| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi uspoređujete li sadašnjeg dečka s bivšim dečkima? u Društvo forumu; aha kontam! D i T su potpuno različiti...meni je D bolji po izgledu od T,a T ne znam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: uspoređujete li sadašnjeg dečka s bivšim dečkima? aha kontam! D i T su potpuno različiti...meni je D bolji po izgledu od T,a T ne znam kakav je u ponašanju...D je bio ockay.... ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-08 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 422
![]() | Re: uspoređujete li sadašnjeg dečka s bivšim dečkima? aha... to je... meni je super! kontaš nemog se požaliti... baš se brine za mene i drži me ko na dlanu... ali ono...što si rekla:ljepota:meni to ne znaći...bitno da e meni ![]() ae dosta.neka ljudi prijeđu na temu |
| | |
| | #35 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: uspoređujete li sadašnjeg dečka s bivšim dečkima? pa ja sam već rekla,nije sve u izgledu-(dobro ne treba bit sad baš neki gabor,ipak mora imat i ono nešto što te privlači),bitno je šta čovjek ima u sebi.... pa to je tema,radi se o bivšem i sadašnjem...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-08 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 422
![]() | Re: uspoređujete li sadašnjeg dečka s bivšim dečkima? da...ali nije ni t. neki gabor...ima mi nešto medeno, nešto što me privuklo i što me natjeralo da ostavim d.! Meni je super i mislim da ćemo ptrajati...neznam...imam takav osjećaj... ![]() a ti i ovaj tvoj sadašnji??kako ti je?? |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-10-07 Godina: 20
Poruka: 30
![]() | Re: uspoređujete li sadašnjeg dečka s bivšim dečkima? ojme, kad smo kod bivših i sadašnjih...nedavno sam 2frendice upoznala s dečkićem s kojim sam prije par godina brljala i jedna luda od njih 2 dobila napade na sred grada, čim smo izašle iz kafića i opalila spiku 'pa kaj je tebi?? kad si pričala o njemu ja mislila da je visok, crn (ko moj sadašnji), nenormalno zgodan...kad ono, šta je to bilo?' nisam mogla vjerovat da je ona gđica Ljubav-je-slijepa, ona baš od svih, imat takav stav..kad li se priključi sva zgrožena i ova druga...šta da vam kažem, ja sam za njim bila poprilično ludaa...izgled valjda ipak nije bitan, bitno je meni da je on rock/metalboy i da mi je mljac |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: uspoređujete li sadašnjeg dečka s bivšim dečkima? Citat:
i ja kad neke svoje vidim-zgražavam se i gledam "kak sam mogla bit s njim" totalno me odbija.... ali tako je to... to nije ništ čudno..
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-10-07 Godina: 20
Poruka: 30
![]() | Re: uspoređujete li sadašnjeg dečka s bivšim dečkima? ah, neukrotiva...da, drugi kažu da se malko promijenio, al ja to uopće ne vidim. meni je i dalje sweet ...da, valjda je to tak i kad ti netko ostane drag usprkos svemu, ono no hard feelings lefti ja kad neke svoje vidim-zgražavam se i gledam "kak sam mogla bit s njim"- to mislim samo za one s kojima nisam izdržala ni dva dana pa žalim ta dva dana koja su prohujala s vihorom ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:33.