| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi uspoređujete li sadašnjeg dečka s bivšim dečkima? u Društvo forumu; ne znam jel ima tema.... ako ima brišite,,, ajde da vas čujem....uspoređujete li? npr...ovaj mi je radio ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | uspoređujete li sadašnjeg dečka s bivšim dečkima? ne znam jel ima tema.... ako ima brišite,,, ajde da vas čujem....uspoređujete li? npr...ovaj mi je radio ono,ovaj mi to ne radi,onaj mi je govorio ovo ovaj mi to ne govori.... i da li uspoređujte ko je bolje izgledao-bivši ili sadašnji? ![]()
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: uspoređujete li sadašnjeg dečka s bivšim dečkima? irm-mogu se i dečki uključiit o curama svojim.... special,i nikada se ne sjetiš? i ne uspoređuješ kak ti je bilo s ovim a kak s onim?
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 774
![]() ![]() ![]() | Re: uspoređujete li sadašnjeg dečka s bivšim dečkima? Tako sam davno imala zadnjeg decka, tako i kad bih htjela usporedjivati morala bih prvo na hipnozu da mi se povrati pamcenje ![]() ali ne, nisam nesretna ''samkinja'', da me ne shvatile pogresno... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: uspoređujete li sadašnjeg dečka s bivšim dečkima? irm-spec nam neće odgovorit ![]() agness-a onda si ga totalka prebolila i zaboravila
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: uspoređujete li sadašnjeg dečka s bivšim dečkima? oče oče odgovorit će spec ![]() ![]() ![]() pa čak ni podsvjesno, valjda sam ja to izbacila iz glave... ono nemislim uopće o njima... nit su mi bitni. bilo pa prošlo.
__________________ ..."ljubav spaja duše, to je kozmička sloga"... tbf |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: uspoređujete li sadašnjeg dečka s bivšim dečkima? ooo spec nam dala odgovor bilo je i vrijeme...a spec dobro ti je to tako ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:12.

bilo je i vrijeme...