| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Veličine grudnjaka u Društvo forumu; Ima još ko kaj za nadodati?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,355
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veličine grudnjaka imam ja. ![]() Zajebi grudnjake, pusti siske nek slobodno laprdaju. Nemoj biti ona koja im ogranicava slobodu kretanja ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Veličine grudnjaka Citat:
košarice AA su najmanje košarice grudnjaka koje postoje,povećavaju se po broju tj. dubini. ![]() evo link koji bi sve cure/djevojke/žene trebale pogledati- LINK pogotovo ako imate problema sa određivanjem konfekcijskog broja ![]()
__________________ I drool | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Pula Godina: 21
Poruka: 202
![]() ![]() ![]() | Re: Veličine grudnjaka Meni je opseg 83 cm, al kad sam probavala grudnjake najbolje mi pase velicina 85, samo zakopcan na najuze..80 me stisce. Za kosarice neznam, jer po ovoj tabeli koju je stavila nespretna kao nosim 85C, a kad god kupujem grudnjake C kosarica mi je premala tak da obicno nosim kosaricu D...sad ti skuzi...
__________________ ''In the beginning there was nothing, and then, even THAT exploded!'' |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,166
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veličine grudnjaka Meni je opseg ispod grudi 81, a opseg grudi Uglavnom, nosim 80E ![]() I jako je dobar ovaj nespretnin link! ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veličine grudnjaka jesam ja luda ili nitko ne kuži da kriptomanka muško (barem tak piše u profilu )ko tu trese šljivu, a ko peče rakiju ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Tagovi: grudnjaci, grudnjak, velicine grudnjaka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:43.

Uglavnom, nosim 80E