| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Veličine grudnjaka u Društvo forumu; Cure imam problem. Please help! Ja si izmjerim ono ispod grudi i ispadne 73. Kaj sad jel to 70 il ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-05-08
Poruka: 15
![]() | Veličine grudnjaka Cure imam problem. Please help! Ja si izmjerim ono ispod grudi i ispadne 73. Kaj sad jel to 70 il 75...75 mi nekak previše?? ![]() i još nekaj... npr. čula sam da za košarice A razlika između opsega ispod i opsega grudi treba biti 12-14 za B 14-16 itd. ali nigdje ne piše kolika razlika treba biti za košarice AA. U tinejđerskim sam godinama pa sam si mislil uzet grudnjak al mislim da su mi košarice A mal velke, pab ja probal s košaricama AA. Helppp... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,489
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veličine grudnjaka Nisam sigurna ovo za 70/75, ali mislim da bi trebala probati pa vidjeti koji ti vise pase.. A za ovo drugo ne znam.. ![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-06-08 Lokacija: Zagreb
Poruka: 334
![]() | Re: Veličine grudnjaka ma pusti te mjere i detalje oko razlika...probaj jednostavno pa koji ti je najbolji...
__________________ Postoje noci kad suze same teku, kad covjek umire od boli, kad nema snage da moli, a osjeca samo jedno; da nekog voli... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,465
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veličine grudnjaka Šta samo cure? Bolje se razumijemo mi muški u sisu nego vi ikada iako ih nosite.... ![]() Sad iz uvrijeđenosti ti neću odgovorit na pitanje...... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,161
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veličine grudnjaka nisam znala ni da postoji ta veličina.........AA........pa kako to izgleda...? ot isprobaš i vidiš šta ti najbolje odgovara,to ti je najbolje.......
__________________ ......""NEMOGUCE je samo velika rijec koju koriste mali ljudi da bi lakse zivjeli u svijetu koji im je dan,umjesto da potraze snagu da bi ga promijenili""...... |
| | |
![]() |
| Tagovi: grudnjaci, grudnjak, velicine grudnjaka |
« cure,jel se šminkate po ovakvim vrućinama i kad idete na kupanje?
|
koje je vaše idealno vrijeme za udaju »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:03.