| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi vaše i umjetne trepavice u Društvo forumu; jesam li ja s tobom PP-ovala??? depilacija je bila tema ja sam te umjetne nosila na jednu zabavu, baš ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Banned | Re: vaše i umjetne trepavice jesi da.... sa mnom si hihihi,nisam ti ama baš ništa zamjerila... sječam se ja toga....hahahaha,sad se smijem....ja ne kontam kak neko može stavljat smeđu il plavu maskaru,ja uvijek stavljam crnu...nekako mi je najbolja.... bezveze mi je smeđa maskara,ne izgleda mi dobro.... |
| | |
| | #23 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 26
Poruka: 1,457
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vaše i umjetne trepavice i ja sam se poslije smijala tome, i mislim se pomislit će da sam nenormalna, ajme meni... smeđa maskara je nezgodna jer oči nekad izgledaju bolesno od nje... a plava mi je čak nekad, kažem nekad, simpa kad netko ima plave oči, pa se forasto našminka ja recimo plavu stavljam na maškare, kad se maskiram u ciganku, i budem uvjerljiva... totalno ![]() |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Banned | Re: vaše i umjetne trepavice ma nisam pomislila da si nenormalna jesi ti da sam ja? -a ne dali si ,a? ![]() -plava meni i na smeđim okama zna izgledat dobro ali samo na nekim curama.... najbolja je crna... ja sam se u maškare maskirala u klauna bilo je to u osnovnoj....uh,al sam omatorila...-i ne sviđa mi se kad neko na smeđe oči stavi okolo bijelu olovku,onak baš puno bijele olovke a ne namaže trepavice... to mi grozno izgleda |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: vaše i umjetne trepavice Ne svidjaju mi se umjetne trepavice...lijepse je kad je prirodno ![]() Maskaru koristim pa mi to poveca trepavice kolko trea.... Koristim crno-smedju maskaru jer imam smedje oci pa mi crna bas i ne stoji...al ta smedja nie svetlo smedja (->crno-smedja) pa oci ne izgledaju bolesno... ![]() Citat:
__________________ ¤ rAzmiSljaM, dAkle LaZem ¤ | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,323
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vaše i umjetne trepavice jednom sam išla kozmetičarki da mi ugradi umjetne trepavice...to je kao trebalo trajati tjedan-dva...meni su otpale idući dan iako sam se pridržavala uputa o održavanju ![]() inače ne stavljam umjetne trepavice,dobre su mi i ove moje,samo sam malo eksperimentirala ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:20.

hihihi,nisam ti ama baš ništa zamjerila... 

, a ''načakari'' se