| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Varate li MUŽA?! u Društvo forumu; ne treba varat muža/ženu..... ak se planira imat afere ond nek se ne udaje il ak se u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| fear of the dark | Re: Varate li MUŽA?! ne treba varat muža/ženu..... ak se planira imat afere ond nek se ne udaje il ak se u braku zalomi neš ond treba bit iskren prema mužu a ne sjedit na 597284673 stolica odjednom.... kad si zamislim-ženska se yebe s jednim vani,dođe kuž muž joj željan i yebe se i s njim nakon ovog...e kad bi muž znaO šta je bilo prije njega milsim da bi objesio i ženu i ljubavnika ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #62 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-01-08 Lokacija: Jedno malo i mirno mjesto Godina: 26
Poruka: 39
![]() | Re: Varate li MUŽA?! Jedina poruka koja mi se svidja je od mudrov86, zato šta je u moju korist. Ali, Bože moj, svatko ima pravo na svoje mišljenje. Nažalost prekinula sam s tim super muškarcem i ne mogu vam opistati koju prazninu osjećam, ali imam vjere u sebe i nadam se da ću izdržati. E, da usput nismo se yebali, izmjenjivali smo druge nježnosti, mail poruke, sms poruke, eto toliko ipak nisam kao sve druge. I da kada sam se udavala nisam planirala takve stvari, ne znam da li uopće postoje ljudi koji razmišljaju o prevarama na dan vjenčanja?! |
| | |
| | #63 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Varate li MUŽA?! nije mi jasno varanje, ni cure ni žene ni dečka ni muža. Ako i jednom dođem u napast da bi bio s drugom, smatram da ona nije ta koju želim i odmah bi mirnim razgovorom prekinuo vezu. Jer koja je poanta braka!? da imaš neku stalnu osobu pored sebe, da ti rodi djecu, da imaš s kim otići na more... to je sve "plod" iskrene ljubavi, al nije to najbitnije! Bitno je maksimalno povjerenje i iskrenost, što je moguće i bez leptirića i totalne zaljubljenosti, iako smatram da s osobom kojom sam, imat ću sve to čitav život. I da mi je sve u životu i da ne mogu zamislit život bez nje, nikad joj nebi oprostio prevaru na bilo koji način
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan Zadnji Uredio zagi_5 : 19-02-08 u 12:44. |
| | |
| | #64 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-01-08 Lokacija: Jedno malo i mirno mjesto Godina: 26
![]() | Re: Varate li MUŽA?! I ja sam tako mislila do prije 4. mjeseca. Samo je postojao moj muž i nikada ni jedan drugi, ali onda se sve okrenulo, preko noći. Shvatiti ćeš s vremenom da ima i dr. divnih žena na ovom svijetu. Kada se počne zajedno živjeti, a ona tebi "kvocati" za očepljeni kaladont, neobrijanu bradu, za wc dasku, nepospremljen krevet itd., itd., itd. Sve se promijeni. Ali moraš probati, kao i svi! |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Varate li MUŽA?! ...al to još uvijek nije razlog za varanje! smatram da se može razgovorom sve riješiti, jer nitko nije savršen. Ako se stvarno voli onda se voli sve, i mane i vrline. Ukoliko je stvarno nepodnošljivo živjeti zajedno, imali li smisla varati i trpjeti!? razvod ili prekid je rješenje.
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan |
| | |
| | #66 (permalink) |
![]() | Re: Varate li MUŽA?! Ponekada razgovor može pomoći, ponekada je bolje neke stvari prešutjeti. A ne znam ni sama šta je bolje. Stalo si mislim da ću se s godinama naučiti pameti, ali ništa od toga. |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Varate li MUŽA?! ...ja, ovak bez iskustva (kaj se braka tiče), ipak mislim da mnogi imaju krizno razdoblje i u tom trenutku nisu najpodobniji za pravilne odluke, tek kasnije shvate što su imali i izgubili
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan |
| | |
| | #68 (permalink) | |
| fear of the dark | Re: Varate li MUŽA?! Citat:
svaka čast ako je to istina evo rep za to !!! ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #69 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 03-02-08
Poruka: 41
![]() | Re: Varate li MUŽA?! Citat:
A uzrok?? Može ih biti tisuću.Nakon početne euforije zajedničkog življenja,skućavanja,defiliranja prijatelja i rodbine (slavlja,rođendani..) ,čestih izlazaka, prilagođavanja...nakon par godina osjetiš kako je sve "sjelo" na svoje mjesto. Život poprimi uobičajenu rutinu,izlasci se prorijede, i sve nekako upadne u kolotečinu kojoj se svi mi ,bez iznimke, prepustimo. Onda se jedan dan probudiš i shvatiš da ti je DOSADNO! Pokušaš se sjetiti kad si mu poslijednji put rekla da ga voliš-onako iz čista mira, kad si ga nazvala u pola radnog vremena tek toliko da mu čuješ glas....i ne možeš se sjetiti...jer sve je to postalo "normalno"-volite se i to je to!Zašto biste sad to govorili jedno drugomu kao zaljubljeni balavci,uhvatili se za ruke i otišli u šetnju u park? A zašto ne bi??? Koji je izgovor osim lijenosti? Zamisli slijedeći scenarij: izađeš pod pauzom u grad,kupiš sexy čipkani kompletić, pošalješ mužu sms da imaš jedno iznenađenje za njega-ali navečer!! Zamisli tih leptirića - on će k´o sumanut juriti kući,a ti možeš prešetavati cijelo popodne obučena u staru,razvučenu trenerku po kući,a ispod čipka! Kažu da za uspješan brak nije dovoljno pitanje "koliko je dobar moj partner?" nego koliko sam ja dobar partner? Brak je kao i svaki kapital - oplođuje se onoliko koliko ulažeš u njega! | |
| | |
| | #70 (permalink) |
![]() | Re: Varate li MUŽA?! Ovo je pravi i opširan odgovor. Lijepo je znati da ovdje ima i ljudi koji imaju pametne savijete. Sve je to OK. Kada sam ovo pročitala izgleda da sam ja dobar partner. Trudim se da mužu udovoljim, sexulan život ok, čipkasto rublje, boce vina, mirisne svijeće itd. sms poruke, pozivi usred mog i njegovog radnog vremena, ali stalo mi nešto fali, stalno sam nezadovoljna. I imam osječaj da ipak on nije onaj pravi, a nemam hrabrosti to mu izgovoriti i tako sam već od svega digla ruke i pomorila se s takvim životom. |
| | |
![]() |
| Tagovi: varanje muza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:47.

svaka čast ako je to istina
evo rep za to !!!