| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Varate li MUŽA?! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: linea A sama sam se zaj..... sta sam se mlada udala, ali možete to i ovako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Varate li MUŽA?! Citat:
p.s Dar1....ovo je forum u kojem mogu komentirati teme koje god hoću, a ak ti moji komentari idu na živce, ti ih onda nemoj čitati
__________________ Kad je u pitanju novac, onda je svatko iste vjere. | |
| | |
| | #92 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: Varate li MUŽA?! Citat:
isse...nije dobro nikada varati.... ak oće bit s drugim nek odjebe ovog i bude s drugim... šta ima varat čovjeka i pravit ga budalom?! i onda se čude kad budu one priče "muž istuko ženu" "muž ubio i sebe i ženu i ljubavnika" treba uvijek bit iskren... i neće bit toliko problema. i naravno ne treba varati
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #93 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Varate li MUŽA?! pa tvoj je problem ako misliš da je u redu istuči ili ubiti ženu, curu kad ga prevari...bolesno po tom djelu možeš zaključiti da je muž bolesnik ,čim ide ubijat, ljubomorni jadnik kojem je narušen ego
__________________ Kad je u pitanju novac, onda je svatko iste vjere. |
| | |
| | #94 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: Varate li MUŽA?! Citat:
a nisam rekla da je to u redu... nemoj izokretat moje riječi ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #95 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Varate li MUŽA?! neznam baš da muž tuće ženu radi laži, u većini slućajeva su oni bolesnici, koji su bolesno ljubomorni, pa na svaku krivu riječ misle da ih žena vara... istina, nisi rekla da je to u redu, ali nisi kužila zašto se ljudi čude tim naslovima, pa sam iz toga zaključila da je to tebi sasvim normalno i u redu ...ili si se ti krvo izrazila, ili sam ja to predoslovno shvatila, ti ćeš sigurno izabrati ovo drugo ..mislim da smo sad otišle malo preduboko u temu
__________________ Kad je u pitanju novac, onda je svatko iste vjere. |
| | |
| | #97 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-01-08 Lokacija: zadar Godina: 25
Poruka: 841
![]() ![]() | Re: Varate li MUŽA?! nevaram, nit imam namjeru ![]() mislim da je bolje prekinut ili razvest se i onda bit s tom osobom ![]()
__________________ ..."ljubav spaja duše, to je kozmička sloga"... tbf |
| | |
![]() |
| Tagovi: varanje muza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:53.

haha ne da mi se raspravljat o tome...
Pogledajte kako ljubavnik završi.....