Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Varate li MUŽA?! u Društvo forumu; Da, nije imaš pravo. A kako da izadjem iz toga svega? Mislila sam da će to biti samo nešta ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-01-08, 11:19   #31 (permalink)
Starter

Datum registracije: 25-01-08
Godina: 26
Poruka: 46
linea se izdvaja iz mase
Re: Varate li MUŽA?!

Da, nije imaš pravo.
A kako da izadjem iz toga svega? Mislila sam da će to biti samo nešta prolazno za tjedna, dva to je gotovo, još jedna faza u braku, ali ipak sam se prevarila.
linea je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-01-08, 11:49   #32 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 05-11-06
Godina: 22
Poruka: 647
Markan se izdvaja iz maseMarkan se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Markan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Markan

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Budi realna, nije se dogodilo ništa bez tvoje volje.
da, poljuljala si ga sama, a ne on...

isse kako se žene vole odriješiti odgovornosti to nije normalno...

Rock On!
Markan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-01-08, 12:06   #33 (permalink)
Starter

Godina: 26
Poruka: 46
linea se izdvaja iz mase

Odgovorna sam, ne bježim od toga. Ali muškarci ne shvačaju kada žena kaže da joj je dosta svega. S tim tipom želim punih mjesec dana ne imati ništa, ali on ne odustaje. Ne mogu reči na mi ne laska takvo njegovo ponašenje, jer godinama nije nitko toliko luda za menom ko on.
linea je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-01-08, 13:35   #34 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,650
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: linea Pogledaj Poruke
Imate vi svi u nečem pravo, ali odluka je ipak moja. Vjerovali ili ne, ali od kada znam tog muškarca i u braku mi je puno bolje, postala sam nježnija, nije mi do svađa, nisam toliko ljubomorna. A s druge strane jedva čekam da vidim ovog drugog. A što se tiče grižnje savijesti, imam je i to jako veliku.
Baš to što si postala nježnija etc je zbog grižnje savjesti. Ljudi uglavnom, kada znaju su za nešto krivi nastoje to "popraviti" tako da pokazuju izrazito veliku toleranciju, nježnost...
Ponekada prevara može biti i dobra, ali način na koji će je netko prihvatiti i same posljedice su lutrija. U najgorem slučaju vidimo što imamo, a što smo izgubili

Na kraju, ono što neznaš i ne boli.
Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Budi realna, nije se dogodilo ništa bez tvoje volje.
Istina, svaku odluku donosimo sami.
Odgovori sa citatom
Star 26-01-08, 17:21   #35 (permalink)
Somewhere I Belong

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,764
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: -misic- Pogledaj Poruke
slažem se

joj kako volim ovakve izjave ...sve su žene ku.. sorry mama i ti si žena
nisu sve žene kurve molim lijepo ne vrijeđaj nas ženskice...
onda mogu reć i da su svi muški govna,stoka,kreteni...ali t nije tako...ima i dobrih i loših..
ako ti misliš da su sve žene kurve,ispada da si svaku isprobao pa znaš kakve su sve žene...

Citat:
Pravi autor: linea Pogledaj Poruke
Ovo da sam se rano udala, to je sigurno. Koliko leptirići traju još malo pa 4 mj., ali taj drugi je oženjen, znači da ni njemu ne cvatu ruže u braku. Uglavnom po vašem je da ostavim ovog i budem s mužem, u kakvom takvom brak. Još nešto me zanima. koliko je vas oženjenih/udatih dalo mi savjeta? Ako niste u braku ne znate kako je to.
ja naravno da nisam u braku,HVALA BOGU,ni ne planiram bit još oko 10 godina u braku.... prerano je mlad se udat sam se zajebeš... oboje ste naći oženjeni i sad ste si ljubavnici... ko u sapunicama!!!
nisam ja u braku,ali ženo odluči se za 1 jel po mom jadno je sjedit na 2 stolice odjednom...ak ti muž ne valja ostavi ga,ak ti je ovaj sam prolaznik ostavi njega..izaberi i bit će ti lakši život i nećeš imat dvoumice!!
sorry ak sam te uvrijedila ovim postom ali to mi nije namjera,samo ti dajem svoj savijet!!!
neukrotiva_031 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-01-08, 19:02   #36 (permalink)
Uvaženi forumas

Godina: 25
Poruka: 841
special0312 se izdvaja iz masespecial0312 se izdvaja iz mase

ak odlučiš sjedit na 2 stolice samo pazi da neostaneš bez obje
Odgovori sa citatom
Star 26-01-08, 20:17   #37 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 20
Poruka: 1,123
petrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz mase

radi jedne avanture da ostaviš muža s kojim si 5 godina u braku i to radi oženjenog muškarca......pa neznam baš jel to vrijedno toga....moj savjet ti je da se vratiš mužu,tek ćeš onda shvatit da je to bila samo avantura.....i prekini to šta prije,dok se nisu i neki osjećaji upleli....dok su samo leptirići je dobro...i evo da i ostaviš muža tko ti jamči da će i on ostavit svoju ženu......?!on možda?nemoj na tu foru past......al opet....na tebi je odluka,ti najbolje znaš......ti napravi ono šta misliš da je ispravno....
petrica_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-01-08, 20:30   #38 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 05-11-06
Godina: 22
Poruka: 647
Markan se izdvaja iz maseMarkan se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Markan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Markan

Citat:
Pravi autor: petrica_ Pogledaj Poruke
radi jedne avanture da ostaviš muža s kojim si 5 godina u braku i to radi oženjenog muškarca......pa neznam baš jel to vrijedno toga....moj savjet ti je da se vratiš mužu,tek ćeš onda shvatit da je to bila samo avantura.....i prekini to šta prije,dok se nisu i neki osjećaji upleli....dok su samo leptirići je dobro...i evo da i ostaviš muža tko ti jamči da će i on ostavit svoju ženu......?!on možda?nemoj na tu foru past......al opet....na tebi je odluka,ti najbolje znaš......ti napravi ono šta misliš da je ispravno....
dobra, da. iskušenja (pogotovo ovakve prirode) možda jesu dosta negativna, ali ako voliš svog muža da boli glava i ako jednostavno misliš da nebi mogla bez njega onda je ovo samo prepreka koju treba preći da bi veza postala jača. No ipak, kažem ovisno o situaciji i okolnostima nije sve tako zeleno, ali ni sivo...

No moram priznati, meni je varanje partnera ipak neshvatljiv pojam tako da ja nisam kvalificiran za pametovanje.

Ostaje da odlučiš sama

Rock On!

Zadnji Uredio Markan : 26-01-08 u 20:32.
Markan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-01-08, 11:03   #39 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 367
tigrica se izdvaja iz masetigrica se izdvaja iz masetigrica se izdvaja iz mase

E to se desi kad se prirano udaš...
Odgovori sa citatom
Star 28-01-08, 12:12   #40 (permalink)
Starter

Godina: 24
Poruka: 60
SF_era se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
ja nisam oženjen ali sam u vezi 9 godina, Jane Austin je napisala jednu knjigu naslova (vjerujem da su svi gledali barem film) "Razum i Osjećaji", po meni jedno bez drugog ne ide, ako dozvoliš da te ponesu osjećaji, onda si biće bez razuma, ili obratno, ali jedno sa drugim je perfektna kombinacija.
A napokon normalno ljudsko biće. Bravo majstore Razum + Osjećaji najbolja kombinacija.
- lljudi daj malo odrastite, svi ste nešto zbunjeni, ja bi ovog9ovu, pa onda bi onog/onu, dajte se sklulirajte. Ponašate se ko razmažena derišta, život je težak ne možeš htjeti sad ovaj autić a trenutak kasnije onu lutku, a pet min kasnije baciti ih oboje. Život je težak ali to nije razlog da prelako odustajemo, ljudi nisu roba da ih se mijenja ko čarape. Nitko nema savršeno sretan brak, tipa ono cvjetaju mi ruže 200 na sat. Poanta života je da on treba biti težak da nas nauči pronaći pravog sebe, upravo zbog svih prepreka i teškoća više cijenimo one kraktke trenutke sreće: Priznajte da ne bi bilo zabavno da je stalno sve super, to je protivno čovjekovoj prirodi: Znate kako kažu "na muci se poznaju junaci"
SF_era je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: varanje muza

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:46.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114