| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Varate li MUŽA?! u Društvo forumu; Da, nije imaš pravo. A kako da izadjem iz toga svega? Mislila sam da će to biti samo nešta ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-01-08 Lokacija: Jedno malo i mirno mjesto Godina: 26
Poruka: 46
![]() | Re: Varate li MUŽA?! Da, nije imaš pravo. A kako da izadjem iz toga svega? Mislila sam da će to biti samo nešta prolazno za tjedna, dva to je gotovo, još jedna faza u braku, ali ipak sam se prevarila. |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-01-08 Lokacija: Jedno malo i mirno mjesto Godina: 26
Poruka: 46
![]() | Re: Varate li MUŽA?! Odgovorna sam, ne bježim od toga. Ali muškarci ne shvačaju kada žena kaže da joj je dosta svega. S tim tipom želim punih mjesec dana ne imati ništa, ali on ne odustaje. Ne mogu reči na mi ne laska takvo njegovo ponašenje, jer godinama nije nitko toliko luda za menom ko on. |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,650
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Varate li MUŽA?! Citat:
Ponekada prevara može biti i dobra, ali način na koji će je netko prihvatiti i same posljedice su lutrija. U najgorem slučaju vidimo što imamo, a što smo izgubili ![]() Na kraju, ono što neznaš i ne boli. Istina, svaku odluku donosimo sami.
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... | |
| | |
| | #35 (permalink) | ||
| Somewhere I Belong | Re: Varate li MUŽA?! Citat:
onda mogu reć i da su svi muški govna,stoka,kreteni...ali t nije tako...ima i dobrih i loših.. ako ti misliš da su sve žene kurve,ispada da si svaku isprobao pa znaš kakve su sve žene... ![]() Citat:
ko u sapunicama!!! nisam ja u braku,ali ženo odluči se za 1 jel po mom jadno je sjedit na 2 stolice odjednom...ak ti muž ne valja ostavi ga,ak ti je ovaj sam prolaznik ostavi njega..izaberi i bit će ti lakši život i nećeš imat dvoumice!! ![]() sorry ak sam te uvrijedila ovim postom ali to mi nije namjera,samo ti dajem svoj savijet!!! | ||
| | |
| | #37 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 1,123
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Varate li MUŽA?! radi jedne avanture da ostaviš muža s kojim si 5 godina u braku i to radi oženjenog muškarca......pa neznam baš jel to vrijedno toga....moj savjet ti je da se vratiš mužu,tek ćeš onda shvatit da je to bila samo avantura.....i prekini to šta prije,dok se nisu i neki osjećaji upleli....dok su samo leptirići je dobro...i evo da i ostaviš muža tko ti jamči da će i on ostavit svoju ženu......?!on možda?nemoj na tu foru past......al opet....na tebi je odluka,ti najbolje znaš......ti napravi ono šta misliš da je ispravno.... |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Varate li MUŽA?! Citat:
![]() No moram priznati, meni je varanje partnera ipak neshvatljiv pojam tako da ja nisam kvalificiran za pametovanje. Ostaje da odlučiš sama Zadnji Uredio Markan : 26-01-08 u 20:32. | |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 25-01-08 Godina: 24
Poruka: 60
![]() | Re: Varate li MUŽA?! Citat:
- lljudi daj malo odrastite, svi ste nešto zbunjeni, ja bi ovog9ovu, pa onda bi onog/onu, dajte se sklulirajte. Ponašate se ko razmažena derišta, život je težak ne možeš htjeti sad ovaj autić a trenutak kasnije onu lutku, a pet min kasnije baciti ih oboje. Život je težak ali to nije razlog da prelako odustajemo, ljudi nisu roba da ih se mijenja ko čarape. Nitko nema savršeno sretan brak, tipa ono cvjetaju mi ruže 200 na sat. Poanta života je da on treba biti težak da nas nauči pronaći pravog sebe, upravo zbog svih prepreka i teškoća više cijenimo one kraktke trenutke sreće: Priznajte da ne bi bilo zabavno da je stalno sve super, to je protivno čovjekovoj prirodi: Znate kako kažu "na muci se poznaju junaci" ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: varanje muza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:46.

ko u sapunicama!!!