| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Varate li MUŽA?! u Društvo forumu; jesam opet zalutala u svažu na teensu? za boga miloga totalno ćete rastjerati ljude sa dječjim prepucavanjima na svakoj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #172 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 1,268
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Varate li MUŽA?! Citat:
__________________ Quod scriptum manet. | |
| | |
| | #173 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Varate li MUŽA?! Citat:
Samo malo pogledaj kako si ti rekla " Mali,gle....." reci to nekom na cesti....nije baš ugodno i ovisno o karakteru osobe ima više ishoda.No valjda razumiješ,i od tebe je bezobrazno govorit nekom mali samo jer si ti starija par godina od mene.....nema veze. Isto kao što je neka stara kurvetina od 60 godina rekla mom starom koji ima 54 " čuj klinac ".....pa kako se to razgovaramo ? Ne očekujem da shvatiš....![]()
__________________ "When you are in Love you can't fall asleep because reality is better than your dreams." | |
| | |
| | #174 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-06-08 Lokacija: plesn! pod!j...
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Varate li MUŽA?! tek sam sad vidjela ovu "svađu" i bolje da sam je tek sad vidjela jer bi nešto rekla,pa bih popušila bann... ugl slažem se sa replicom...što mladi ljudi nemaju pravo iznositi svoje mišljenje? pa što i da nije u pravu,ali ovaj put je... što 18-ogodišnjaci i mlađi nikad nemaju pravo,a stariji su uvijek u pravu ![]() ![]() ![]() ![]() replica-drži se svojih uvjerenja i stoj iza svojih riječi,jer neki stariji na forumu baš i ne stoje uvijek iza svojih riječi!!!
__________________ DjEvOjKo Iz MoJiH nOćNiH mOrA NeDiRaJ mOg NaJdRaŽeG sTvOrA NeDirAj OnO šTo NiJe TvOjE GuBi Se Od OnOg ŠtO jE mOjE!!! |
| | |
| | #175 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,539
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Varate li MUŽA?! Svatko se može zaljubiti ili ga privući neka druga osoba..Onaj tko tvrdi da ga ili ju nisu nikada drugi ljudi privlačili dok su u braku, izmišlja..To je normalna reakcija..a sad svatko ima svoje mišljenje o tome..I Ja volim oženjenog čovjeka i ne pada mi napamet zato prekinuti s njim..srce ne bira |
| | |
| | #176 (permalink) |
| charolastra | Re: Varate li MUŽA?! odgovorno i ako treba i na onoj emisiji na tv-u ću reći NE! ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #178 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 1,268
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Varate li MUŽA?! Citat:
Pa eto malo pogledaj sam kako razgovaraš? Ne očekujem ni ja da ti shvatiš, pa ovdje možemo i završiti i složiti se da se ne slažemo na obostrano zadovoljstvo.
__________________ Quod scriptum manet. | |
| | |
| | #179 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Varate li MUŽA?! Latoa,da više ne offtopičarimo ovdje i uništimo cijelu temu drugima,lijepo si ti javi meni na PM da ti objasnim,vidim da se hvataš i boldaš krive slamke i mojim postovima,tipično izbjegavanje direktnog odgovora na pitanje i poantu. Peace ![]()
__________________ "When you are in Love you can't fall asleep because reality is better than your dreams." |
| | |
| | #180 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,975
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Varate li MUŽA?! mogu ovde neke čak i razumiti kojima se desio preljub al nemogu nikako razumiti one koji tvrde da je to sasvim normalna stvar ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... |
| | |
![]() |
| Tagovi: varanje muza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:23.

Samo malo pogledaj kako si ti rekla " Mali,gle....." reci to nekom na cesti....nije baš ugodno i ovisno o karakteru osobe ima više ishoda.No valjda razumiješ,i od tebe je bezobrazno govorit nekom mali samo jer si ti starija par godina od mene.....nema veze. Isto kao što je neka stara kurvetina od 60 godina rekla mom starom koji ima 54 " čuj klinac ".....pa kako se to razgovaramo ? Ne očekujem da shvatiš....