| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi uspoređujete li sadašnjeg dečka s bivšim dečkima? u Društvo forumu; Ne....(curu afkurs ) svaka sljedeća mi mora bit toliko bolja od prijašnje, da se te ni ne sjetim....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: uspoređujete li sadašnjeg dečka s bivšim dečkima? Ne....(curu afkurs ) svaka sljedeća mi mora bit toliko bolja od prijašnje, da se te ni ne sjetim....
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: uspoređujete li sadašnjeg dečka s bivšim dečkima? Citat:
![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() | |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,426
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: uspoređujete li sadašnjeg dečka s bivšim dečkima? Citat:
Vjerojatno je to razlog zasto i dalje soliras, brrr i ja ![]() | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: uspoređujete li sadašnjeg dečka s bivšim dečkima? ma agness smiju se i dečki uključiti...i reć dal uspoređuju cure...i da dobro je to kresola izjavio,pametno
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-08 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 422
![]() | Re: uspoređujete li sadašnjeg dečka s bivšim dečkima? ej...sad se ja osjećam ugroženo...ja nisam mislila da ih uspoređujem...na šemu: ovaj ono, ovaj ovo... nego slažem se ja sa vama, ali sam rekla da nekada znam reći, misliti kko mi e sada bolje i da mi nije žao što sam prekinula sa ovim.. aj neukrotiva pozzz te lidija. donjela mi bilježnice ![]() ![]() |
| | |
| | #29 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: uspoređujete li sadašnjeg dečka s bivšim dečkima? beliy-ockaj na pozz....nemoj se osječat ugroženo.... i baš ti nikada nije žao što si prekinila s mr.D,? a?
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-08 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 422
![]() | Re: uspoređujete li sadašnjeg dečka s bivšim dečkima? pa jedino što sa mr.D. nisam imala, su prepirke. ali svaka veza ima svoje uspone i padove, i svaka je drugačija...tako da se na to nesmije gledati, i što je, glupo je uspoređivati... da mi je žao, nebi sada bila sa t. ali opet mi dođe žao što je toliko patio kada sam ga ostavila.... kontaš? |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:01.

) svaka sljedeća mi mora bit toliko bolja od prijašnje, da se te ni ne sjetim....