ako ga istuces moze te kamenovati ili bicevati jer tako rade sa zenama u njegovoj zemlji
Raspravljate o temi Vaše žene su kučke u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; Imam jednog prijatelja koji je musliman. Baš jučer smo razgovarali o ženama, vezama, obitelji, ljubavi, i tako... Uvrijedio me. Evo ...
ako ga istuces moze te kamenovati ili bicevati jer tako rade sa zenama u njegovoj zemlji
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
osjeci mu kitu tako da i on postane žensko.
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
I've been everywhere but the electric chair, I've seen everything but the wind
hahahhahahahahah debil
Zanimljive teme otvaraš, od najzgodnijih vojnika na svijetu, preko seksipilnih mudžahedina, Allahovih nevjesta, čečenskih zbivanja kojih nema u vijestima, odlazak u borbu (rat) iz svojih uvjerenja, do žena koje žele biti nevidljive i umotane u šatore, pa evo sad i o ženama kučkama...
...a šta reći na ovu temu osim sto ljudi, sto čudi...
Postoje razlike u običajima, shvaćanjima, kulturi, tradiciji itd. od zemlje do zemlje od naroda do naroda... Svaka je država posebna priča za sebe...
Inače što se tiče tvog prijatelja mislim da bi ga trebalo malo 'kresnuti'...![]()
Nije u redu mrziti sve ruže zato što si se ogrebao na jedan trn...
Zašto uopće bi netko išao vrijeđati majku muškarca kojeg voliš???
Pa rodila je tog muškarca, a trebalo ga je i odgojiti!!
Dakle, "nešto" je ipak dobro napravila.
stupid is as stupid does
"Ako sam imao pogled dalje od drugih, to je bilo zato što sam stajao na ramenima divova" Isaac Newton