| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi uspoređujete li sadašnjeg dečka s bivšim dečkima? u Društvo forumu; ja jednostavno ne razmišljam o bivsima... nit želim... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-08 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 422
![]() | Re: uspoređujete li sadašnjeg dečka s bivšim dečkima? ćuj neukrotiva... meni nekada,sada, u novoj vezi dođu baš oni trenutci kada mi je bolje i imam nešto potpuno drugačije nego prije sa...bivšim. i sjetim se, bude mi drago što je ovako kako je sada jer da sam ostala sa njim, nebi doživjela ovo što mi se sada događa. ugl htjela sam reći da mi se ponekaa znaju omaknuti trenutci da ih uspoređujem. a ti?? postavila si pitanje i nisi sama komentirala to. ![]() |
| | |
| | #16 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: uspoređujete li sadašnjeg dečka s bivšim dečkima? hahaha,beliy a koji ti je bolji? onaj ili ovaj? e vidila sam ti danas bivšeg opet,išo je na fax.... i šta kad ti se ti trenutci omaknu? ko ti je bolji? jel ja uspoređujem? pa kao što sam već i rekla prošli lik mi je ispao totalka kreten ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #17 (permalink) |
![]() | Re: uspoređujete li sadašnjeg dečka s bivšim dečkima? da... znam.. znaći moraš uspoređivati, kao što sam ja sada rekla...: da uspoređujem samo kako mi je bolje u svakom pogledu... više iskustva, više pažnje, više svega..... pa i sama znaš. rekla sam ti već... a ovaj, na D..... mislim, jel prićate kada??ti to njega često viđaš.... |
| | |
| | #18 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: uspoređujete li sadašnjeg dečka s bivšim dečkima? više iskustva i to je s d? jel tak? pričam s njim ja kad ga vidim...nije bio s njom,bio je s nekim likom....ali još uvijek je s njom...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #19 (permalink) |
![]() | Re: uspoređujete li sadašnjeg dečka s bivšim dečkima? pa ono... da. 1. je, šta reći.... ALI u ovoj vezi mi je, šta ja znam, nekako življe, burnije...nije toliko monotono....ova mi veza i on sada toliko prirasli srcu... uh.... ![]() |
| | |
| | #20 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: uspoređujete li sadašnjeg dečka s bivšim dečkima? to je dobro i drago mi je radi tebe... volite se ,mazite se,ljubite se,sexajte se.... samo nek ide...
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:08.