| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Varate li MUŽA?! u Društvo forumu; kako završava ljubavnik? neda mi se gledati cijeli film. Citat: Pravi autor: Maja Cvj. Ako je već dotle doš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 25-01-08 Lokacija: Kutina Godina: 26
Poruka: 25
![]() | kako završava ljubavnik? neda mi se gledati cijeli film. Citat:
Nije loša ideja.Zadnji Uredio daidza : 22-03-08 u 10:58. | |
| | |
| | #102 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Varate li MUŽA?! Citat:
![]() ovo si negdje zapiši pa kad budeš imala 35 pročitaj e da i varam muža često , npr. kupim tenisice za 700 kuna a kažem mu da su koštale 200 , pa recimo ne voli paprike u jelu a ja ih tako stručno zakamufliram , on papa , fino mu je a meni iznad rogića aureola ![]()
__________________ The Show Must Go On.. Zadnji Uredio -misic- : 22-03-08 u 09:59. | |
| | |
| | #104 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Varate li MUŽA?! pa ako do 35 bude s mužem muž će ju gledat i to joj treba bit dovoljno-što ima kraj sebe osobu s kojom će provesti ostatak života a ne nekog usputnog jebača za avanture.. ali što se tiče izgleda ima žena koje s 35 godina su bombe,koje jako dobro izgledaju čak bolje od mlađih cura. žene baš drže do sebe,uvijek sređene i sve... tako da ih te godine uopće ne spriječavaju u nečemu.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #108 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-03-08
Poruka: 4
![]() | Re: Varate li MUŽA?! Samo sam htjela napomenuti da svatko treba biti svjestan da li je spreman za brak ili nije,a ne grlom u jagode.Ne ovisi uvijek zrelost o godinama starosti već o onom što tko ima u glavi,koliko je tolerantan,koliko je spreman dijeliti i dobro i ono drugo.A tek kad dođu djeca,e onda neki moraju shvatiti da više nisu centar svega i svačega,već da neke situacije zahtijevaju i malo veće žrtvovanje,javljaju se drugi prioriteti. Btw,muža ne varam.Nit mi se da,nit imam vremena,ukratko-ne želim.A,bog i bogme nije niti zaslužio. |
| | |
| | #109 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,925
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Varate li MUŽA?! Citat:
![]()
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ | |
| | |
| | #110 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Varate li MUŽA?! U tvom slučaju moraš biti pametna znači " da jebat ću se sa ljubavnikom 24/7,radit ću mu nezamislive stvari a muža i klinca tko njih jebe " ? ![]()
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics |
| | |
![]() |
| Tagovi: varanje muza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:55.

Nije loša ideja.

, pa recimo ne voli paprike u jelu a ja ih tako stručno zakamufliram , on papa , fino mu je a meni iznad rogića aureola 

i susreli smo se par puta, cujemo se sms porukama, ne zelim ostaviti muža, ali ne želim ni ovo s drugim prekinuti. Znam, totalno sam glupa, zatreskana, udata žena i zato želim čuti vaša mišljenja!