tebe kak se znojite ![]() --EDIT-- jeblo vas brzo pipk, ovaj tipkanje ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Upoznavanje dečkove rodbine? meni se to sve dogodilo iznenada tako da nisam ni stigla razmisljat o tome ugl. kao sto su ti svec svi rekli, budi ono sto jesi, trudi se biti opustena i ne misliti na to sto ce oni mislit o tebi.. ak sam se ja ovak smotana i zbunjena uspjela svidjet starcima od svog decka, pa i ostaloj rodbini onda ces i ti 100% ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Upoznavanje dečkove rodbine? vako.... bez treme, opusti se, al ne preopušteno (to mene zeza naprimjer....jebemu nemoš doć tamo i odmah daljinski u ruke i noge na stol) i ništa više.... stvari uvijek najbolje ispadnu kada se ne zamaramo oko istih i kada nismo sputani tremom, strahom i ostalim sličnim glupostima....
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
![]() |
« manji ili veci
|
Cipele »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:11.

budi pristojna, mila i draga, i to je sve.