| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Varate li MUŽA?! u Društvo forumu; Zaključuješ sam apsolutno bez veze... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #112 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Varate li MUŽA?! A je li ? Pa ne znam baš.Kao što sam rekao prije po svim tvojim morbidno bolesnim seksualno opisanim postovima imam dojam da si na to mislila pod " budi pametna"![]()
__________________ ...is more like a figure of vengeance who punishes people he feels don't deserve to live... |
| | |
| | #116 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Varate li MUŽA?! To micek ! ![]() A ove kaj briju da imaju leptiriće od nekog drugog frajera....eh ma samo hoće malo " drugog " alata probat a ako je spremna odbacit muža i dijete radi tog mandrila drugog.......dvije riječi.Glupa žena.... +do jaja ![]()
__________________ ...is more like a figure of vengeance who punishes people he feels don't deserve to live... |
| | |
| | #117 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Varate li MUŽA?! Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ “He may think that we’ve betrayed him, but if he’s waiting even now, how miserable must he be? [...] I can’t help but think that he’s believed in us all this time.“ | |
| | |
| | #118 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Varate li MUŽA?! Upravo to. Mislim ako postoje tako glupe žene treba ih odma streljat.Ako je spremna na takvo sranje nije trebala osnovat obitelj na prvom mjestu.![]() Ali kao što sam rekao,film Unfaitful (2002 ) ![]() Žena bila glupa,dobila leptiriće,ugrozila svoju vezu sa mužem,djeca idt itd i na kraju ljubavnik dobi po glavi sa kuglicom i glava mu prsne... Morate t pogledat.Samo što u svakom slučaju ja ne bih ubio ljubavnika jer oni uglavnom nisu svijesni da li je žena udana i da li ima djecu i tako dalje. Ubio bih ženu da mi to napravi.
| | |
| | #119 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 02-03-08 Lokacija: Velika Gorica
Poruka: 37
![]() | Re: Varate li MUŽA?! Citat:
![]()
__________________ | |
| | |
| | #120 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Varate li MUŽA?! Citat:
![]() Ni kriv ni dužan,žena ga prevarila radi mlađeg hm.... " tijela " Totalno bezveze.Ali ajde bar nisu muža na kraju uhvatili To je bitno.
__________________ ...is more like a figure of vengeance who punishes people he feels don't deserve to live... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: varanje muza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:59.

Pa ne znam baš.Kao što sam rekao prije po svim tvojim morbidno bolesnim seksualno opisanim postovima imam dojam da si na to mislila pod " budi pametna"

Morate t pogledat.
Totalno bezveze.Ali ajde bar nisu muža na kraju uhvatili