| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi vaše i umjetne trepavice u Društvo forumu; jel bi stavljale ikad umjetne trepavice? ja ne bi a ni nemam potrebe,imam velike trepavice... prije sam imala još ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Somewhere I Belong | vaše i umjetne trepavice jel bi stavljale ikad umjetne trepavice? ja ne bi a ni nemam potrebe,imam velike trepavice... prije sam imala još i veće i gušće al su se od maskare malo upropastile... obožavam velike i guste crne trepavice.... to mi odlično izgleda... gadno mi je za vidit kad neka cura ne nanese pravilno maskaru ili kad ne skida šminku pa su joj trepavice sve sljepljene... ![]() što veće i gušće trepavice to oke bolje izgledaju.... btw koju vi maskaru koristite? meni je super loreal,ona dvobojna,,, i ona druga od loreala,neće mi upload tu sliku,ne znam zašto...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,522
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vaše i umjetne trepavice Ne bih to stavljala, imam velike trepavice i ovak i onak.. ![]() Inace za maskaru imas bas temu posebno.. Ja koristim Niveinu..
__________________ My very own Boogey Man.. I am your work of art. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: vaše i umjetne trepavice dobro je da imaš,lijepo je to... znam za tu temu,ali tu je odma u sklopu s tprepavicama,ono usputno i maskara.... ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vaše i umjetne trepavice Ja sam imala prirodno jako jako dugačke trepavice dok ih nisam spalila plinom, ![]() ![]() al srećom tako su bile duge da i kad sam ih spalila postale su normalne....nemam potrebe za ničim umjetnim ni noktima ni trepavicama ni neznam kaj....nevolim to..... ![]()
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: vaše i umjetne trepavice plinom? pa kak si to uspjela? ja ne kontam kak neko može gledat s umjetnim trepavicama,kak mu to ne smeta pri spavanju ipak je to na očima.... kak trepće s tim? jel se onda ne smije dirat rukom po oku da ih ne bi isčupao... stvarno ne znam
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vaše i umjetne trepavice Išla sam kuhat kavu i kako sam upalila plin tako je sve odjednom plin poletio na sve strane kao da je vjetar puhnuo i jebiga zahvatio mi trepavice..... ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: vaše i umjetne trepavice isse... žalosno je to... dobro je da su ti oči još tu,dobro je da nije bilo nešto opasnije da su samo trepavice u pitanju.... imaš sreće...
| | |
| | #8 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vaše i umjetne trepavice Citat:
![]() ![]()
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,445
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vaše i umjetne trepavice imam manje trepke, ali koristim ove masivne maskare od kojih ti oči ''iskoče'', 2 poteza i wow stavljala sam jednom umjetne trepke, lijepo izgledaju... one pracijalno što se stavljaju, i kad se umiješ odlete... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-03-08 Godina: 23
Poruka: 84
![]() | Re: vaše i umjetne trepavice Evo, u zadnje vrijeme razmišljam da si ih kupim, svaki put kad prođem kraj njih u dućanu zastanem malo. ![]() Inače, nemam jako guste trepavice, ali to maskara poveća, koristim Loreal isto, volim one njihove četkice... Tako da zapravo, na kraju mi jesu guste, ali svejedno ću isprobat...
__________________ I am a Lizard Queen and I can do anything |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:16.

kak trepće s tim? jel se onda ne smije dirat rukom po oku da ih ne bi isčupao... stvarno ne znam