| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Varate li MUŽA?! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: čokoladna_ki$$ tek sam sad skužila ovu temu. nije mi se dalo čitat sve postove,pa neznam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #131 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Varate li MUŽA?! Citat:
Čekaj,trebala si ga prevariti da bi shvatila da to nije u redu i da će izaći na vidjelo ? Ljudi,pa što nitko nema neki moralni kodeks ?
__________________ ...is more like a figure of vengeance who punishes people he feels don't deserve to live... | |
| | |
| | #132 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-01-08 Lokacija: Jedno malo i mirno mjesto Godina: 26
Poruka: 49
![]() | Re: Varate li MUŽA?! Ma sve meni to jasno, ali zanimalo me kako ovdje ljudi razmišljaju jer sam se uvijerila da varanja s muške/ženske strane iz dana u dan ima sve više........htjela sam čuti mišljenja. A da varanje nije dobro, naravno da to svi znamo.....ali nam svima to tako slatko...znaš onu zabranje voće, je najslađe voće. |
| | |
| | #134 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-06-08 Lokacija: plesn! pod!j...
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Varate li MUŽA?! Citat:
![]()
__________________ DjEvOjKo Iz MoJiH nOćNiH mOrA NeDiRaJ mOg NaJdRaŽeG sTvOrA NeDirAj OnO šTo NiJe TvOjE GuBi Se Od OnOg ŠtO jE mOjE!!! | |
| | |
| | #138 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Varate li MUŽA?! bolje da vam ne odgovara jer ako morate pitati što je moral onda to nema smisla, a što se tiče ovog da svi varaju ako svi skaču s mosta, znači li to da moram i ja mislim da ne, ne varam i nadam se da niti neću jer mi je to najodvratnija stvar na svijetu, ako ti muž/dečko više ne odgovara, put pod noge, a ne tako ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #139 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,539
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Varate li MUŽA?! Citat:
![]() samo moraš biti taktični i nikada si ne dozvoliti da se zaljubiš.. ![]() | |
| | |
| | #140 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Varate li MUŽA?! evo s ovim se slažem jer inače je čovjek izgubljen, lud i glup ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Tagovi: varanje muza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:48.

Ljudi,pa što nitko nema neki moralni kodeks ?

i susreli smo se par puta, cujemo se sms porukama, ne zelim ostaviti muža, ali ne želim ni ovo s drugim prekinuti. Znam, totalno sam glupa, zatreskana, udata žena i zato želim čuti vaša mišljenja!