| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Varate li MUŽA?! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Davor1507 Možda pristojan ali sigurno ne sretan. I ja osobno nebi mogao od grižnje savjesti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #191 (permalink) | |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,355
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Varate li MUŽA?! Citat:
![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #192 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-10-08 Lokacija: beograd
Poruka: 213
![]() ![]() | Re: Varate li MUŽA?! Svi varaju. Brak je nešto zašto se čovek uvek kaje,bilo da ga sklopi ili ne sklopi.Brak je lutrija u kojoj muškarac stavlja na kocku svoju slobodu,a žena svoju sreću. Brak iz interesa i računa je zajednica ljudi koji nikada nemogu da računaju jedno na drugo.
__________________ hteli bi ste da znate jesu li inteligentni muškarci dobri muževi? ali draga gospođo inteligentni muškarci se uopšte ne žene. |
| | |
| | #195 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-10-08 Lokacija: beograd
Poruka: 213
![]() ![]() | Re: Varate li MUŽA?! Žena,devojka,šta ti ja na ženu ličim.Misliš dali imam pišu,picu.Imam pišu.Moja malenkost je Mario Zaneti. Muškarac gospođice koji je uspeo da do starosti ostane stvarno zaljubljen u svoju ženu mora da je često bio na službenom putu. A znaš šta je propali brak. Propali brak je onaj u kome žena provodi u kuhinji isto onoliko vremena koliko je pre udaje provodila pred ogledalom. Šta je za tebe brak.
__________________ hteli bi ste da znate jesu li inteligentni muškarci dobri muževi? ali draga gospođo inteligentni muškarci se uopšte ne žene. |
| | |
| | #197 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-04-08 Lokacija: Na uglu preko puta odmah ispod neba
Poruka: 45
![]() | Re: Varate li MUŽA?! Hrabro postavljeno pitanje koje je već podijeljeno među nama koji smo pročitali i ušli malo dublje u "problem". Pročitao sam raznih odgovora i savjeta ali čini mi se da ljudi lakše reaguju i rješavaju tuđe probleme bez po muke da bi mogli o tome knjige i knjige napisati. Kako bi se Vi ponašali da je vaša iskrena duša koja voli bez rezerve u ulogu? Zamislite (ili bar probajte da zamislite) kako je tom mužu. Kakvi god da bili, okarakterisani ili stvarni, i muškarci imaju dušu i osjećanja. KHM Poneki...![]() Znači, ovako: Razvod se začinje u glavi i čim si postavila ovaj post ti si već počela da se razvodiš, pa ti lijepo pripremi papiriće i počni sa razvodom za stvarno, jer to je najpoštenije.
__________________ DJEVOJKE POSTAJU ŽENE KADA U SEBI OSJETE ČVRST RAZLOG ZA TO.... ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: varanje muza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:44.

I ja osobno nebi mogao od grižnje savjesti ju pogledat u oči a ima tako ljepe plave oči. 

KHM Poneki...