| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi vaše i umjetne trepavice u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: tajnica Bome da, gadne sreće sam imala, tako je nekako to nezgodno planulo da mi je dotaklo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-03-08 Godina: 23
Poruka: 84
![]() | Re: vaše i umjetne trepavice Citat:
Ja mislila da zezaš! ![]() Dobro da si nisi oči! ![]() Moja frendica jedna si s upaljačem bila zapalila trepavice al to je bilo tako smiješno! Bile smo mulice, davno je to bilo... zato smo se cerile... ![]()
__________________ I am a Lizard Queen and I can do anything | |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Banned | Re: vaše i umjetne trepavice Citat:
a kak si spavala u tim trepavicama? kak su ti oni to stavili? i koliko si to platila?koliko dugo traje? | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-06-08 Lokacija: Zagreb
Poruka: 304
![]() | Re: vaše i umjetne trepavice Ne bi nikad stavljala umjetne, zadovoljna sam sa svojima iako bi voljela da su možda malo duže...no maskara sve to popravi...
__________________ You're one in a million You're once in a lifetime You made me discover all the stars above us... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vaše i umjetne trepavice Nemam tih ideja. Imam normalne dužine crne trepavice i nevolim baš trkeljat previše po očima. Pogotovo sad po suncu. Naime, boja mojih očiju počinje bit nekako žućkasta kao kod mačke i to bi još možda bilo ok da me ne peckaju oči malo.
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vaše i umjetne trepavice Citat:
![]() Sto se tice maskare, koristim Maybelline Volum' express...
__________________ The rage and love... the story of my life... | |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 26
Poruka: 1,457
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vaše i umjetne trepavice Citat:
a te umjetne, prijateljica mi ih je stavljala, ima neko ljepilo i parcijalno ih lijepi skinu se kad se umiješ, veri simpl ![]() | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vaše i umjetne trepavice joj, ja si volim kopat i trljat oči tak da umjetne trepavice mislim ne dolaze u obzir, a nekak me to ne privlači, moje su ok ![]() maskara, uglavnom Max factor, baš su mi dobre ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #19 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 26
Poruka: 1,457
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vaše i umjetne trepavice @neukrotiva ![]() sjećam se našeg zadnjeg pp-ovanja ![]() poslije mi bilo glupo malo, valjda nisi zamjerila ![]() umjetne, to su ove jedna upotreba, i ok su, jer su vjerojatno manje štetne za oči... ova crvena je malo čudna kad se skida, u komadima nekim ![]() ali je super ![]() |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Banned | Re: vaše i umjetne trepavice nisam ti zamjerila ![]() samo ne volim čoporativno napadanje zbog nerazumijevanja mojih postova,to mi je bezeveze... ja ne bi te umjetne stavljala,zamisli npr šetam vani s dečkom i padne kiša,pljusak i ja ostanem bez trepavica,a dečko gleda WTF ![]() @carice-pa i ja volim kopat po očima,ko da blago tražim a nikad niš ne nađem,baš sam mal prije kopala,i sad me peku... |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:11.

Ja mislila da zezaš! 

al to je bilo tako smiješno! Bile smo mulice, davno je to bilo... zato smo se cerile...