| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Varate li MUŽA?! u Društvo forumu; E bok! Ajde pametne žene, djevojke pomozite! Udata sam 5. god. imam super muža (manje,više), ali su ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-01-08 Lokacija: Kutina Godina: 26
Poruka: 25
![]() | E bok! Ajde pametne žene, djevojke pomozite! Udata sam 5. god. imam super muža (manje,više), ali su mi proradili "leptirići" u trbuhu zbog drugog. Totalna su suprotnost, ali sam poludjela za njim i susreli smo se par puta, cujemo se sms porukama, ne zelim ostaviti muža, ali ne želim ni ovo s drugim prekinuti. Znam, totalno sam glupa, zatreskana, udata žena i zato želim čuti vaša mišljenja!Curke unaprijed vam hvala! ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Bolekova koka | Re: Varate li MUŽA?! Sigurnost doma, pogotovo ako imaš bebača, po mom mišljenju, nije vrijedno ostaviti zbog glupih leptirica u trbuhu. Ne pušim spike o urnebesnoj zaljubljenosti, ostavi tog sa strane.
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Varate li MUŽA?! rano si se ti draga moja udala zato te sad i obljeću leptirići,pa važniji ti je muž s kojim si 5 godina nego nekakav prolaznik u tvome životu...ali ako ti više ne ide s mužem,bolje budi iskrena i priznaj mu da čovjek zna na čem je...moje mišljenje je da je glupo bit s jednim a mislit na drugog....i da je jadno sjedit na 2 stolice od jednom... odluči se koji ti je bolji.... možda ti je taj leptirić samo prolazna faza! kolko se već vucaraš s tim leptirićem? |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Varate li MUŽA?! Nije dobro ni da ti je samo do sexa sa tom drugom osobom a ti se još izgleda i zaljubila. Loše. Kažu da je brak temelj našeg društva, daklem - nemoj više varat. Ostavi se ćorava posla drži se muža i obitelji.
__________________ Nema smisla. Zadnji Uredio MalikTintilinić : 25-01-08 u 16:46. |
| | |
![]() |
| Tagovi: varanje muza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:55.

i susreli smo se par puta, cujemo se sms porukama, ne zelim ostaviti muža, ali ne želim ni ovo s drugim prekinuti. Znam, totalno sam glupa, zatreskana, udata žena i zato želim čuti vaša mišljenja!

!!!