Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Varate li MUŽA?! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: čokoladna_ki$$ tek sam sad skužila ovu temu. nije mi se dalo čitat sve postove,pa neznam ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 31-08-08, 16:43   #131 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 18
Poruka: 1,026
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica
Re: Varate li MUŽA?!

Citat:
Pravi autor: čokoladna_ki$$ Pogledaj Poruke
tek sam sad skužila ovu temu.
nije mi se dalo čitat sve postove,pa neznam tko te osuđuje,ko ne.
ali moj savjet je-ne varaj muža jer sam se i sama uvjerila da varanje dečka,u tvom slučaju muža neće dobro završiti i da na kraju istina izađe na vidjelo.

Čekaj,trebala si ga prevariti da bi shvatila da to nije u redu i da će izaći na vidjelo ? Ljudi,pa što nitko nema neki moralni kodeks ?
Odgovori sa citatom
Star 31-08-08, 16:46   #132 (permalink)
Starter

Datum registracije: 25-01-08
Godina: 26
Poruka: 49
linea se izdvaja iz mase

Ma sve meni to jasno, ali zanimalo me kako ovdje ljudi razmišljaju jer sam se uvijerila da varanja s muške/ženske strane iz dana u dan ima sve više........htjela sam čuti mišljenja.
A da varanje nije dobro, naravno da to svi znamo.....ali nam svima to tako slatko...znaš onu zabranje voće, je najslađe voće.
linea je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-08-08, 16:47   #133 (permalink)
Starter

linea se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Replica Pogledaj Poruke
Čekaj,trebala si ga prevariti da bi shvatila da to nije u redu i da će izaći na vidjelo ? Ljudi,pa što nitko nema neki moralni kodeks ?
Moral.........kaj toga danas još ima?...sumnjam.
linea je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-08-08, 16:51   #134 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika čokoladna_ki$$

Datum registracije: 28-06-08
Poruka: 1,301
čokoladna_ki$$ ima ono neštočokoladna_ki$$ ima ono neštočokoladna_ki$$ ima ono neštočokoladna_ki$$ ima ono neštočokoladna_ki$$ ima ono neštočokoladna_ki$$ ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Replica Pogledaj Poruke
što je to moral
GuBi Se Od OnOg ŠtO jE mOjE!!!
čokoladna_ki$$ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-08-08, 16:54   #135 (permalink)
Starter

linea se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: čokoladna_ki$$ Pogledaj Poruke
što je to moral
Možda nam Replica odgovori. I mene zanima?
linea je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-09-08, 03:34   #136 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika rebecca brandon

Datum registracije: 07-03-08
Godina: 35
Poruka: 647
rebecca brandon se izdvaja iz maserebecca brandon se izdvaja iz maserebecca brandon se izdvaja iz mase

imam muža mlađeg od sebe, čemu onda varanje
rebecca brandon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-09-08, 17:30   #137 (permalink)
Starter

linea se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: rebecca brandon Pogledaj Poruke
imam muža mlađeg od sebe, čemu onda varanje
linea je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-09-08, 21:09   #138 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Poruka: 2,561
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

bolje da vam ne odgovara jer ako morate pitati što je moral onda to nema smisla, a što se tiče ovog da svi varaju ako svi skaču s mosta, znači li to da moram i ja

mislim da ne, ne varam i nadam se da niti neću jer mi je to najodvratnija stvar na svijetu, ako ti muž/dečko više ne odgovara, put pod noge, a ne tako
Odgovori sa citatom
Star 02-09-08, 21:17   #139 (permalink)
Banned

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,539
Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: linea Pogledaj Poruke
E bok!

Ajde pametne žene, djevojke pomozite! Udata sam 5. god. imam super muža (manje,više), ali su mi proradili "leptirići" u trbuhu zbog drugog. Totalna su suprotnost, ali sam poludjela za njim i susreli smo se par puta, cujemo se sms porukama, ne zelim ostaviti muža, ali ne želim ni ovo s drugim prekinuti. Znam, totalno sam glupa, zatreskana, udata žena i zato želim čuti vaša mišljenja!
Curke unaprijed vam hvala!
Bravo
samo moraš biti taktični i nikada si ne dozvoliti da se zaljubiš..
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-09-08, 21:20   #140 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Poruka: 2,561
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
nikada si ne dozvoliti da se zaljubiš..
evo s ovim se slažem jer inače je čovjek izgubljen, lud i glup
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: varanje muza

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:48.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114