| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Varate li MUŽA?! u Društvo forumu; zapravo je film na kraju nedorečen, pa nismo sigurni jel se predao il samo produžio pored one policijske postaje ...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #122 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Varate li MUŽA?! Hehe ja sam ispričao " svoju " verziju kako ja vidim kraj. Ali jedina glupost koju je napravio to je što je ubio ljubavnika. Jadničak(ljubavnik) nije znao da žena ima muža i djecu...nije on kriv...kriva je žena jel tako ? To sam gledao još davno pa nisam dobro skapirao priču.![]()
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics |
| | |
| | #124 (permalink) | ||
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: Varate li MUŽA?! Citat:
u potpunosti se slažem s tobom.... rep +treba izabrati 1 osobu i biti samo s 1 a ne s njih 78973565 ![]() Citat:
ako žena već vara muža treba mu to bar priznati i odlučiti se il za muža il za ljubavnikovu kitu ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | ||
| | |
| | #125 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Varate li MUŽA?! Citat:
![]() I to kao što si rekla,to se u potpunosti slažem. Ako žena već ima ljubavnika,zašto onda muža više nepotrebno zavlačit nekakvim lažima. Ako ga više ne voli neka prekine ne daj Bože.
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics | |
| | |
![]() |
| Tagovi: varanje muza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:49.

kako ja vidim kraj.
Jadničak(ljubavnik) nije znao da žena ima muža i djecu...nije on kriv...kriva je žena jel tako ? To sam gledao još davno pa nisam dobro skapirao priču.

Morate t pogledat.