Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Varate li MUŽA?! u Društvo forumu; bi da ga imam. to je danas moderno....

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-02-08, 19:39   #51 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 1,116
kontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono nešto
Re: Varate li MUŽA?!

bi da ga imam.

to je danas moderno.
kontrolaleta je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 17:12   #52 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-05-07
Godina: 18
Poruka: 103
metalka se izdvaja iz mase
Citat:
Pravi autor: linea Pogledaj Poruke
E bok!

Ajde pametne žene, djevojke pomozite! Udata sam 5. god. imam super muža (manje,više), ali su mi proradili "leptirići" u trbuhu zbog drugog. Totalna su suprotnost, ali sam poludjela za njim i susreli smo se par puta, cujemo se sms porukama, ne zelim ostaviti muža, ali ne želim ni ovo s drugim prekinuti. Znam, totalno sam glupa, zatreskana, udata žena i zato želim čuti vaša mišljenja!
Curke unaprijed vam hvala!

Razmisli malo o svemu.Ta avantura će vjerojatno kratko trajati,ako i započne.Vidi što sve gubiš,a što dobivaš tom avanturom.Po meni,dobivaš samo vlastito zadovoljstvo,vjerojatno krakotrajno.Mislim da je bolje da ostaneš s mužem i pronađeš način da te on opet dovede u stanje rada "leptirića u trbuhu".

Citat:
Pravi autor: kontrolaleta Pogledaj Poruke
bi da ga imam.

to je danas moderno.
Tvoja izjava govori o tebi.
Previše si povodljiva.I što ak' je to trend?Znači,sad bismo svi trebali bit' idioti jer je glupost u trendu?

Zadnji Uredio Wamp : 08-02-08 u 20:31.
metalka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 20:28   #53 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,200
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Hej metalka, možda se varam, ali ja mislim da se Kontrolaleta šalila kad je ono napisala.

Kolko sam čitao njene postove do sada, mislim da to nije rekla ozbiljno.
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 20:51   #54 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,009
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan

To što su ti zaigrali leptirići zbog drugog, to znači da muža više ne voliš i da nije onaj pravi.
U ovoj priči ta treća osoba uopće nije ni tako bitna niti je presudno da je baš taj onaj pravi.
Ako sam dobro shvatila, udala si se veoma mlada.
Ljudi se razvijaju, odrastaju i možda on više nije pravi čovjek za tebe.
To se veoma često dešava parovima koji premladi uđu u ozbiljnu vezu, jer se u tom trentku nisu u potpunosti razvili kao osobe, život te mijenja i potrebno je životnog iskustva da prepoznaš "pravu" stvar za tebe, a sa 20 godina dovoljno životnog iskustva ne možeš imati.

Moj stav je sljedeći:
Budi iskrena najprije prema sebi, a onda prema svome mužu.
Ako ga više ne voliš, daj i njemu i sebi slobodu i šansu da nađete pravu ljubav svojega života i to što prije dok ste još mladi.
Odugovlačenjem dobit ćete samo to da će vam proći još par nepovratnih godina mladosti, a na kraju ćete se ipak razići ili ćete do kraja života biti nesretni, postat ćete ogorčeni pa će i vaša djeca biti nesretna, a polako će vaše razočaranje i gorčina otjerati i druge ljude od vas.

skupi hrabrosti i napravi pravu stvar. Ti sama u dubini srca najbolje znaš koja je to!
And no one's gonna catch you when you fall
little_devil je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 21:19   #55 (permalink)
Banned

Datum registracije: 19-02-07
Poruka: 330
rasovicz se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku rasovicz Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku rasovicz

Citat:
Pravi autor: kontrolaleta Pogledaj Poruke
bi da ga imam.

to je danas moderno.
ja ti verujem
rasovicz je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 21:31   #56 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 103
metalka se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Hej metalka, možda se varam, ali ja mislim da se Kontrolaleta šalila kad je ono napisala.

Kolko sam čitao njene postove do sada, mislim da to nije rekla ozbiljno.
Ja ju ne poznajem,nisam čitala njene postove,ne znam,imam samo takav dojam.Bilo bi bolje da se varam.Dobro je imati lijepo mišljenje.

Zadnji Uredio metalka : 08-02-08 u 21:34.
metalka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 22:13   #57 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 4,952
Snjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

koji kurac si se onda ženila ako on nije bio osoba tvog života s kojom misliš provesti cijeli svoj život nema tu šta objašnjavat te leptiriće za ovim drugim u kojeg si se navodno zatelebala daj razmisli malo,budi pametna brak je ozbiljna stvar nemoj se s tim zajebavati

"od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba"
Snjesko Bijelic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 22:20   #58 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Poruka: 1,863
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

Ako volis svog muza, neces ga varat. Jednostavno, ako ga ne volis radi sta oces, al kao prvo, ne znam zasto za takvo sto trazis savjet, nitko ti nece rec nista sto ne znas, ako zelis varat varaj, tvoja stvar.
Moja malenkost je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 22:22   #59 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 4,952
Snjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masiSnjesko Bijelic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

Citat:
Pravi autor: Moja malenkost Pogledaj Poruke
Ako volis svog muza, neces ga varat. Jednostavno, ako ga ne volis radi sta oces, al kao prvo, ne znam zasto za takvo sto trazis savjet, nitko ti nece rec nista sto ne znas, ako zelis varat varaj, tvoja stvar.
agree

"od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba"
Snjesko Bijelic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 21:22   #60 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-11-07
Godina: 22
Poruka: 22
mudrov86 se izdvaja iz mase

ja ti preporučujem ostani s mužem ali nemoj propustit ljubavnika... s mužem imaš djecu, djeliš financije,ljubav a sa drugim se nalaziš... tebi dobro i njemu... ovako ako on ostavi svoju ženu i ti svog muža dobit ćeš dvije nesretne osobe...
nemoraš osjećati nikakvu grižnju savjesti jednostavno uživaš u nekoj posebnoj ljubavi i seksu sa tom osobom...
BUDI ŽENA DOBRE VOLJE voli muža,voli ljubavnika i svi sretni...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: varanje muza

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:59.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111