| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Varate li MUŽA?! u Društvo forumu; čuj dušice, mislila sam na pravopis,a ne na njezin komentar... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #82 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Varate li MUŽA?! dušice rečenica je na mjestu i pravopisno i kao komentar...pusek ![]()
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
| | #86 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-01-08 Lokacija: Jedno malo i mirno mjesto Godina: 26
Poruka: 46
![]() | Re: Varate li MUŽA?! Mislim da je ovo glupa tema onima ispod 22 godine. A sama sam se zaj..... sta sam se mlada udala, ali možete to i ovako gledati, imam svoj posao, kuću (stambeno pitanje riješeno), klinca, dobrog muža, tako da to šta sam se mlada udala ima ponekada i u nekim stvarima svoje prednosti. A možda bi mi se i ovo dogodilo da sam se i s 35. godina udala, ako bi se i udala, a kakve su to mlade sa 35 god. (nadam se da nisam nikoga uvrijedila). |
| | |
| | #87 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 443
![]() ![]() | Re: Varate li MUŽA?! ![]() Žene ne varaju muževe. Samo muškarci varaju. Tako kažu statistike ![]()
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. |
| | |
| | #88 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,709
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Varate li MUŽA?! Citat:
Ne znam da li si koga ovim uvrijedila, ali ova rečenica ti uopće nije trebala. Ako si se udala prije 35, samo da bi izgledala ljepša mlada, upravo ti se to razbija na glavi. Nije mi namjera tebe uvrijedit, ali ja znam neke koje su se udale u toj dobi bez svadbe, cirkusa i bijele haljine, pa imaju puno sretniju situaciju u obitelji od tvoje. Sada su duplo starije od tebe. | |
| | |
| | #89 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-01-08 Lokacija: Jedno malo i mirno mjesto Godina: 26
Poruka: 46
![]() | Mi se samo zabavljamo. Ili imamo dovoljno veliko srce da volimo više muškaraca odjednom. Ili možda glume sreću u braku, jer su se starije udale, pa nemaju više vremena za drugu priliku. Svašta tu može biti, a možda su stvarno sretne. Zadnji Uredio Joks : 26-02-08 u 09:26. |
| | |
| | #90 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,649
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Varate li MUŽA?! U svakom slučaju drage moje mlado udate žene, koje tako riješavate svoje egzistencijalno pitanje (ili ga barem smatrate riješenim), bolje je biti sam nego sa budalom koja će ili varati mene ili ja njega!
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
![]() |
| Tagovi: varanje muza |
« akcija
|
hitna pomoć »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 3 (0 članova i 3 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:19.