| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi vaše i umjetne trepavice u Društvo forumu; a koliko si dala za to novaca? viš kak su te kozmetičarke bezobrazne,samo lažu ljude i uvaljuju im ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #34 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,320
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vaše i umjetne trepavice da,ljepe ti pramen po pramen nekim ljepilom koje kao malo duže drži od onog koje dobiješ uz umjetne trepavice kad ih ovako kupiš,bila sam u kozmetičkom elite u osijeku-nije im baš neka reklama sad ovo ![]() |
| | |
| | #35 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,255
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vaše i umjetne trepavice ma kupim maskaru, i kombiniram sa ostalima. sloj jedne,sloj druge i trepke do neba ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Banned | Re: vaše i umjetne trepavice maja-ma čini mi se da su te trepavice sranje... nisam si nikad to mislila stavit al sad ne bi pogotovo... @black-i ja isto znam mješat maskare... dobro je to...al je užasno za skidat... i često i opadaju trepavice pri skidanju,.... najteže mi je skinuti dvobojnu maskaru-onu koja je bijela pa preko nje ide crna... |
| | |
| | #37 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,255
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vaše i umjetne trepavice am aj ti 2 maskare pomjesam ali imam jos 2 samo cetkice,prazne su, tako da ima i volumen i duzina sto se tice skidanja-topla voda, neutralni sapuncic, i marawmice za skidanje sminke. no problemo
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Banned | Re: vaše i umjetne trepavice da,lakše je kad se prvo umiješ pa tek onda skidaš šminku... pošto vodom ne ode sve,samo budem crna po faci.... onda uzmem kremu za skidanje šminke i skidam.... bila sam skidala šminku i s onim vlažnim baby maramicama-za bebinu guzu... nisu loše.... |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: vaše i umjetne trepavice ne znam za vas, al meni je ovo definitivno najbolje sredstvo za skidanje sminke otapa sve zivo i nezivo, a ne pece za oci ![]() ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:30.

nisam to nikad vidila...

jebemu...