Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Varate li MUŽA?! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: carica evo s ovim se slažem jer inače je čovjek izgubljen, lud i glup treba se ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-09-08, 21:22   #141 (permalink)
Banned

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,539
Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru
Re: Varate li MUŽA?!

Citat:
Pravi autor: carica Pogledaj Poruke
evo s ovim se slažem jer inače je čovjek izgubljen, lud i glup
treba se znati kontrolirati..
kakvo zaljubljivanje, onda tek nastaju problemi
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-09-08, 18:36   #142 (permalink)
Starter

Datum registracije: 25-01-08
Godina: 26
Poruka: 49
linea se izdvaja iz mase

Da, da upravo tako....nema zaljubljivanja.......ipak sam i ja nešto iz svega toga naučila.
linea je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-09-08, 22:04   #143 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika rebecca brandon

Datum registracije: 07-03-08
Godina: 35
Poruka: 647
rebecca brandon se izdvaja iz maserebecca brandon se izdvaja iz maserebecca brandon se izdvaja iz mase

lako je to reći, ali mi žene kao da smo stvorene bez tog prekidača za isključivanje emocija.

lako je meni sad komentirati iz ove perspektive, ali mislim kad bih se upustila u vanbračni izlet, da bi me toj osobi moralo privući puno više od ugodnog razgovora i dobrog izgleda.
uostalom to imam doma, znači počela bih se davati, a onda nema nazad.......teško je to.........vjerujem ovakva kakva sam bolno iskrena, da bih najprije završila ovo doma, jer čemu igra na dvije strane...
....ako nešto tražiš van dvorišta, znači da to nemaš ili se nisi potrudio naći doma.......
rebecca brandon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-09-08, 13:04   #144 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-09-07
Poruka: 164
Afrodita72 se izdvaja iz mase

Jbg ljudi okanite se licemjernja, većina nije monogamna. Tad barem budite iskreni prema partnerima i tražite otvoreni brak ili se ne udajite-ženite. Jer nema smisla. Ako prevariš partnera a on ne zna, blažen je samo zbog neznanja. Ali oćito ne volite tu osobu dovoljno jer inače nikad joj ne bi mogli raditi to iza ledja.

Ja ne bih mogla varati, ne bih tolerirala prevaru (znači raditi nešto nekom iza ledja), i osjećam se loše ako sama sudjelujem u prevari (čitaj biti ljubavnica)
Afrodita72 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-09-08, 12:25   #145 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 9,090
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

ako ga već varate probajte ga ovako varati

Star 05-09-08, 12:26   #146 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 9,090
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

a ne ovako

Star 09-09-08, 04:06   #147 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 15-07-08
Poruka: 95
vanavuk se izdvaja iz mase

Pa i ja sam se mlada udala 22 pa mi nesto nikad nije palo na pamet da varam muza.
vanavuk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-09-08, 04:08   #148 (permalink)
0000000000000

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 8,925
Sahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svima

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-09-08, 13:21   #149 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika čokoladna_ki$$

Datum registracije: 28-06-08
Poruka: 1,301
čokoladna_ki$$ ima ono neštočokoladna_ki$$ ima ono neštočokoladna_ki$$ ima ono neštočokoladna_ki$$ ima ono neštočokoladna_ki$$ ima ono neštočokoladna_ki$$ ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: linea Pogledaj Poruke
Da, da upravo tako....nema zaljubljivanja.......ipak sam i ja nešto iz svega toga naučila.
ja ga nebi varala ako nisam zaljubljena...
ostalo mi ništa ne znači ako nema osjećaja
GuBi Se Od OnOg ŠtO jE mOjE!!!
čokoladna_ki$$ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-09-08, 17:05   #150 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-09-08
Poruka: 4
Šumsko biće se izdvaja iz mase

Dobri ljudi, dobar dan...

Evo ova tema me zaintrigirala pa bi htio podijeliti iskustva bliskih mi ljudi po tom pitanju. Nadam se da ce autorici ove teme malčice pomoći...

Slijedi priča prijatelja - recimo da se zove Ivan. Ivan je bio u braku cca. 3 godine (koji je uslijedio nakon 3 godine veze). Stalno se žalio kako mu je loše u braku, da stvari jednostavno ne idu. I počeo on s vremena na vrijeme spominjati neku žensku koju je upoznao. Sve češće i češće. I malo po malo - Ivan se zaljubio. Kad god bi otišli na cugu, on bi raspredao priče o njoj. Dopisivao se s tom ženom, ali ništa više od toga, čak joj nije ni rekao kakve osjećaje gaji prema njoj, makar je ona vjerojatno skužila, jer se ne bi bez vraga dopisivala (nota bene, ona nije udata). Sve kao bezazleno.

No naravno, ništa nije slučajno. On se s njom upoznao i počeo dopisivati baš kad mu je u braku bila najveća kriza. Pa ju je počeo zivkati. Svi smo mu govorili, pa čovječe, odluči se. Ili-ili. Napravi nešto od svog života, za*ebavaš i svoju ženu i sebe (žena nije ništa znala). I on se odlučio da otpili ovu u koju se zaljubio - prestao joj je pisati, nije ju više zvao.

Brak otišao nizbrdo svejedno, godinu dana poslije. Rastali se, jednostavno nije išlo. Ta treća osoba, ta žena u koju se bio zatreskao je samo bila pokazatelj da nešto ne valja. Nije brak zbog nje puknuo, problemi su bili puno dublje prirode. Prijatelj mi je nakon svega rekao da mu je na kraju drago da nije ništa izvodio sa strane, ženi iza leđa, jer danas spava mirne savjesti. Kaže da sa varanjem ne bi dobio ama baš ništa, a ovako nema sebi što zamjerati. I da je sretan što nisu imali djece, bila mu je muka od same podjele stvari, čitavog procesa razvoda, histerije kojekakvih debila u obje obitelji, itd, itd. A kamoli da su klince imali.

I pazi sad, prošlo neko vrijeme (godina, godina i pol?) i on ponovo uspostavio kontakt s onom u koju se bio zaljubio. Odlazili na kave, upoznavanje, bla bla. I kaže da sa tom ženom ne bi nikada mogao biti, da su im karakteri nespojivi. I da je skužio kako je bio potpuno slijep, kako su mu se neke sitnice pomutile um i da ih je napuhao do neslućenih razmjera i stao ju idealizirati, a sve zato jer doma stvari nisu klapale.

Dakle, poanta: Kad ideš tražiti nešto sa strane, stupaš na potpuno nepoznati teritorij. Realno, objektivno i trezveno nemaš pojma kakva je ta druga osoba koja ti je zapela za oko. I da li bi se ikada slagala/o s njim/njom.

A sigurnost djeteta? A muža? Možda je taj lik neki luđak, kao Glenn Close u Fatalnoj privlačnosti. Što ako te počne proganjati, ako sve izleti na površinu i povrijediš masu ljudi oko sebe? Što ako njegova žena sazna pa te kokne? Nije nemoguće. Ne postoji bezveze stavka u zakonu koja se zove 'zločin iz strasti' i tretira se drugačije od standardnog, klasičnog ubojstva s predumišljajem.

Recimo da k'o fol cvatu ruže i da ti lik postane ljubavnik... što ćeš jednom kad prođe zaljubljenost i strast, kad seks više nije zanimljiv? Tražiti novog?

Jedan prijatelj mi je rekao kako mu je mama kazala da se desi da se zaljubiš, naravno. Čak i kad je brak ok, čisto jer je kolotečina u pitanju (žena je u braku više od 30 godina). I rekla mu je 'zar se isplati baciti u vjetar sve ovo što imaš zbog neke treće osobe koju uopće i ne poznaš, koja ti ništa ne znači?' Zaljubljenost i flert mogu doći... i proći, ako to želiš. I život ide dalje, bez posljedica, nešto se desilo u tebi pa prošlo, ne moraš preći crtu.

Ako ti je brak zaista na rubu brodoloma, onda se rastavi zato što više jednostavno ne ide, a ne zbog nekog lika. Probaj ovako: prekini sve kontakte s tim likom, čekaj neko vrijeme (mjeseci ako treba, da, strpljivost je vrlina) i vidi kako brak ide. Ali ne da ga 'pustiš da ide'. Aktivno pokušaj da ti bude dobro, trudi se oko muža itd. Jer ako sve pokušaš, pa svejedno odu kola nizbrdo, bar možeš sama sebi pogledati u oči i reći da si probala sve da spasiš brak i da djetetu bude ok s mamom i tatom zajedno. A ako ne probaš, poslije ćeš moći samo lupati glavom u zid i plakati za životom kojeg si makar mogla pokušati imati.

Zapamti, ovo je trenutno... na kraju krajeva, isplati se čekati.. možda se tvom mužu desi nešto slično, pa možda zajedno krenete u neke avanture? Nije ni to isključeno. U svakom slučaju, mislim da je varanje najgora opcija jer je to laganje prvenstveno sebe a onda i muža, najriskantnija i najnesigurnija. Ulog ogroman a dobitak možda nešto ...ako i to.

Vjerojatno ti nije lako, ali kreni od toga da ga izbaciš iz misli. Iz svog sistema, skroz. Posveti se mužu, na dulje vrijeme, pa ako zaista ne ide, uvijek kao rastavljena žena i samohrana majka možeš imati dečki koliko te volja. Budi snažna, sretno...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: varanje muza

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:11.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114